Daria_13 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Fajne, sympatyczne zdjątka. Zapraszam do Nas :eviltong: Quote
Patisa Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='Toffina']Hello bardzo podoba mi się Twoja suka, szkoda że jest wysterylizowana bo potomstwo byłoby pewnie równie cudne:loveu: [/quote] Toffina, niestety czasem jest tak, że nawet jeśli chciałoby się psa rozmnażać, to brak warunków, czasu, pieniędzy...albo wszystkiego po trochu. W końcu krycie reproduktorem dobrej klasy, odchowanie miotu w dobrych warunkach, socjalizacja...to są ogromne nakłady pieniędzy i czasu. Podziwiam tą decyzję , bo na pewno łatwa nie była. Wiesz, mojego Froda przed kastracją ratuje tylko cień nadziei, że pójdzie ze mną do Wawy, gdy ruszę na studia. Jeśli nie, to... :diabloti: I widzisz,niby tylko pies, niby reproduktora utrzymać jest nie tak drogo jak sukę z z miotem, a jednak. Kwestia ambicji :cool3: Zanim "rozmnażanko" to najpierw potrzeba odpowiednich testów itp. Ja przyszłam obejrzeć galerię, bo w sumie błąkam się po dogo, a nie wypada nie przywitać się z dalmatową z łaciatego.;) pozdrawiam. Quote
Guest Reyes Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Może odżyje chociaż galeria w ten deszczowy dzień. Dla tych którzy mają to przed sobą: jak wyglądała moja szafa przed maturą z geografii. [URL=http://img443.imageshack.us/i/dscf2378kopia.jpg/][IMG]http://img443.imageshack.us/img443/3221/dscf2378kopia.jpg[/IMG][/URL] Ps. Nb. Wita studentka historii na Uniwersytecie Śląskim Quote
g_o_n_i_a Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 brrr, ciekawe czy u mnie będzie podobnie... :lol: Gratki dostania sie na studia! Quote
Guest Reyes Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 [quote name='g_o_n_i_a']brrr, ciekawe czy u mnie będzie podobnie... :lol: Gratki dostania sie na studia![/quote] Dzięki śliczne! Quote
plinka Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Ty foty suczy dawaj a nie swoje ściągi :eviltong: Quote
Marchewkowy Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='plinka']Ty foty suczy dawaj a nie swoje ściągi :eviltong:[/QUOTE] Popieram! :loveu: Quote
Recommended Posts