Jump to content
Dogomania

FANTAZJA FEFI Alma-Woz - Moja najdroższa Heroina

Recommended Posts

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 5 months later...
Posted

[quote name='Toffina']Hello bardzo podoba mi się Twoja suka, szkoda że jest wysterylizowana bo potomstwo byłoby pewnie równie cudne:loveu: [/quote]

Toffina, niestety czasem jest tak, że nawet jeśli chciałoby się psa rozmnażać, to brak warunków, czasu, pieniędzy...albo wszystkiego po trochu.
W końcu krycie reproduktorem dobrej klasy, odchowanie miotu w dobrych warunkach, socjalizacja...to są ogromne nakłady pieniędzy i czasu.

Podziwiam tą decyzję , bo na pewno łatwa nie była.

Wiesz, mojego Froda przed kastracją ratuje tylko cień nadziei, że pójdzie ze mną do Wawy, gdy ruszę na studia. Jeśli nie, to... :diabloti:
I widzisz,niby tylko pies, niby reproduktora utrzymać jest nie tak drogo jak sukę z z miotem, a jednak.
Kwestia ambicji :cool3:
Zanim "rozmnażanko" to najpierw potrzeba odpowiednich testów itp.

Ja przyszłam obejrzeć galerię, bo w sumie błąkam się po dogo, a nie wypada nie przywitać się z dalmatową z łaciatego.;)

pozdrawiam.

• 3 months later...
Posted

Może odżyje chociaż galeria w ten deszczowy dzień. Dla tych którzy mają to przed sobą: jak wyglądała moja szafa przed maturą z geografii.
[URL=http://img443.imageshack.us/i/dscf2378kopia.jpg/][IMG]http://img443.imageshack.us/img443/3221/dscf2378kopia.jpg[/IMG][/URL]

Ps. Nb. Wita studentka historii na Uniwersytecie Śląskim

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']brrr, ciekawe czy u mnie będzie podobnie... :lol:
Gratki dostania sie na studia![/quote]
Dzięki śliczne!