phase Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 [quote name='whiteterrier']To waży tyle co Amoor :D A przypomniało mi sie jak go kiedyś nieść musiałam bo się na mnie obraził, że weterynarz go musiał kłóć :diabloti:[/QUOTE] Buhahahahahaha. :evil_lol: Moja to już wie o co chodzi jak jesteśmy blisko weta, od razu ogon podkulony, głowa w dół i wracać chce. :evil_lol: [quote name='Sonka95']Trzymam kciuki aby egzamin był zdany :D Smacznego Żabciu :loveu: [URL]https://lh4.googleusercontent.com/-FxrPFwDd99E/URDsPG-7ZTI/AAAAAAAAEo4/uV_LWVn7Fkk/s640/DSCF6652.JPG[/URL] Sonia to takie rzeczy najpierw nosi po całym domu potem gdzieś chowa , [B]a jak ktoś spoza domowników przychodzi to zjada :evil_lol:[/B][/QUOTE] Dzięki kochana. :) Moja też tak ma, jak więcej nas jest to wtedy dopiero bierze się za zjadanie tego, a wcześniej to nosem jakby chce to schować, zakopać(?). :) Quote
phase Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 [quote name='unikatowydiament']Królewna:loveu:[/QUOTE] Chyba [B]Śpiąca[/B] królewna. :diabloti: Quote
whiteterrier Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 A mój chyba zapomina bo zawsze tak żwawo wchodzi do Weta i od razu na wagę :diabloti: Quote
phase Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 [quote name='whiteterrier']A mój chyba zapomina bo zawsze tak żwawo wchodzi do Weta i od razu na wagę :diabloti:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bety Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Ooooo ktoś tu cygaro pali :evil_lol:;) [URL]https://lh3.googleusercontent.com/-kbLY9krxrwI/URDsQcKV5jI/AAAAAAAAEo8/Jvy8uMICu_Q/s640/DSCF6655.JPG[/URL] Pzdr Quote
Ty$ka Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [quote name='whiteterrier']A mój chyba zapomina bo zawsze tak żwawo wchodzi do Weta i od razu na wagę :diabloti:[/QUOTE] Co on jara? 8) Bo mój niestety aż tak "głupi" nie jest. Quote
Sonka95 Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Sonia to szybciej od weta wychodzi niż wchodzi :evil_lol: Quote
phase Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 [quote name='bety']Ooooo ktoś tu cygaro pali :evil_lol:;) [URL]https://lh3.googleusercontent.com/-kbLY9krxrwI/URDsQcKV5jI/AAAAAAAAEo8/Jvy8uMICu_Q/s640/DSCF6655.JPG[/URL] Pzdr[/QUOTE] Oj tam, oj tam. :diabloti::evil_lol: [quote name='Sonka95']Sonia to szybciej od weta wychodzi niż wchodzi :evil_lol:[/QUOTE] Bardzo dobrze napisane. Moja to wręcz popindala od weta. :diabloti: Quote
*Magda* Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Jak do tej pory każdy mój pies wchodził bardzo chętnie do weta ;) Mam nadzieję, że tak zostanie :) Quote
whiteterrier Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [quote name='Ty$ka']Co on jara? 8) Bo mój niestety aż tak "głupi" nie jest.[/QUOTE] Ja nie wiem, ale chętnie bym poznała jego dilera :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [quote name='whiteterrier']Ja nie wiem, ale chętnie bym poznała jego dilera :evil_lol:[/QUOTE] Ja też 8) :P Jak się dowiesz, to mam nadzieję, że tą informacją się z nami podzielisz :P Quote
whiteterrier Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [quote name='Ty$ka']Ja też 8) :P Jak się dowiesz, to mam nadzieję, że tą informacją się z nami podzielisz :P[/QUOTE] Zobaczymy, może młody podzieli się wiedzą :evil_lol: Chyba, ze sam hoduję, albo to od tego mchu co go czasem wąchnie na spacerze :diabloti: Quote
rashelek Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Mika u weta robi sceny dantejskie, po prostu koszmar. Rzuca się, ujada, lata po gabinecie. Coś strasznego :shake: Za to Cekin ostatnio tak ochoczo wlazł na wagę, że zrzucił dupą 3 kafelki ze ściany :) On wetów kocha, jak idzie na szczepienie to sam dupę nadstawia :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Hej :D [COLOR=#ffffff]...........[/COLOR] Quote
phase Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 Heloł wszystkim Ciotkom. :) Zjadłam aż 3 pączki! :crazyeye: 2 oponki i faworka. W weekend chyba trzeba iść na dłuuugi spacer. :shake: Specjalnie już umyłam zęby , by nic nie zjeść. :diabloti: Quote
Karro Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [quote name='phase']Heloł wszystkim Ciotkom. :) Zjadłam aż 3 pączki! :crazyeye: 2 oponki i faworka. W weekend chyba trzeba iść na dłuuugi spacer. :shake: [B]Specjalnie już umyłam zęby , by nic nie zjeść.[/B] :diabloti:[/QUOTE] Toż to katowanie się :D Quote
Ty$ka Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Hejka :) Ja zaklinałam, że nie zjem ani pączka... Ta, Tysiu obiecuj sobie :P Zjadłam aż dwa, porażka... A Żabcia też świętowała Tłusty Czwartek? :lol: Quote
phase Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 [quote name='understandme']Toż to katowanie się :D[/QUOTE] Co za dużo to nie zdrowo. :evil_lol: [quote name='Ty$ka']Hejka :) Ja zaklinałam, że nie zjem ani pączka... Ta, Tysiu obiecuj sobie :P Zjadłam aż dwa, porażka... A Żabcia też świętowała Tłusty Czwartek? :lol:[/QUOTE] Hahaha, ja myślałam, że nawet jednego pączka nie zjem a w końcu poszły 3! Nie wierzę.. No raczej, chociaż ona to sama jak ten pączek. :shake: Także troszkę dostała. Co najwyżej popatrzyła sobie. :diabloti: Quote
Ty$ka Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [quote name='phase']Hahaha, ja myślałam, że nawet jednego pączka nie zjem a w końcu poszły 3! Nie wierzę.. No raczej, chociaż ona to sama jak ten pączek. :shake: Także troszkę dostała. Co najwyżej popatrzyła sobie. :diabloti:[/QUOTE] Ja tak samo, jestem na siebie wściekła. Kiedy ja to spalę? :shake: Ależ się jej powodzi, mój ani kęsa nie dostał :siara: Quote
*Magda* Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [quote name='phase']Heloł wszystkim Ciotkom. :) Zjadłam aż 3 pączki! :crazyeye: 2 oponki i faworka. W weekend chyba trzeba iść na dłuuugi spacer. :shake: [B]Specjalnie już umyłam zęby , by nic nie zjeść.[/B] :diabloti:[/QUOTE] Zawsze możesz zjeść i umyć jeszcze raz :diabloti: Quote
phase Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 [quote name='Ty$ka']Ja tak samo, jestem na siebie wściekła. Kiedy ja to spalę? :shake: Ależ się jej powodzi, mój ani kęsa nie dostał :siara:[/QUOTE] Ja to mogłabym przez spanie to spalić, bo w łóżku mogłabym leżeć , leżeć i leżeć , no ale kto wyjdzie z psem. :hmmmm: Więc nawet po schodach sobie pochodzę w górę i w dół. :lol: O Ty nie dobra. :diabloti: Quote
phase Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 [quote name='magdabroy']Zawsze możesz zjeść i umyć jeszcze raz :diabloti:[/QUOTE] Proszę mi tu nie kusić. :diabloti: Quote
Recommended Posts