Reno2001 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Szczyt lenistwa :mad::mad::mad: ... U mnie jest dokładnie tak samo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: SSSSSSSSUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRR Quote
halcia Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Nasza Rudka kochana....a Ty masz sie gdzie połozyc? Quote
Sabina02 Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Cudna Rudka! :loveu: A gdzie Nikusia? Quote
Louve Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Aaaa Nikusia cwaniaczy, na tym zdjeciu rudzia jest w jadalni z nami a Nika w tym czasie wyleguje sie w łóżku na kołderce:)A jakie mam humory w kwestii jedzenia... kiedys wciagala puszki jak dzika a teraz nosem kreci nawet na gotowane w domu:angryy: samo miesko by sie chcialo ale wiek nie pozwala - o nerki trzeba dbac:) Quote
Sabina02 Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 A gdzie sie podziewa Louve i jej gromadka? Co tam u nich slychac? Czy ktos wie? Quote
Louve Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Nikutek ma się dobrze... ustawia wszystkie psy i koty, przejść nie pozwala, pilnuje i głośno informuje jak dzwoni domofon, albo ktoś przychodzi, ale i tak najlepsza jest w domaganiu się jedzenia... a wybrzydza... ojoj joj... i w bonusie Klusia bo Klusia jest słodziusia Quote
Louve Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Jest sielanka, psy i koty żyją w zgodzie, problemów niet. Nikutkowi rosna pazury jak wsciekle... Boje sie z nia do weta chodzic bo oni zawsze nadetna cialo. Ostatnio obcinalismy pod narkoza po zabiegu dentystycznym wiec bylo ok a teraz:( Quote
halcia Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 To od wylegiwania sie w łózku,tam sie nie ścieraja:evil_lol:Dobrze ,ze panuje zgoda,bo pamietam co podzyłaś jak doszła Rudka.Pozdrawiam. Quote
Reno2001 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Louve-moim dziewczynom też tak rosna pazurki. Niestety nic ich nie ścierają pomimo długich spacerów. Z tego względu tniemy je co dwa miesiące. Robimy to w domu. Nie lubią tego obie, ale chyba nie ma psa, który by to w pełni akceptował. Trzymam kciuki za obcięcie pazurków u Nikusi :loveu:. I Nikusia i Klusia wyglądają pięknie!!! Quote
Ulka18 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Nikusia sliczna dziewczynka :loveu: A Klusia to slodziak nad slodziaki :iloveyou: Pazurki Nikusi rosna, bo rzeczywiscie w lozeczku nie maja gdzie sie zetrzec :cool3: Musialaby duzo chodzic po twardym. Najlepiej kupic dobre cążki i obcinac po odrobince co 2-3 miesiace, zawsze trzeba to robic w dwie osoby. Ja tak robie z moim suczkami, z Casablanka jest gorzej, bo ma czarne pazurki. A Nikusia ma jasne, to dobrze widac gdzie jest tkanka. Quote
Sabina02 Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Ale słodziak! :loveu: I drugi słodziak! :loveu: Quote
Louve Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Witajcie. Nasza malutka Nikusia przeszła na drugą stronę... Od 2 tygodni miała poważne problemy z serduszkiem, zaczęła się jej zbierać woda w brzuszku i jechaliśmy na Vetmedinie i Hepatilu. Wczoraj zauważyłam, że się jej ciężej oddycha i zadzwoniłam do weterynarza. Miałam w domu Furosemid w ampułkach więc zrobiłam jej zastrzyk (wg zaleceń weta) ale przed 1 w nocy uznałam, że trzeba jechać na pogotowie. Po powrocie nic sie nie poprawiło i po godzinie Nikusia wydała ostatnie tchnienie. Siedzieliśmy z mężem przy niej i głaskaliśmy po łebku do samego końca i dłużej... Opłakują ją rzewnie 3 osoby (w tym moja mama). Będzie nam jej brakowało. (chwilowo nie możemy wziąć nowego psiaka, bo mąż nie ma pracy, ale to kwestia czasu). Quote
Reno2001 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Alu, trzymajcie się. Wiem doskonale, co czujecie. Pamiętaj, że daliście Nikusi najcudowniejszą na świecie rzecz, KOCHAJĄCY, CUDOWNY DOM. Odeszła szczęśliwa przy Was, po bez mała 2 latach. Nikusiu Quote
Ulka18 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Louve, dziekujemy Ci za adopcje Nikusi. Dalas jej wspanialy dom, milosc, opieke, o tym marzyla przez wiele lat siedząc w schroniskowym boksie. To byla niezwykla adopcja, nikt nie wierzyl, ze ktos wezmie niewidomą suczke. A jednak bylo inaczej. I Nikusia odeszla kochana, we wlasnej rodzinie, to najwazniejsze. Nikusiu ['][']['] Quote
Sabina02 Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 O Jesoooo!!!! Ja sie dopiero teraz dowiedzialam! :placz: :placz: :placz: Nikusiu... [*] :-( Quote
Recommended Posts