Chefrenek Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Dobranoc :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: Quote
misiaczek Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 DzieĆdoberek :). Cali i Fogo...witamy na dogomanii :). Quote
klaud Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Jaki Ćliiiiiiiczny maluniek! Moj Titulek bedzie miaĆ kolegÄ. Tez niedawno doĆÄ czylismy do grona buldogomaniakow na tym forum i naprawde atmosfera jast tu wspaniaĆa! Wszyscy sÄ bardzo pomocni i ĆŒyczliwi! Witamy wiec, pozdrawiamy i zapraszamy do nas!:multi: :loveu: Quote
Cali Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 A wiec ciag dalszy szczeniecego zycia. .Pierwsza proba po schodach w dĂłĆ. . . O nie ma jak na kanapie. . To lubie........ . Juz wiem po co sa zabki. . Moj pan padl podczas zabawy a ja chce jeszcze. Quote
Chefrenek Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Cali'] . Dzielny z niego chĆopak. Siku robi na dworze:multi: :multi: :multi: Quote
Mada&Teodor Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 . Jejeku, ale z niego przystojniak :loveu: :loveu: :loveu: Cudny jest, a zdjecia sÄ superaste :multi: :multi: :multi: Quote
misiaczek Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Cali'] . Jaki maĆy Ćlicznotek :loveu:.Cud,miĂłd i orzeszki :loveu:. A wiecie,ze od kilku dni na dogo OBCY dziaĆajÄ :crazyeye:.Posty znikajÄ ,emotki i literki zamieniajÄ .NiektĂłre wyrazy maja swojÄ reklamÄ,ktĂłra zresztÄ nie ma nic wspĂłlnego z tymi wyrazami :question:.WĆasnie Cali u Ciebie widac ICH dziaĆalnoĆÄ :smhair2::errrr:.DopadĆy mojego posta :-x.Ja napisaĆam "Cali i Figo...witamy na dogomanii" a ONI zmienili na "Cali i Fogo...witamy na dogomanii" :crazyeye:. Kurka,a myslaĆam,ĆŒe mnie nie dopadli :placz:.Ale mam nadziejÄ,ĆŒe niedĆugo ICH dziaĆalnoĆÄ siÄ skonczy,bo Ćledztwo jest prowadzone :evil_lol:.W jednej z galerii mamy juĆŒ podejrzenia kto to ci OBCY. Quote
Chefrenek Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Ja juĆŒ dawno widziaĆam tych obcych0X 0X 0X Strasznie mnie wkurzajÄ . Mam nadziejÄ, ĆŒe FBI siÄ tym zajmie. Quote
Mada&Teodor Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Chefrenek napisaĆ(a):Ja juĆŒ dawno widziaĆam tych obcych0X 0X 0X Strasznie mnie wkurzajÄ . Mam nadziejÄ, ĆŒe FBI siÄ tym zajmie. TeĆŒ mam nadzieje, ĆŒe ich dorwÄ :) Quote
KarolaBox Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 JuĆŒ siusia na dworze? Super :klacz: :thumbs: Quote
Cali Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Misiaczek przypuszczalem ze chodzi o Figo zamiast Fogo.No faktycznie dziwne te reklamki i dzialania obcych-czzby matrix istnial naprawde?ha-ha.Moze wystarczy troche:mad: Quote
Cali Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 KarolaBox ON chyba zrozumial po co chodzimy z nim na pole-i widzi jak sie cieszymy jak zrobi to i owo:multi: Quote
Mada&Teodor Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Cali napisaĆ(a):KarolaBox ON chyba zrozumial po co chodzimy z nim na pole-i widzi jak sie cieszymy jak zrobi to i owo:multi: MÄ dry z niego chĆopaczek :multi: :multi: :multi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Ojej kolejny przepiÄkny buldoĆŒek na dogo :loveu::loveu: bede tu do was czÄsto zaglÄ daÄ :D:D:D Quote
Cali Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 _ChiQuiTa_ napisaĆ(a):Ojej kolejny przepiÄkny buldoĆŒek na dogo :loveu::loveu: bede tu do was czÄsto zaglÄ daÄ :D:D:D Witam i chetnie odwiedzimy wasza ogromna galeryjke-ogladania ZE HEJ Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Cali napisaĆ(a):Witam i chetnie odwiedzimy wasza ogromna galeryjke-ogladania ZE HEJ a zapraszamy bardzo serdecznie :) Quote
Mada&Teodor Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Co tam sĆychaÄ u maĆego Figo ? :loveu: A moĆŒe macie jakieĆ nowe foteczki tego przystojniaczka :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Gdzie sie gospodyni podziewa? ja bym sobie chÄtnie maleĆstwo pooglÄ daĆa :) Quote
misiaczek Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Gdzie sie gospodyni podziewa? ja bym sobie chÄtnie maleĆstwo pooglÄ daĆa :) GOSPODARZ :evil_lol:.Mamy rodzynka wĆrĂłd buldoĆŒkowej braci ;). Quote
Cali Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 [quote name='misiaczek'] GOSPODARZ :evil_lol:.Mamy rodzynka wĆrĂłd buldoĆŒkowej braci ;). Witam was-tak ,tak gospodarz :evil_lol:.Dzis odpoczynek od sesj zdjeciowej-bylismy u wet.na wizycie kontrolnej-8 lutego ostatnie szczepienie.Jestesmy umowieni z kolega Figo na zdjecia ale pogoda jest be.Poskaczemy po waszych galeriach bo ogladania co niemiara i nie mozemy sie napatrzyc na Wasze pieknosci:crazyeye: Quote
Ja&RoniuĆ Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 I my siÄ witamy :multi: Figo super niuniek!!! prosimy wymiziaÄ go od nas oraz prosimy o troszkÄ fotek a tu cichosza ;) Quote
Mada&Teodor Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Chefrenek'] Kolejne cudeĆko by Chefrenek :loveu: :loveu: :loveu: Quote
misiaczek Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Cali...ale masz wypasiony baner ;):). Quote
Cali Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Witamy wszystkich po wekendowej przerwie i zamieszczamy pare zdjec.Bardzo dziekujemy Chefrenek za wspanialy banerek walentynkowy lecz tradyc. mozemy miec problem z jego uruchomieniem.A wiec fotki..... Moi nowi kumple.... . . Chwilka odpoczynku . . Tak lubie odpoczywac. . Prosze wezcie mnie na kanape.... . no bardzo prosze-bede grzeczny-obiecuje. . Ja tu rzadze. Quote
Recommended Posts