bonita Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Dobry :) Foteczki śliczne, a ta mordka z nich patrząca :loveu: Kffiaków tyle i to różnistych :loveu: sama bym poleżała na takim balkoniku. Quote
Jagoda1 Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Witamy, u nas leje jak z przysłowiowego cebra. Dzięki za miłe słowa pod adresem Kirci, przesyła Wam boksiowe obślinione buziaki:evil_lol: . Kwiatki na balkonie w tym roku mam b. skromne,tak wypadło;) , ale dbam o nie i mam nadzieję, że będą piękne. Polatam teraz po Waszych galeriach, bo wieczorem idę na babskie spotkanie, ostatnio trochę je zaniedbałam, czas odrobić zaległości. Quote
Agnieszka PPP Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Witamy się:loveu: :loveu: A u Nas czas zacząć nadrabiać zaległosci na dogo:eviltong: :eviltong: Pozdrawiam goraco:loveu: :loveu: Quote
Jagoda1 Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='Agnieszka PPP'] Witamy się:loveu: :loveu: A u Nas czas zacząć nadrabiać zaległosci na dogo:eviltong: :eviltong: Pozdrawiam goraco:loveu: :loveu: My również pozdrawiamy i cieszymy się:loveu: [quote name='fidelek2']Witamy Piękne Panie i życzymy udanego dnia!!! Witamy, piękny to on dzisiaj nie jest - pada, zimny wiatr...;):loveu: [quote name='madzia i medor']Cześć dziołchy ;) :multi::multi::multi: Cześć Madziula z Dinulem i Medziulem:loveu: :evil_lol: . Quote
Kasia Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 U nas słonko i ciepełko...prześlę Wam odrobinkę, może nie zawróci nigdzie i dojdzie chociaż troszeczkę Quote
Jagoda1 Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='fidelek2']U nas słonko i ciepełko...prześlę Wam odrobinkę, może nie zawróci nigdzie i dojdzie chociaż troszeczkę Niech dojdzie, bo zrobiło sie ponuro:razz: . [quote name='evaxon']wpadłam na kawusie:cool3: :cool3: Zapraszam, lecę na skrzydłach po "coś" do kawusi;) . Quote
caroolcia Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Cześć Agusie Terierki :razz: a u nas dzisiaj pogoda-buuuu-kocowo-książkowa - zasypiam nad kafką w pracy:p Quote
Medorowa Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Miałam iść na spacer, ale jak poczytałam o kawusi, to też sobie przed wyjściem jeszcze chlupne;):p:p:p Quote
Jagoda1 Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 caroolcia napisał(a):Cześć Agusie Terierki :razz: a u nas dzisiaj pogoda-buuuu-kocowo-książkowa - zasypiam nad kafką w pracy:p madzia i medor napisał(a):Miałam iść na spacer, ale jak poczytałam o kawusi, to też sobie przed wyjściem jeszcze chlupne;):p:p:p A narzekałyśmy na upały...:razz: Quote
Medorowa Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):A narzekałyśmy na upały...:razz: Ludziom się nigdy nie dogodzi;) Quote
e.v.a Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 AgusiaTerierka napisał(a): Zapraszam, lecę na skrzydłach po "coś" do kawusi;) . co masz do kawusi ?:sabber: co masz?:eating: podziel sieeeee:grins: Quote
caroolcia Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):A narzekałyśmy na upały...:razz: Ja osobiście uwielbiam upały, tylko żal mi faflunków - tak się biedaki męczą i nawet porzadneggo spacerku nie można zaliczyć. A w taka pogodę szaleja niemożliwie - na spacerku i po spacerku :diabloti: ale od niedzieli (mam nadzieję że włącznie) słoneeeczko :multi: Quote
ferraribox Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 caroolcia napisał(a):Ja osobiście uwielbiam upały, tylko żal mi faflunków - tak się biedaki męczą i nawet porzadneggo spacerku nie można zaliczyć. A w taka pogodę szaleja niemożliwie - na spacerku i po spacerku :diabloti: ale od niedzieli (mam nadzieję że włącznie) słoneeeczko :multi: Jestem za słońcem. Quote
bonita Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Dobry wieczór :) Co do tej kaffy ma być?, ja poczekam na to coś do juterka :) Quote
Imbirka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Helloł dziewczyny:multi::multi::multi::multi: spotkanko się udało? Quote
Kasia Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Hej piątkowo-weekendowo Co tam u dziewczyn słychać?Jak się miewa szorstka Korusia? :loveu: Quote
Jagoda1 Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Witam Dziewczyny:loveu: :loveu: :loveu: , mizianka dla wszystkich Waszych czterech łapek ... [quote name='evaxon']co masz do kawusi ?:sabber: co masz?:eating: podziel sieeeee:grins: A co sobie życzysz?:razz: [quote name='caroolcia']Ja osobiście uwielbiam upały, tylko żal mi faflunków - tak się biedaki męczą i nawet porzadneggo spacerku nie można zaliczyć. A w taka pogodę szaleja niemożliwie - na spacerku i po spacerku :diabloti: ale od niedzieli (mam nadzieję że włącznie) słoneeeczko :multi: No tak, deszczu na razie starczy... [quote name='ferraribox']Jestem za słońcem. Chcesz sie opalać? [quote name='Kiłi']Cześć Waaaaaaam!:diabloti: Czeeeeśśśśććć! [quote name='bonita']Dobry wieczór :) Co do tej kaffy ma być?, ja poczekam na to coś do juterka :) Np. jabłecznik, ale ciasto;) .... [quote name='Imbir1']Helloł dziewczyny:multi::multi::multi::multi: spotkanko się udało? Jak zwykle super, b. lubimy te spotkanko, nastepne w przyszłym tygodniu...:multi: [quote name='fidelek2']Hej piątkowo-weekendowo Jutro już soooboootaaa! Co tam u dziewczyn słychać?Jak się miewa szorstka Korusia? :loveu: [quote name='limoncia'] http://img404.imageshack.us/img404/3724/img8162wb5.jpg sliczna fotka:loveu: :loveu: :loveu: Znudzona...:evil_lol: Quote
Kiłi Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 AgusiaTerierka napisał(a): Czeeeeśśśśććć! :eviltong: :eviltong: Bendom photy suczydeł?:razz: Quote
Recommended Posts