Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dużo zdrówka dla solenizantki 

A tatuażem się pochwal jak już zrobisz 

Ja bym chciała drugi, ale mój mąż ma na ten temat inne zdanie niż ja :/

Dziękujemy :)

Oczywiście :) na 16.12. mam termin (na razie czekam na wiadomość ze zdjęciem projektu, swoją drogą mogłaby już dziewczyna mi go wysłać:P).

Moi rodzice uważają mnie za nienormalną, że po 1 w ogóle chce tatuaż a po 2 że musi być to pies. Marek w sumie ma to samo zdanie, tyle że przesadnie mnie nie zniechęca :)

Wszystkiego naj,naj,mnóstwo zdrówka dla Żabulca 

uściski zasyłamy,łapka do Księciunia 

Dziękujemy!!!!!! :):):):)

Pewnie że SZCZĘŚLIWE W ZDROWIU I MNÓSTWO SMACZKÓW :********
Sto lat kochana Żabciu :*****

Dziękujemy pięknie!!! :):):):)

Posted

W tym roku morsy mają ciepło :D

Co do tatuażu, to ja i mój brat robiliśmy tego samego dnia. Jak mama zobaczyła, to oczywiście bratu nic nie powiedziała, a ja usłyszałam "Coś ty dziecko zrobiła?!" :D

• 2 weeks later...
Posted

na 16.12. mam termin (na razie czekam na wiadomość ze zdjęciem projektu, swoją drogą mogłaby już dziewczyna mi go wysłać :P)

Dziś już 18 :)

Pochwal się tatuażem ;)

Posted

Cudowne zdjątka Żabusi, ale jakże mogą być niecudowne, jak Żabusia piękna ♥ 

Morsy podziwiam, podziwiałam i podziwiać będę.. Niby to do zdrowia, ale kurde, wejść do lodowatej wody.. brrr.. Szacun. 

Posted

W tym roku morsy mają ciepło :D

Co do tatuażu, to ja i mój brat robiliśmy tego samego dnia. Jak mama zobaczyła, to oczywiście bratu nic nie powiedziała, a ja usłyszałam "Coś ty dziecko zrobiła?!" :D

Cwaniara! :D Dawaj spróbuj :D

Hahaha :D Mnie rodzice zaskoczyli, jak mamie pokazałam tatuaż to powiedziała "ja myślałam, że to taka jedna wielka czarna dziura będzie" :D A jak tacie pokazałam to powiedział "Ja myślałem, że on będzie taki mały!!" Ale ogólnie powiedzieli, że bardzo ładny wyszedł, także mile mnie zaskoczyli :)

zawsze morsy podziwiam :)

Ja też :) Jak widzę tych ludzi wchodzących do tej zimnej wody to ciarki przechodzą, ale z drugiej strony zazdrości się im :D

Posted

Cudowne zdjątka Żabusi, ale jakże mogą być niecudowne, jak Żabusia piękna ♥ 

Morsy podziwiam, podziwiałam i podziwiać będę.. Niby to do zdrowia, ale kurde, wejść do lodowatej wody.. brrr.. Szacun. 

Dziękujemy :)))

Ja bym chciała spróbować, ale jeszcze nie mogę się przemóc :P

Dziś już 18  :)

Pochwal się tatuażem  ;)

Chwalę się :D :D

Wytrzymałam 4 godziny bez znieczulenia, już 5 musiałam ze znieczuleniem, bo myślałam, że padnę tam..

_DSC6528_zpsbeojiryp.jpg

_DSC6530_zpse3nkt6qs.jpg

u mnie też jakiś klimat przedświąteczny :D

_DSC6521_zps71oymtqc.jpg

_DSC6513_zpsnagapsk7.jpg

_DSC6502_zpsveghfxrz.jpg

Posted

Szczerze to nic ciekawego u nas. Wiatr wieje jak jakiś głupi. Byłam ostatnio w kinie na Gwiezdnych Wojnach 3D ledwo widziałam napisy, nie wiem czy to wina oczu czy okularów :P Dziś mam do okulisty :D Tydzień temu miałam wyrywaną ósemkę (a jeszcze mam do wyrwania 3....), doktór powiedział, że tą było najlżej wyrwać - a ja ma beczałam tam.... Więc nawet nie chce myśleć co to będzie przy kolejnych....  Mam założone szwy, po 2 dniach od wyrwania spuchłam strasznie i ledwo jadłam... Marek mówił na mnie chomik :P W ogóle ile ja miałam problemów i chodzenia z zębami/szczęką. Mam problem od lat z przeskakującą szczęką (w liceum piłka do kosza odbiła się od ławki i walnęła mnie w szczękę). Po wyrwaniu wszystkich ósemek będę miała założoną szynę na 6 mies a potem co dalej nie wiem, nie chce o tym myśleć,,, 

W sobotę byłam u fryzjera, zrobiłam ombre blond, ale na wiosnę pójdę jeszcze raz pofarbować by jeszcze był bardziej blond. :D

Żabunia ma się dobrze, a głuche to to :P Ale naprawdę dobrze się trzyma :)

20151118_180814_zps4jmobowc.jpg

Nie mam pojęcia skąd się to tu wzięło..... Samo przyszło...
20151126_134207_zpsrvzgcdoc.jpg

A ja se sprawiłam taką bluzeczkę :D
12279046_973289996052303_787715692644640

Sonia
20151219_131001_zpskteoohbq.jpg

20151219_131006_zpsicfplnlq.jpg
Posted

Przepiękny tatuaż!!!!!!!!!
Nawet nie trzeba pytać o znaczenie :P
Całusy dla Żabuńki :****
Czy coś mi umknęło z kociakiem?

Dziękuję :***

Teraz już się od niej nie uwolnię :D

Dziękujemy:))))))

Sonia to kotka babcia Marka :D Ja i koty to nie jest idealne połączenie :P

Posted

Ja czekam na odpowiednią chwile na tatuaż, ale też właśnie z lapaczem snów- dla Kropeczki:(
Aaa... Właśnie coś mi nie pasował kotecek :P

Ja przygotowywałam się na to kilka lat, pamiętam jak przed 18stką już chciałam tatuaż (też psa) i w końcu to zrobiłam, za nic nie żałuję, wręcz przeciwnie. Na tatuaż zarobiłam sobie sama, pracując w Anglii, jak wróciłam do Polski i zamieniłam funty od razu odłożyłam pieniądze na tatuaż.

Haha dobra intuicja :D Mój Marek chciałby mieć w przyszłości w domu kota, ale niestety będzie musiał żyć z 2 psami :D

Wow, świetny tatuaż :wub:

dziekuje :):):):) teraz trochę mi się on "syfi", ale to kwestia kilku dni. Dzisiaj w końcu pierwszy raz od tatuowania sama posmarowałam tatuaż, bo tak to umierałam z bólu. Teraz wszyscy pytają "kiedy następny?" :D Nie mówię nie, czas pokaże :D

W sumie za tatuaż nie dałam dużo - 650 zł (a miało być nawet 700)

Posted

Wszyscy mówią, że jak się zrobi jeden, to chce się potem kolejny ;) I coś w tym jest, bo ja też bardzo chciałabym drugi :)

A tatuażysta nie dał Ci maści do smarowania, żeby się nie babrało?

Jeśli nie, to możesz posmarować jakimś dziecięcym kremem na odparzenia, np. bepanthen ;)

Posted

Wszyscy mówią, że jak się zrobi jeden, to chce się potem kolejny ;) I coś w tym jest, bo ja też bardzo chciałabym drugi :)

A tatuażysta nie dał Ci maści do smarowania, żeby się nie babrało?

Jeśli nie, to możesz posmarować jakimś dziecięcym kremem na odparzenia, np. bepanthen ;)

Znajomi tak samą mówią :D Jedyny powód dla którego nie chcę na ten czas się tatuować znowu, to praca. Martwię się, że w przyszłości szukając roboty będą mieli problem ze względu na widoczne tatuaże...

Mam mam maść. Właśnie ta sama którą wymieniłaś :) I jest bardzo dobra. Dziś już mi tak się nie syfi. Cieszę się, że strupków nie mam, bo czasem mogą się pojawić. Jutro będzie magiczny dzień, w którym dziadkom pokażę tatuaż, już się boję ich min hahaha :D

Choinka ubrana. Sałatka zrobiona. Winko wypite. Czas na relaks w łóżeczku :D