Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Napisałaś o nowym ubranku Żabki, to myślałam, że będą fotki. A tu okazuje się, że Żabka jest "goła" :P

Stare zdjęcia, ale obiecuję, na pewno w różofym sweterku zdjęcia się pojawią :D

Posted

Nie masz ochoty na wycieczkę na Roztocze? :p Stąd już blisko w Bieszczady, a ja bym Cię przenocowała i nakarmiła w zamian za tak piękne fotki :D

Rewelacyjne foty!

Posted

Piękne jesienne fotki :)

dzieki Agus!

Nie masz ochoty na wycieczkę na Roztocze? :P Stąd już blisko w Bieszczady, a ja bym Cię przenocowała i nakarmiła w zamian za tak piękne fotki :D

Rewelacyjne foty!

Oj Tyś Tyś nawet nie wiesz jakie to mile... Bardzo bardzo Ci dziekuje! I caly czas mnie kusisz do wizyty do Ciebie :D Az w koncu wbije Ci na chate :D A tak powaznie naprawde z checia bym do Was zawitala :D

Miłego weekendu :)

dziekuje Oscarki :)

Zabcia zostala na weekend z bratem w domu. Ja z rodzicami pojechalam za miasto do rodziny. Zobaczylam sie z pradziadkami i odwiedzilam groby. Raz jadac samochodem jakies 50m rzed naim wybiegl jelen, a wracajac dzis wybiegla nam sarna a jedna na szczescie sie wystraszyla i schowala w rowie gdyby wybiegla wpadlabym na maske..... Mielismy szczescie i dobrze, ze tata nie jechal zbyt szybko i raz dwa zahamowal. 

Moje malutkie serduszko

20151004_100306_zpsseqyx8wa.jpg

20151004_100444_zpszllhle2q.jpg

20151004_100332_zps9tlkfmkr.jpg

20151004_100349_zpsegy5gfqn.jpg

20151004_100404_zpspydxuqoa.jpg

Posted

http://i1380.photobucket.com/albums/ah169/ajarmicka/_DSC5979_zpskxbohxqw.jpg

Jak się jest niedużym to najlepiej znaleźć sobie do pozowania postument :) , ja tak dziś uchwyciłam w obiektyw grzywacza chińskiego... przy dogach wszystkie psy są małe ;)

http://i1380.photobucket.com/albums/ah169/ajarmicka/ajarmicka002/_DSC6100_zpsf0qrp8nx.jpg

Taka fraglesowa jest dziewczyna :)

http://i1380.photobucket.com/albums/ah169/ajarmicka/ajarmicka003/20151004_100404_zpspydxuqoa.jpg

Taka nieduża Żabcia to nawet człowiekowi sporo miejsca w łóżku zostawi :)

Posted

A wbijaj, z miłą chęcią Cię ugoszczę ;)

Jakie łóżkowe zdjęcia ;)

Posted

Jak się jest niedużym to najlepiej znaleźć sobie do pozowania postument  , ja tak dziś uchwyciłam w obiektyw grzywacza chińskiego... przy dogach wszystkie psy są małe

Taka fraglesowa jest dziewczyna

Taka nieduża Żabcia to nawet człowiekowi sporo miejsca w łóżku zostawi 

Niezły kontrast musiał być :D Mikro + makro :D

Ale jest zbyt wygodna, chociaż jak jej nie rozpieszczać jak spojrzy tymi swoimi wielkimi oczętami ;)

A wbijaj, z miłą chęcią Cię ugoszczę

Jakie łóżkowe zdjęcia 

Żaba też ma darmową wejściówkę? :D

Witajcie Dziewczyny 

hej Oscarki ;)

Posted

Na życzenie Magdy :D :D a jak skończy się cieczka będą zdjęcia w sweterku z aparatu :D obcięłam trochę jej sierść z pyszczka, bo już nie mogłam na nią patrzeć

ZdjAuml-cie-0005_zpsizbmn0ix.jpg

Posted

Ile różu! Pięknie! :)

Jasne, że ma darmową wejściówkę. Jak nie zje mi kota to zapraszam :)

Posted

Słodka Żaba w pościeli. :)

Nie mogę Ci wysłać nic na priv. Wyskakuje mi komunikat, że nie możesz otrzymywać nowych wiadomości, więc może skrzynka wypchana?

• 3 weeks later...
Posted

Jaki fajny różowy sweterek :wub:

dziękujemy :D

Ile różu! Pięknie! :)

Jasne, że ma darmową wejściówkę. Jak nie zje mi kota to zapraszam :)

Dzięki Tyska! :)

Prędzej kot by przekąsił ją :D

Cudnie Zabus wyglada w sweterku :)

dzięki Aga:)

Ale pięknie jej w różu !

dziękuję :*

Słodka Żaba w pościeli. :)

Nie mogę Ci wysłać nic na priv. Wyskakuje mi komunikat, że nie możesz otrzymywać nowych wiadomości, więc może skrzynka wypchana?

Dziękujemy :)

Skrzynka wyczyszczona ;)

Posted

Dzisiaj magiczny dzień!

Żaba kończy swoje (miejmy nadzieję szczęśliwe) 13 lat :) Poza głuchotą i stawami trzyma się świetnie! W najbliższym czasie pojedziemy do weta, by sprawdził jej oczy, stawy i obciął pazurki.

Dostała oczywiście smaczki i nową obróżkę :D A ja za to w prezencie (....bez okazyjnie :D) robię sobie tatuaż w grudniu, na razie czekam na projekt (oby wyszedł dobry!) Wytatuuję sobie Żabę w łapaczu snów a po Nowym Roku jeszcze będę chciała wytatuować sobie krótki napis. Wszystko przemyślane, nie na hop siup.

Moja mała, gruba, śliczna Solenizantka :) :)

_DSC6261_zpsq7v4xhxk.jpg

_DSC6264_zpsawlqmk85.jpg

_DSC6274_zpsq2nk6per.jpg

_DSC6280_zpsi92zzjux.jpg

_DSC6283_zps0cguz9k4.jpg