Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Elinka zainteresowanie dopiero było po założeniu wątku i po wstawieniu go na FB.
Karmelcia myślała, że stary i nieadopcyjny - dlatego go chciała zabrać do siebie.
Dużo osób z FB pyta o niego, więc dlaczego nie miałybyśmy mu stamtąd znaleźć domu ?? Szukamy najlepszego a nie z opcji " tylko rodzin przychodzących".

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To Szafra pisała o dużym zainteresowaniu i chyba miała na myśli FB, bo tam go wstawiała. Zresztą sama to wyjaśniła w poście powyżej.
Obojętnie czy domek będzie z FB, z dogo, polecony przez fundację czy ludzie sami go w schronisku wypatrzą, musi być ten najlepszy, o to mi chodziło. Mamy czas na znalezienie takiego, bo psiak jest na kwarantannie i przed kastracją nie wyjdzie.
Jeśli kwarantanna minie, Morris będzie po kastracji, a nie znajdzie się odpowiedni DS, pomyślimy o DT.
Już jaśniej nie umiem tego wyjaśnić :lol:

Wolałabym jednak opcję DS, bo ten psiak już ma wystarczająco w głowie namieszane. Własny dom - latarnia i pobicie - dom mamy hycla - schronisko. A co przeżył przed przywiązaniem do latarni - tego nie wiemy. :shake:

Posted

elinka napisał(a):
Teraz wszystko jest już jasne, w pierwszej informacji brakowało dopisku, że chodzi o FB.;-)

No to świetnie że się rozumiemy :lol:

Morrisek, cudeńko moje, hopsaj! :loveu:

Posted

Wczoraj przy kręceniu reportażu w schronisku puściłam luzem Morrisa z wyrosniętym szczeniaczkiem, suczką Brosią. Jakie było szeleństwo na śniegu! Brosia nie ucieka, trzyma się człowieka a Morris jej, wiec było bezpiecznie. Może dziś powtórzymy akcję i uda mi się nakręcić filmik. Widok przecudny!

Posted

Mona parkinsona???? hehehehehe ja ogladając dostawałam skrętu szyjki :eviltong::eviltong::eviltong: ale Moris to cudny pies "dasz ciasteczko???" :eviltong::evil_lol:

Posted

Dziękuję Wam Mona i Iwa za sesję Morriska :loveu:
I za filmik. Najlepsze - Morris za tują wali kupalona :evil_lol:
Nadążyć za Brosią z obiektywem to prawie niemożliwe.

Co Morris ma w sobie? Mimo kalectwa ogromne parcie na to by być szczęśliwym oraz bezgraniczną miłość do człowieka, mimo iż człowiek go tak paskudnie potraktował.

Posted

Super fotki, a filmik bomba :D Fajnie zobaczy Morrisa "Uśmiechniętego" :D
Faktycznie dobrze by mu zrobiło jak by trafił do kogoś kto już ma psa z podobnym temperamentem.
Nawet mojemu Małżowi się bardzo Morris spodobał :cool2: (dla niewtajemniczonych on nie przepada za psami :kociak:)