Oscar Patric Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Wszystkiego naj,naj,mnóstwo zdrówka dla Żabulca uściski zasyłamy,łapka do Księciunia :) :) :) Quote
kropi124 Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Pewnie że SZCZĘŚLIWE W ZDROWIU I MNÓSTWO SMACZKÓW :******** Sto lat kochana Żabciu :***** Quote
phase Posted December 7, 2015 Author Posted December 7, 2015 Dużo zdrówka dla solenizantki A tatuażem się pochwal jak już zrobisz Ja bym chciała drugi, ale mój mąż ma na ten temat inne zdanie niż ja :/ Dziękujemy :) Oczywiście :) na 16.12. mam termin (na razie czekam na wiadomość ze zdjęciem projektu, swoją drogą mogłaby już dziewczyna mi go wysłać:P). Moi rodzice uważają mnie za nienormalną, że po 1 w ogóle chce tatuaż a po 2 że musi być to pies. Marek w sumie ma to samo zdanie, tyle że przesadnie mnie nie zniechęca :) Wszystkiego naj,naj,mnóstwo zdrówka dla Żabulca uściski zasyłamy,łapka do Księciunia Dziękujemy!!!!!! :):):):) Pewnie że SZCZĘŚLIWE W ZDROWIU I MNÓSTWO SMACZKÓW :******** Sto lat kochana Żabciu :***** Dziękujemy pięknie!!! :):):):) Quote
phase Posted December 7, 2015 Author Posted December 7, 2015 I trochę Morsowania ;) Mój jakże zwariowany ojciec :P Mamusia ;) Quote
*Magda* Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 W tym roku morsy mają ciepło :D Co do tatuażu, to ja i mój brat robiliśmy tego samego dnia. Jak mama zobaczyła, to oczywiście bratu nic nie powiedziała, a ja usłyszałam "Coś ty dziecko zrobiła?!" :D Quote
*Magda* Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 na 16.12. mam termin (na razie czekam na wiadomość ze zdjęciem projektu, swoją drogą mogłaby już dziewczyna mi go wysłać :P) Dziś już 18 :) Pochwal się tatuażem ;) Quote
lucky23 Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Cudowne zdjątka Żabusi, ale jakże mogą być niecudowne, jak Żabusia piękna ♥ Morsy podziwiam, podziwiałam i podziwiać będę.. Niby to do zdrowia, ale kurde, wejść do lodowatej wody.. brrr.. Szacun. Quote
phase Posted December 22, 2015 Author Posted December 22, 2015 W tym roku morsy mają ciepło :D Co do tatuażu, to ja i mój brat robiliśmy tego samego dnia. Jak mama zobaczyła, to oczywiście bratu nic nie powiedziała, a ja usłyszałam "Coś ty dziecko zrobiła?!" :D Cwaniara! :D Dawaj spróbuj :D Hahaha :D Mnie rodzice zaskoczyli, jak mamie pokazałam tatuaż to powiedziała "ja myślałam, że to taka jedna wielka czarna dziura będzie" :D A jak tacie pokazałam to powiedział "Ja myślałem, że on będzie taki mały!!" Ale ogólnie powiedzieli, że bardzo ładny wyszedł, także mile mnie zaskoczyli :) zawsze morsy podziwiam :) Ja też :) Jak widzę tych ludzi wchodzących do tej zimnej wody to ciarki przechodzą, ale z drugiej strony zazdrości się im :D Quote
phase Posted December 22, 2015 Author Posted December 22, 2015 Cudowne zdjątka Żabusi, ale jakże mogą być niecudowne, jak Żabusia piękna ♥ Morsy podziwiam, podziwiałam i podziwiać będę.. Niby to do zdrowia, ale kurde, wejść do lodowatej wody.. brrr.. Szacun. Dziękujemy :))) Ja bym chciała spróbować, ale jeszcze nie mogę się przemóc :P Dziś już 18 :) Pochwal się tatuażem ;) Chwalę się :D :D Wytrzymałam 4 godziny bez znieczulenia, już 5 musiałam ze znieczuleniem, bo myślałam, że padnę tam.. u mnie też jakiś klimat przedświąteczny :D Quote
phase Posted December 22, 2015 Author Posted December 22, 2015 Szczerze to nic ciekawego u nas. Wiatr wieje jak jakiś głupi. Byłam ostatnio w kinie na Gwiezdnych Wojnach 3D ledwo widziałam napisy, nie wiem czy to wina oczu czy okularów :P Dziś mam do okulisty :D Tydzień temu miałam wyrywaną ósemkę (a jeszcze mam do wyrwania 3....), doktór powiedział, że tą było najlżej wyrwać - a ja ma beczałam tam.... Więc nawet nie chce myśleć co to będzie przy kolejnych.... Mam założone szwy, po 2 dniach od wyrwania spuchłam strasznie i ledwo jadłam... Marek mówił na mnie chomik :P W ogóle ile ja miałam problemów i chodzenia z zębami/szczęką. Mam problem od lat z przeskakującą szczęką (w liceum piłka do kosza odbiła się od ławki i walnęła mnie w szczękę). Po wyrwaniu wszystkich ósemek będę miała założoną szynę na 6 mies a potem co dalej nie wiem, nie chce o tym myśleć,,, W sobotę byłam u fryzjera, zrobiłam ombre blond, ale na wiosnę pójdę jeszcze raz pofarbować by jeszcze był bardziej blond. :D Żabunia ma się dobrze, a głuche to to :P Ale naprawdę dobrze się trzyma :) Nie mam pojęcia skąd się to tu wzięło..... Samo przyszło... A ja se sprawiłam taką bluzeczkę :D Sonia Quote
kropi124 Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Przepiękny tatuaż!!!!!!!!! Nawet nie trzeba pytać o znaczenie :P Całusy dla Żabuńki :**** Czy coś mi umknęło z kociakiem? Quote
phase Posted December 22, 2015 Author Posted December 22, 2015 Przepiękny tatuaż!!!!!!!!! Nawet nie trzeba pytać o znaczenie :P Całusy dla Żabuńki :**** Czy coś mi umknęło z kociakiem? Dziękuję :*** Teraz już się od niej nie uwolnię :D Dziękujemy:)))))) Sonia to kotka babcia Marka :D Ja i koty to nie jest idealne połączenie :P Quote
kropi124 Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Ja czekam na odpowiednią chwile na tatuaż, ale też właśnie z lapaczem snów- dla Kropeczki:( Aaa... Właśnie coś mi nie pasował kotecek :P Quote
phase Posted December 22, 2015 Author Posted December 22, 2015 Ja czekam na odpowiednią chwile na tatuaż, ale też właśnie z lapaczem snów- dla Kropeczki:( Aaa... Właśnie coś mi nie pasował kotecek :P Ja przygotowywałam się na to kilka lat, pamiętam jak przed 18stką już chciałam tatuaż (też psa) i w końcu to zrobiłam, za nic nie żałuję, wręcz przeciwnie. Na tatuaż zarobiłam sobie sama, pracując w Anglii, jak wróciłam do Polski i zamieniłam funty od razu odłożyłam pieniądze na tatuaż. Haha dobra intuicja :D Mój Marek chciałby mieć w przyszłości w domu kota, ale niestety będzie musiał żyć z 2 psami :D Wow, świetny tatuaż :wub: dziekuje :):):):) teraz trochę mi się on "syfi", ale to kwestia kilku dni. Dzisiaj w końcu pierwszy raz od tatuowania sama posmarowałam tatuaż, bo tak to umierałam z bólu. Teraz wszyscy pytają "kiedy następny?" :D Nie mówię nie, czas pokaże :D W sumie za tatuaż nie dałam dużo - 650 zł (a miało być nawet 700) Quote
*Magda* Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 Wszyscy mówią, że jak się zrobi jeden, to chce się potem kolejny ;) I coś w tym jest, bo ja też bardzo chciałabym drugi :) A tatuażysta nie dał Ci maści do smarowania, żeby się nie babrało? Jeśli nie, to możesz posmarować jakimś dziecięcym kremem na odparzenia, np. bepanthen ;) Quote
phase Posted December 23, 2015 Author Posted December 23, 2015 Wszyscy mówią, że jak się zrobi jeden, to chce się potem kolejny ;) I coś w tym jest, bo ja też bardzo chciałabym drugi :) A tatuażysta nie dał Ci maści do smarowania, żeby się nie babrało? Jeśli nie, to możesz posmarować jakimś dziecięcym kremem na odparzenia, np. bepanthen ;) Znajomi tak samą mówią :D Jedyny powód dla którego nie chcę na ten czas się tatuować znowu, to praca. Martwię się, że w przyszłości szukając roboty będą mieli problem ze względu na widoczne tatuaże... Mam mam maść. Właśnie ta sama którą wymieniłaś :) I jest bardzo dobra. Dziś już mi tak się nie syfi. Cieszę się, że strupków nie mam, bo czasem mogą się pojawić. Jutro będzie magiczny dzień, w którym dziadkom pokażę tatuaż, już się boję ich min hahaha :D Choinka ubrana. Sałatka zrobiona. Winko wypite. Czas na relaks w łóżeczku :D Quote
Recommended Posts