szafra Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Elinka zainteresowanie dopiero było po założeniu wątku i po wstawieniu go na FB. Karmelcia myślała, że stary i nieadopcyjny - dlatego go chciała zabrać do siebie. Dużo osób z FB pyta o niego, więc dlaczego nie miałybyśmy mu stamtąd znaleźć domu ?? Szukamy najlepszego a nie z opcji " tylko rodzin przychodzących". Quote
shanti Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 To Szafra pisała o dużym zainteresowaniu i chyba miała na myśli FB, bo tam go wstawiała. Zresztą sama to wyjaśniła w poście powyżej. Obojętnie czy domek będzie z FB, z dogo, polecony przez fundację czy ludzie sami go w schronisku wypatrzą, musi być ten najlepszy, o to mi chodziło. Mamy czas na znalezienie takiego, bo psiak jest na kwarantannie i przed kastracją nie wyjdzie. Jeśli kwarantanna minie, Morris będzie po kastracji, a nie znajdzie się odpowiedni DS, pomyślimy o DT. Już jaśniej nie umiem tego wyjaśnić :lol: Wolałabym jednak opcję DS, bo ten psiak już ma wystarczająco w głowie namieszane. Własny dom - latarnia i pobicie - dom mamy hycla - schronisko. A co przeżył przed przywiązaniem do latarni - tego nie wiemy. :shake: Quote
lula2010 Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 sliczny bulwiak :-) moje 2 bulwy,babciaTTB i ja ,wspanialego domku zyczymy i kciuki zaciskamy:-) Quote
shanti Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 elinka napisał(a):Teraz wszystko jest już jasne, w pierwszej informacji brakowało dopisku, że chodzi o FB.;-) No to świetnie że się rozumiemy :lol: Morrisek, cudeńko moje, hopsaj! :loveu: Quote
Alicja Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Fajnie by było jakby Morisek trafił jako 2gi psiak , miałby przewodnika Quote
alina71 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Ciągle o nim myśle. Choć nie udało mi się go poznać. Quote
shanti Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Wczoraj przy kręceniu reportażu w schronisku puściłam luzem Morrisa z wyrosniętym szczeniaczkiem, suczką Brosią. Jakie było szeleństwo na śniegu! Brosia nie ucieka, trzyma się człowieka a Morris jej, wiec było bezpiecznie. Może dziś powtórzymy akcję i uda mi się nakręcić filmik. Widok przecudny! Quote
Mona1991 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Morris jest genialny, chociaż głuchy :) A ja sie dziwiłam kiego ta cholera mnie nie słucha jak cmokam :):):) Quote
Mona1991 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Na razie tyle ;) Wszystkie które są. Dzisiaj możliwe, że machniemy następne ;) Quote
arabiansaneta Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Niestety, białe psy często bywają głuche. Ale śliczny on jest! Quote
szafra Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Cudo, ale na żywo no jest 1000 razy piękniejszy i ma w sobie coś takiego .... sama nie wiem co, ale ma :loveu::loveu:. Quote
Mona1991 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [video=youtube;0cXSNJ7xh2U]http://www.youtube.com/watch?v=0cXSNJ7xh2U[/video] Nagrywałam tak, jak bym parkinsona miała ale to nic :):):):):):):):) Quote
DT Iwa Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Mona parkinsona???? hehehehehe ja ogladając dostawałam skrętu szyjki :eviltong::eviltong::eviltong: ale Moris to cudny pies "dasz ciasteczko???" :eviltong::evil_lol: Quote
DT Iwa Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 (edited) "" rel="external nofollow noopener"> "" rel="external nofollow noopener"> "" rel="external nofollow noopener"> Edited February 19, 2012 by DT Iwa Quote
shanti Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 Dziękuję Wam Mona i Iwa za sesję Morriska :loveu: I za filmik. Najlepsze - Morris za tują wali kupalona :evil_lol: Nadążyć za Brosią z obiektywem to prawie niemożliwe. Co Morris ma w sobie? Mimo kalectwa ogromne parcie na to by być szczęśliwym oraz bezgraniczną miłość do człowieka, mimo iż człowiek go tak paskudnie potraktował. Quote
lula2010 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 bulwiak cudny -jak to bulwiak(wiem cos o tym ,bo mam 2 bulwinki/dziewczynki):-) Quote
kajk@ Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Super fotki, a filmik bomba :D Fajnie zobaczy Morrisa "Uśmiechniętego" :D Faktycznie dobrze by mu zrobiło jak by trafił do kogoś kto już ma psa z podobnym temperamentem. Nawet mojemu Małżowi się bardzo Morris spodobał :cool2: (dla niewtajemniczonych on nie przepada za psami :kociak:) Quote
DT Iwa Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Moris uwielbia zabawy z Brosią :loveu::loveu::loveu: ale żwirek mu w gusta nie przypadł :cool1::cool1: Quote
alina71 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Mi za to przypadł. Jak tobie Ramzes. Podrzuciłam link tej strony na dzieciowe fora gdzie jestem. Quote
shanti Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 Może coś się uda. Kciuki, ciotki, kciuki! Quote
Recommended Posts