Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 516
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Dostałam namiary od koleżanki na hotelik w Nowym Tomyślu. Hoteluje tam swojego podopiecznego i jest zachwycona. Zadzwonię po południu i dowiem się co i jak.
(edit)

Dzwoniłam do tego hoteliku.
Cena na miesiąc razem z karmą to 500 zł. No i mają miejsca. Murzyn mógłby jechać choćby zaraz , tylko za co?:(
Hania z Sanoka hoteluje tam swojego Nera , który ma wątek na dogo i jest zachwycona panującymi tam warunkami i podejściem do zwierząt.
Dla Murzyna byłoby to idealne miejsce.
Tylko jak zdobyć deklaracje...

Edited by caryca26
Posted

O rany ale piękny PIESIO...Bardzo bym chciała żeby trafił do tego hoteliku..Niestety nie mogę teraz składać żadnych deklaracji ponieważ sama jestem bez pracy . I na dodatek mam 2 koty ...Ale mogę podnosić i trZymac kciuki za Murzyna..Takie czarnulki to moje ukochane..Pokazuj się piesku, zasługujesz na wszystko co najlepsze!!!

Posted

No własnie to ewidentna niesprawiedliwość... Prosimy o jakiekolwiek deklaracje , już 5 zł to krok do przodu a czasu za wiele chłopak przecież nie ma , 14 lat dla dużego psa...

Posted

[quote name='Pyrdka']Mamy w tym hoteliku 3 siaki. To jest super miejsce. Polecam.[/QUOTE]
jakby się jeszcze kilka deklaracji znalazło;) to mozna by już ryzykować z wysłaniem go do hoteliku i nadal zbierać - oczywiście to moje pobożne życzenia i moje osobiste zdanie, tak sobie głośno myślę, mam nadzieję, że to nikomu nie przeszkadza;)

Posted (edited)

No ale chociaż mieć trochę ponad połowę to mozna by ryzykować...
Dzieki Renatka_s ! Znowu kroczek do przodu!

Weszła dzisiaj wpłata od cioteczki Aidy - aż 200 zł!
Bardzo , bardzo dziękuje za hojność w imieniu Murzynka!

Cioteczka Ewa_88 zadeklarowała 25 zł/m-c . I znowu krok do przodu!

Dzieki kochane!

Edited by caryca26
Posted

Pomagajmy tak cudnemu psiakowi, jak zbierze się kilka osób z deklaracją po 10-20 zł, to uzbiera się ładna sumka :) Trzymam kciuki, żeby poszło dobrze wszystko ;)

Posted

zaglądamy do Murzynka. śliczny i taki radosny. za nic nie może skończyć życia w schronie. jak już na pw pisaliśmy wieczorem postaramy się go wrzucić na stronę naszej klary. tzn klara go zamieści:) co do deklaracji to musimy przeliczyć wszystko i na spokojnie damy znać. pozdrawiamy i trzymamy kciuki