Ciucik Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 (edited) Nitka w wersji nakolankowej;) a tu integracja międzygatunkowa Edited March 2, 2012 by Ciucik dodanie zdjęć Quote
Paulina_mickey Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Jakie rewelacyjne zdjęcia! W sam raz do ogłoszeń, podmienię na tablicy.pl Quote
Ciucik Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Zrobiłam Nitce allegro http://allegro.pl/nitka-pinczerek-mix-czyli-slodkosci-i2188342311.html Może nie usuną.... Quote
teresz10 Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 W koncu coś ruszyło z ogłoszeniami, mam nadzieję ze nie bedziemy długo na domek czekac. Wczesniej ukazało sie ogłoszenie w kurierze i tylu portalach i nic... poprostu ludzie jeszcze nie szukali, a teraz powoli coś się dzieje. Quote
Ciucik Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Przypomnę Nitkę/Spinkę.Małą bardzo zsocjalizowaną suczkę,bardzo szcześliwą w swej sforze. Quote
MaDi Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 [quote name='Ciucik']Przypomnę Nitkę/Spinkę.Małą bardzo zsocjalizowaną suczkę,bardzo szcześliwą w swej sforze. Piękne masz stadko:) Quote
teresz10 Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 Postanowiłam ze puszcze ogłoszenia Nitki na całą Polskę - ogłoszenia lubelskie nie przyniosły odpowiedzi - ruszamy w Polskę. Oprócz ogłoszenia Nitki są tez ogłodszenia Migotki - nikt nie zagląda - za to duże suki po sterylkach idą jak świeże bułeczki. Zrobimy współne ogłoszenie na na małe suczki...cos sie w koncu musi zadziac - musimy dotrzec gdzies gdzie jeszcze nie bylismy... Quote
Paulina_mickey Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Można by zrobić jeden pakiet Migotce i Nitce tylko przydał by się wspólny tekst jakiś , kolarz ze zdjęć mogę zrobić jeśli będą strony gdzie na przykład tylko jedno zdjęcie można zamieścić, choć nie jest ich wiele. Na pozostałych zdjęcia po prostu podpisała bym imionami. Quote
Recommended Posts