Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ty$ka']U nas w zoologu są takie smaki. Natomiast jeśli chcesz coś na stawy to koniecznie skonsultuj z wetem - bo może coś neurologicznie jej się z łapami dzieje?

O, to super, że wybieracie się znów na wieś :loveu:[/QUOTE]
Przed chwilą właśnie wróciłyśmy z poczty, Żabka ładnie szła, także sobie pomyślałam, że na razie skoro jeszcze chodzi z nami na spacery, nad wodę, do lasu czy parku to się wstrzymam z dawaniem jej takich rzeczy. Najwyżej przy okazji zajdę do weta dopytam go dokładnie co radzi.
Noo. :) Oby pogoda dopisała. :) No bo tam chociaż cały czas na świeżym powietrzu będę, a nie jak tu siedziała w czterech ścianach.. No i tej cholernej pracy ni ma, z resztą odwiedzę prababcię, a tego nie mogę się doczekać.

Posted

To fakt, ale miej zawsze jej łapki na uwadze. Bo od takich incydentów zaczęło się niechodzenie Bosmana :( Potem zaczął się przewracać, aż pod koniec życia w ogóle stracił czucie w łapach - tutaj była tego wina, że pomoc przyszła za późno: gdy choroba się za bardzo rozwinęła i nie mogła się do początków cofnąć...

Pogoda... teraz nieźle kaprysi, ale miejmy nadzieję, że Wam się uda :D. Ojej, jak fajnie, że masz prababcię :loveu:

Posted

Akurat suplementy na stawy można dawać praktycznie bezproblemowo, oczywiście po konsulacji z wetem. Mika-aktywistka też dostaje, bo dużo chodzi i biega i wolę jej łapy zabezpieczyć ;) Także ja bym się na Twoim miejscu przeszła i spytała.
To liczę na fotki ze wsi :loveu:

Posted

[quote name='Ty$ka']To fakt, ale miej zawsze jej łapki na uwadze. Bo od takich incydentów zaczęło się niechodzenie Bosmana :( Potem zaczął się przewracać, aż pod koniec życia w ogóle stracił czucie w łapach - tutaj była tego wina, że pomoc przyszła za późno: gdy choroba się za bardzo rozwinęła i nie mogła się do początków cofnąć...

Pogoda... teraz nieźle kaprysi, ale miejmy nadzieję, że Wam się uda :D. Ojej, jak fajnie, że masz prababcię :loveu:[/QUOTE]
Na pewno nie zostawię tego na ostatnią chwilę. Nie, nie.
No właśnie dzisiaj miało być ładniej niż wczoraj a jest tak sobie....
A mam i to wspaaaaniałą! :loveu: Dlatego nie mogę się doczekać aż ją zobaczę.

[quote name='rashelek']Akurat suplementy na stawy można dawać praktycznie bezproblemowo, oczywiście po konsulacji z wetem. Mika-aktywistka też dostaje, bo dużo chodzi i biega i wolę jej łapy zabezpieczyć ;) Także ja bym się na Twoim miejscu przeszła i spytała.
To liczę na fotki ze wsi :loveu:[/QUOTE]
Ten lek, który mi pisałaś też jest w proszku i podobno w proszku jest bardziej polecamy dla takich psiaków jak Mika. :) Bo już czytałam o nim. :lol:
Będą jakieś pewnie. :) Tylko ciągle aparatu ni mam i zostaje mi tylko fon...

[quote name='Sonka95']Ale wam dobrze na wieś tak często jeździcie ... zazdroszcze :)[/QUOTE]
Dzięki, ale wy też gdzieś co chwila wyruszacie. :)

Wstałam dziś po 8. :modla: To nie na moją głowę. :lol: Czekam aż brat się ogarnie i wyruszamy z Żabulką na wioskę. :loveu:

Posted

[quote name='Sonka95']Ło po 8 to ja na drugi bok się przekręcałam ,ale dzisiaj i tak wcześnie wstałam bo kilka minut po 10 :evil_lol:[/QUOTE]
Faktycznie wstałaś o świcie :siara:

Posted

[url]https://lh6.googleusercontent.com/-gcY4keG1fRQ/UhpAo9_A8GI/AAAAAAAAHxQ/Qm0K_StWtFA/s640/20130824_142438.jpg[/url] haha świetne zdjęcie :)

[url]https://lh6.googleusercontent.com/--IhEImemaAM/UhpA0NFL6yI/AAAAAAAAHyw/69Eff41cXms/s640/20130824_144738.jpg[/url] pięknotka <3

Posted

[quote name='rashelek']Dobrze pamiętam, że Ty tego szukałaś?
[IMG]http://img1.demotywatoryfb.pl/uploads/201308/1377985306_qqa4sx_600.jpg[/IMG][/QUOTE]

Taaaaaaaak. Dziękuję :loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Przepraszam, że nie będę cytować, ale za dużo tego. :lol:\
Hej dziewczyny. :loveu:
Wróciłyśmy, było S U P E R ! Żabcia była grzeczna, dziadki z niej zadowolone i nawet pojechała z nami do pradziadków, gdzie była aniołkiem. Chodziłyśmy na spacerki, "opalałyśmy się", oczywiście szczekała, ale dało się przeżyć. Także naprawdę wypad udany. Pierwszy raz kosiłam i nawet to polubiłam. :)
Mamy fotki chyba znowu za dużo. :lol:

Posted

[quote name='Ty$ka']Dobrze, że jesteście :loveu:

Chcę jutro widzieć fotki, póki będę jeszcze istnieć na dogo 8)

A teraz życzę dobrej nocy :loveu:[/QUOTE]
Co za miłe przywitanie. :calus:
Postaram się specjalnie dla Ciebie. ;)
Wzajemnie. :loveu:

Posted

[quote name='Molowe']Fajnie,że wypad Wam się udał a teraz czekamy na zdjęcia.:lol:[/QUOTE]
[quote name='Sonka95']Fajnie , że wróciliście :loveu: :loveu: i czekamy oczywiście na fotki :D[/QUOTE]
:loveu::loveu:
Nie chciało się wracać, no ale co zrobić, trzeba.. Może jeszcze w tym miesiącu się pojedzie, wszystko zależy od pogoda - jak na razie leje. :roll:
Postaram się fotki dziś dać, jak brat da mi laptopa to na pewno coś wkleję. :)