Sonka95 Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 [quote name='kalyna']noo to teraz dopiero będziesz imprezować.. rodziców w domu nie ma, to trzeba korzystać :diabloti: Żabcia wódkę będzie polewać :lol:[/QUOTE] Haha wtedy to się zaczną imprezy :evil_lol::evil_lol: Quote
phase Posted May 28, 2013 Author Posted May 28, 2013 Dzień doberek. :) U nas spokojnie. :lol: Pomijając fakt, że do 1wszej siedzieli znajomi brata u nas, ale na szczęście miałam na 9. Rodzice są już w Grecji, mają widok na morze 50m. Pogoda dopisuje, ale chyba ma trochę popadać. Niech wypoczywają. :) Dzisiaj z Żabunią poszłam na pocztę, do komisu telefonów (chcę kupić sobie takie gumowe zabezpieczenie na telefon przed upadkiem, bardzo dla mnie przydatne. :lol: i folię na ekranik). Jestem dumna z Żabci. :) Mam fotek 5, ale komputer nie odczytuje telefonu. :( Dzisiaj niezły bałagan gówniara zrobiła. Mały pies - duży problem. :diabloti: Quote
Sonka95 Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 Ja to mam taką skarpete na telefon , ale i tak często o niej zapominam :diabloti: mój telefon to jest mega wytrzymały wiele razy spadał na beton i nic :evil_lol: Quote
phase Posted May 28, 2013 Author Posted May 28, 2013 [quote name='Sonka95']Ja to mam taką skarpete na telefon , ale i tak często o niej zapominam :diabloti: mój telefon to jest mega wytrzymały wiele razy spadał na beton i nic :evil_lol:[/QUOTE] Ja tak miałam z Nokią, dlatego uważam, że jak mówi się, że Nokie są jedne z najbardziej wytrzymałych telefonów, to się pod tym podpisuję. :) A tak w ogóle to Maruś ma dziś urodziny, to malutka imprezkę w sumie można zrobić. :lol::evil_lol: Quote
*Magda* Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 [quote name='phase']Ja tak miałam z Nokią, dlatego uważam, że jak mówi się, że Nokie są jedne z najbardziej wytrzymałych telefonów, to się pod tym podpisuję. :) [/QUOTE] Potwierdzam ;) Kiedyś "utopiłam" Nokię mojej mamy w zlewie. Moczyła się kilka godzin w wodzie ze szpinakiem :oops: Potem ją wysuszyliśmy i działała bez zarzutu ;) Quote
Luzia Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 Co moja pierwsza nokia przeżyła tylko buk raczy wiedzieć :lol: Już jej nie używam, ma 8 lat, ale jak naładuję baterie dalej normalnie się włącza :loveu: Quote
Sonka95 Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 [quote name='phase']Ja tak miałam z Nokią, dlatego uważam, że jak mówi się, że Nokie są jedne z najbardziej wytrzymałych telefonów, to się pod tym podpisuję. :) A tak w ogóle to Maruś ma dziś urodziny, to malutka imprezkę w sumie można zrobić. :lol::evil_lol:[/QUOTE] No dokładnie , bo ja właśnie mam Nokie :) ale tylko do lipca , bo na urodziny chce komórke z lepszym aparatem :cool3: Quote
phase Posted May 29, 2013 Author Posted May 29, 2013 Nokia to Nokia. :grins: Pomyśleć, że kiedyś to było coś :evil_lol: [IMG]http://www.telepolis.pl/grafika/katalog/Nokia/Nokia_3310/nokia-3310_1.jpg[/IMG] A najlepsze w Nokiach starych była gra Snake. :evil_lol: Nareszcie dzisiaj mogłam wyjść na krótki rękawek, bo było słonecko. :loveu: Miałam zajęcia terenowe z geodezji, w sumie było śmiesznie dosyć, bo po 8 osób grupy były. Robiliśmy kwadratowe pole, itp. Quote
Pixeloza Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 a moim pierwszym telefonem był SIEMENS :evil_lol: w swoim krótkim życiu miałam: 2 Siemensy Nokie z klapką Sony Ericsson k770i czarny Samsung Avilla :loveu: i teraz dostałam Galaxy Mini 2... O ile avilla pomimo WIELLUUU upadków przetrwała wszystko o mini się boję :evil_lol: Quote
Pixeloza Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 [quote name='phase']Ja tak miałam z Nokią, dlatego uważam, że jak mówi się, że Nokie są jedne z najbardziej wytrzymałych telefonów, to się pod tym podpisuję. :)[/QUOTE] Mój ojciec kiedyś taką torebkę zgubił miał tam dokumenty, płytki, klucze, telefon, taka malutka saszetka. Wychodziliśmy z McDonalda położył ją na dachu, zapomniał i ruszył. Saszetka spadła wprost pod koła innych samochodów (przy wyjeździe z CinemaCity [dawniej Kinepolis :cool3:] w Poznaniu) już wjechaliśmy na Katowicką i w szybie coś czarnego mignęło. No to zatrzymujemy się i szukamy. Nie ma, ja cała zestresowana, matka i ojciec też. Saszetka znalazła się pod mostem (pod którym jedzie się do kina). Płytka w proszku, klucze i dokumenty na szczęście przetrwały, a nokia? Jedno, malutkie pęknięcie obudowy, więc to były telefony :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [quote name='phase']Ludzie oczu nie mają.... Głupi sa wręcz, że mogli porzucić takiego psiaka...[/QUOTE] To nie Ludzie... to jakieś wybryki natury... Niestety jest ich wielu na świecie... o wiele za dużo :/ [url]https://lh4.googleusercontent.com/-I3cCLElrrwk/UZ5w54LmfpI/AAAAAAAABPU/NdvVn1f14mk/s700/_DSC0088.JPG[/url] ale masz śliczne długie włosy :) świetne te fotki :) Quote
Leokadia Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 O tak nokia to było coś, maniakalnie grywałam Snake'a, potrafiłam wstawać o 6 rano podbierać tacie telefon (bo to jego był), jak jeszcze spał i grać kilka godziń:evil_lol: Quote
Luzia Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Moja pierwsza była taka : [IMG]https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTpmYd9hLi_orjQkPEOHKbEtCYLlh6NwtGGgIzbau4uVianl48L[/IMG] spokojnie mogła służyć jako narzędzie do samoobrony :lol: A moja ukochana to [IMG]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTODtSXIOEMvdhWXFhr20MOe8Goe5CeP7M6hGsXGwXA4epePcz9[/IMG] Zaliczyła tyle upadków że cała się powyginała, nawet obudowa nie wchodzi jak trzeba, ale po naładowaniu działa pięknie :lol: Quote
Oscar Patric Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [quote name='phase']Nokia to Nokia. :grins: Pomyśleć, że kiedyś to było coś :evil_lol: [IMG]http://www.telepolis.pl/grafika/katalog/Nokia/Nokia_3310/nokia-3310_1.jpg[/IMG] A najlepsze w Nokiach starych była gra Snake. :evil_lol: Nareszcie dzisiaj mogłam wyjść na krótki rękawek, bo było słonecko. :loveu: Miałam zajęcia terenowe z geodezji, w sumie było śmiesznie dosyć, bo po 8 osób grupy były. Robiliśmy kwadratowe pole, itp.[/QUOTE] też taką mieliśmy Ja i brat,i brat tak samo lubił grę Snake,a teraz Nokię zdradziliśmy na Samsung:diabloti: Quote
Sonka95 Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 O gra [COLOR=#000000]Snake wymiatała [/COLOR]:cool3: Ja to teraz mam Nokie 5130 ( niebieską ) :) Quote
Pixeloza Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 [IMG]http://www.the-blueprints.com/blueprints-depot-restricted/phones/siemens/siemens_m50-13367.jpg[/IMG] Mój pierwszy :grins: Pamiętam, że jak się go wyłączało to mi żabka po ekranie latała :D Quote
phase Posted May 31, 2013 Author Posted May 31, 2013 [quote name='Ptysiak']To nie Ludzie... to jakieś wybryki natury... Niestety jest ich wielu na świecie... o wiele za dużo :/ [URL]https://lh4.googleusercontent.com/-I3cCLElrrwk/UZ5w54LmfpI/AAAAAAAABPU/NdvVn1f14mk/s700/_DSC0088.JPG[/URL] ale masz śliczne długie włosy :smile: świetne te fotki :smile:[/QUOTE] Najsmutniejsze jest to, że to nigdy się nie skończy, a kary dla nich no cóż pewnie też będą jakie będą, o ile to można nazwać karami.... Dziękuję. :):oops: Ale muszę iść w końcu do fryzjera, bo ostatni raz nawet nie pamiętam kiedy byłam, ale pomyślałam, że na urodziny w lipcu pójdę do "mojego" fryzjera i od razu sobie pofarbuję włosy. :) A na pocieszenie dodam, że[B] SKIPER, ten piękny DOnek MA DOM! :)[/B] [quote name='Pixeloza'] Płytka w proszku, klucze i dokumenty na szczęście przetrwały, a nokia? Jedno, malutkie pęknięcie obudowy, więc to były telefony :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='leónowa']O tak nokia to było coś, maniakalnie grywałam Snake'a, potrafiłam wstawać o 6 rano podbierać tacie telefon (bo to jego był), jak jeszcze spał i grać kilka godziń:evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Luzia']Moja pierwsza była taka : spokojnie mogła służyć jako narzędzie do samoobrony :lol: Zaliczyła tyle upadków że cała się powyginała, nawet obudowa nie wchodzi jak trzeba, ale po naładowaniu działa pięknie :lol:[/QUOTE] Też miałam taki sam pierwszy telefon!! :):) Quote
phase Posted May 31, 2013 Author Posted May 31, 2013 [quote name='unikatowydiament']też taką mieliśmy Ja i brat,i brat tak samo lubił grę Snake,a teraz Nokię zdradziliśmy na Samsung:diabloti:[/QUOTE] Niestety ja tak samo. :lol::evil_lol: Chociaż muszę przyznać, że jak na razie Samsung się sprawdza, ale ciekawe co będzie jak kiedyś, kiedyś spadnie. :lol: [quote name='Sonka95']O gra [COLOR=#000000]Snake wymiatała [/COLOR]:cool3: Ja to teraz mam Nokie 5130 ( niebieską ) :smile:[/QUOTE] [quote name='Pixeloza'] Mój pierwszy :grins: Pamiętam, że jak się go wyłączało to mi żabka po ekranie latała :-D[/QUOTE] Uśmiałam się czytając te wszystkie historie Nokiowe. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wczoraj do brata przyszli koledzy i tak się złożyło, że z nimi grałam w xboxa w tenisa i w lotki. Było super! Tylko, że jak już zabawa się skończyła i zobaczyłam, która godzina to sie załamałam, przed 4 się położyłam. :diabloti: Dzisiaj na obiad frytki i, surówka i paluszki rybne. :ylsuper: Tęsknie za tatusiowym jedzeniem. :placz::evil_lol: A tak na marginesie rodzicee baaaardzo zadowoleni, dzwonią prawie codziennie, dzisiaj sobie statkiem płynęli, jutro mają wycieczkę. Już się opalili, jest 30 stopni. No po prostu czują się jak w raju. Jedynym tylko minusem jest to, że ciężko złapać zasięg. Tata coś ma z plecami, bierze tabletki, ale nie jest najlepiej.. Kiepsko. Babcia jest najlepsza. Pojechałam dziś na basen, potem na zakupy i byłam zgłodniała, że szok. Dzwoni babcia, rozmawiam i nagle mówi, jeszcze nie umarliście z głodu? Przyjeżdżajcie do nas, zrobię ziemniaczki, jajeczko, a do tego kefirkiem sobie zapijecie. To ja padam z głodu a babcia mi tu opowiada takie pyszności. :diabloti: Myślałam, że ślina to mi poleci i zrobi się z tego kałuża, ale tak to jutro jadę najpierw do cioci po jajka a potem do babci na rosołek. :loveu: No i swoją drogą babcia czuje się dobrze. :) Nawet ostatnio mówiła, że nogi goliła!! Więc włoski rosną. :multi: U nas w sumie w Olsztynie też ładnie, ale słońce się właśnie schowało, pewnie będzie padać.. Dobra, lecę myć naczynia. ;) Quote
Sonka95 Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 U nas tez teraz ładnie się zrobiło :) Dobrze , że masz do kogo jeździć na takie jedzonko :) Quote
*Magda* Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 No i narobiłaś mi smaka na ziemniaczki (młode :loveu:) polane masełkiem i do tego kefir :loveu: Quote
Recommended Posts