Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Psiak pies znaleziony w okolicach Goleniowa.

To wspaniały pies o przecudnym charakterze.:loveu:
Jest to samiec w wieku ok. 18 miesięcy, łagodny, przyjacielski i niezwykle zrównoważony.
Uwielbia jeździć samochodem. Troszkę taka gapa z niego...:lol:
Mamy tylko tydzień aby znaleźć mu dom lub inne tymczasowe schronienie.
Zepnijcie się i popytajcie rodzinę, znajomych.
Znajdźcie anioła stróża dla psiny bo skończy w schronisku.

Szukamy DT lub DS !

Edited by Joanna K.
pies znalazł dom
Posted

A jaki on jest do innych psów ?
Mieszkam pod Białogardem kilka dni mogłabym go przechować tylko muszę wiedzieć jaki jest dla innych psiaków i czy macie możliwość dowozu go do mnie. Szkoda go oddawać do schronu

Posted (edited)

Hałabajówka napisał(a):
A jaki on jest do innych psów ?
Mieszkam pod Białogardem kilka dni mogłabym go przechować tylko muszę wiedzieć jaki jest dla innych psiaków i czy macie możliwość dowozu go do mnie. Szkoda go oddawać do schronu

Powaznie ?Dzięki wielkie. Zaraz zdobędę więcej informacji o nim.
Napiszę jak będę już wiedziała.Mam jeszcze wyjazd do Szczecina.Nie wiem o której będę.

Edited by Joanna K.
Posted (edited)

dzięki za deklaracje ale Ja nic nie obiecuję. Z transportem też może być problem.
Jedna kobieta go dokarmia, wpuściła go na klatkę schodową i ten pies tam śpi.

Nie mam wiele informacji.
Psu trzeba pomóc :(

Edited by Joanna K.
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

[quote name='Hałabajówka']Inaczej pomóc nie mogę ;( daj znać co i jak z nim.[/QUOTE]
Może uda Mi się uzyskać więcej informacji na jego temat. Martwi mnie te jego oko, podobno jest uszkodzone :(

W czwartek jadę do niego !

Edited by Joanna K.
Posted

Dzisiaj miałam okazję go zobaczyc. Przewoziłam jego z Osiny do Goleniowa.:)

Kurcze, on jest zarypiastym psem. Śliczny,ma małe problemy skórne tylko które są do wyleczenia.Duży, jest bardzo posłuszny.
Pięknie jeździ w samochodzie. Ma około 2 lat.

Fotek ,nie mam niestety.Mam nadzieję, że Dziewczyny w TOZie mu dzisiaj sesję zdjęciową. :D
Powiem tak, gdybym mogła mieć 2 samca w domu to bym go zostawiła u siebie, ale nie wiem jaka by była reakcja Rafiego. :(

Szukam domu dla niego.Zasługuje na fajnego ludzia.

Posted

[quote name='BajUla']I ja witam pięknego chłopaczka, a co z tym okiem, tak na pierwszy "rzut oka"???
Oczko będzie naprawione ;) A i przy okazji pozbawimy przystojniaka klejnotów :diabloti:

Posted

[quote name='Enigma79']Jaki on śliczny...[/QUOTE]
Na żywo jest jeszcze piękniejszy. :loveu: Zero agresji.Taki misiu.
Wspaniały pies, tyle w życiu już złego przeszedł, a nadal ufa ludziom.
Przez niego ryczałam cały ranek...zabierałam go od kobiety która się zlitowała i przez te kilka tygodni dala mu schronienie u siebie w garażu.
Jak on za nią patrzył....:-(

Posted

Wierzę, Asiu... i wiem, jak trudno jest, gdy psa się pozna osobiście, popatrzy w oczy, pogłaszcze... Bleki jest śliczny i jak piszesz kochany więc pewnie ma szanse na dom tylko gdzie mógłby na niego bezpiecznie poczekać ? :( W razie czego, macie ode mnie stałą deklarację 20 zł (tak jak na Lusię)

Posted

No widzę Asia, że ty też sobie znalazłaś taką swoją "Lusię";), jak on Ci spokoju nie dawał...A on będzie w kojcu TOZowskim? A wiadomo jak w domu? A tak wogóle, to napisz, co wiesz, na ile lat go oceniają.

Enigma, dzięki, głęboko wierzę, że nie zbankrutujesz i Luśka szybko zejdzie Ci ze stałych rachunków:lol:

Posted

[quote name='Enigma79']Wierzę, Asiu... i wiem, jak trudno jest, gdy psa się pozna osobiście, popatrzy w oczy, pogłaszcze... Bleki jest śliczny i jak piszesz kochany więc pewnie ma szanse na dom tylko gdzie mógłby na niego bezpiecznie poczekać ? :( W razie czego, macie ode mnie stałą deklarację 20 zł (tak jak na Lusię)[/QUOTE]
Dziękuję.Ale spokojnie... Psiak jest pod dobrą opieką. Jest w kojcu tak jak Ula napisała.Wszyscy się nim zachwycają. :)

Posted

[quote name='BajUla']No widzę Asia, że ty też sobie znalazłaś taką swoją "Lusię";), jak on Ci spokoju nie dawał...A on będzie w kojcu TOZowskim? A wiadomo jak w domu? A tak wogóle, to napisz, co wiesz, na ile lat go oceniają.

Enigma, dzięki, głęboko wierzę, że nie zbankrutujesz i Luśka szybko zejdzie Ci ze stałych rachunków:lol:[/QUOTE]
Tak, on jest w kojcu. Udało się Agacie go tam umieścić. ;)
Ma wspaniały charakter,dogaduje się z innymi psami, więc nie było większego problemu. Jego wiek jest oceniany na 2 lata.młodziak.:cool3:
Jutro może będzie miał "naprawiane" lewe oko. Trzymam kciuki za niego.

Posted

[quote name='some']Asia on jest piekny! naprawde ma duzo z laba! stad ten cudny charakter :cool3:[/QUOTE]
Piękny,piękny,a z takim charakterem domek się szybko znajdzie. Postaram się o to ;)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='BajUla']A byłam w piątek w TOZie i go nie odwiedziłam, maupa ze mnie:mad:[/QUOTE]
Ula nie mogłaś go widzieć ;) Laki pojechał na próbę do nowego domu :cool3:
Trzymajcie kciuki.

Posted

[quote name='Joanna K.']Ula nie mogłaś go widzieć ;) Laki pojechał na próbę do nowego domu :cool3:
Trzymajcie kciuki.[/QUOTE]

Ale już w piątek? Nie dopiero wczoraj?
Kciuki zaciśnięte:p