Joanna K. Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 (edited) Psiak pies znaleziony w okolicach Goleniowa. To wspaniały pies o przecudnym charakterze.:loveu: Jest to samiec w wieku ok. 18 miesięcy, łagodny, przyjacielski i niezwykle zrównoważony. Uwielbia jeździć samochodem. Troszkę taka gapa z niego...:lol: Mamy tylko tydzień aby znaleźć mu dom lub inne tymczasowe schronienie. Zepnijcie się i popytajcie rodzinę, znajomych. Znajdźcie anioła stróża dla psiny bo skończy w schronisku. Szukamy DT lub DS ! Edited March 5, 2012 by Joanna K. pies znalazł dom Quote
Joanna K. Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 (edited) Edited February 23, 2012 by Joanna K. Quote
zerojeden Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 I co nie ma chętnych na dt? ładny psiak szkoda go, może do innego schronu chociaż hmmmmm? Quote
Joanna K. Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Hałabajówka napisał(a):I co nie ma chętnych na dt? ładny psiak szkoda go, może do innego schronu chociaż hmmmmm? Nie ma chętnych :( Quote
zerojeden Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 A jaki on jest do innych psów ? Mieszkam pod Białogardem kilka dni mogłabym go przechować tylko muszę wiedzieć jaki jest dla innych psiaków i czy macie możliwość dowozu go do mnie. Szkoda go oddawać do schronu Quote
Joanna K. Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 (edited) Hałabajówka napisał(a):A jaki on jest do innych psów ? Mieszkam pod Białogardem kilka dni mogłabym go przechować tylko muszę wiedzieć jaki jest dla innych psiaków i czy macie możliwość dowozu go do mnie. Szkoda go oddawać do schronu Powaznie ?Dzięki wielkie. Zaraz zdobędę więcej informacji o nim. Napiszę jak będę już wiedziała.Mam jeszcze wyjazd do Szczecina.Nie wiem o której będę. Edited February 23, 2012 by Joanna K. Quote
Joanna K. Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 (edited) dzięki za deklaracje ale Ja nic nie obiecuję. Z transportem też może być problem. Jedna kobieta go dokarmia, wpuściła go na klatkę schodową i ten pies tam śpi. Nie mam wiele informacji. Psu trzeba pomóc :( Edited February 23, 2012 by Joanna K. Quote
Guest aga_w Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 wszyscy z zach-pom :) Nasze dziewczyny (kocia koalicja) mają szanse otrzymania w lutym karmy z Krakvetu (koalicja trzech karmicielek - Szczecin, Stepnica, Darłowo). Pomóżmy im z tym - zapraszam do agitacji i głosowania, tych co mają konto na miau i potem w KV - link do Fb http://www.facebook.com/events/348912095127726/#!/events/131516446970084/ Quote
zerojeden Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Inaczej pomóc nie mogę ;( daj znać co i jak z nim. Quote
Joanna K. Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 (edited) [quote name='Hałabajówka']Inaczej pomóc nie mogę ;( daj znać co i jak z nim.[/QUOTE] Może uda Mi się uzyskać więcej informacji na jego temat. Martwi mnie te jego oko, podobno jest uszkodzone :( W czwartek jadę do niego ! Edited February 21, 2012 by Joanna K. Quote
Joanna K. Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 Dzisiaj miałam okazję go zobaczyc. Przewoziłam jego z Osiny do Goleniowa.:) Kurcze, on jest zarypiastym psem. Śliczny,ma małe problemy skórne tylko które są do wyleczenia.Duży, jest bardzo posłuszny. Pięknie jeździ w samochodzie. Ma około 2 lat. Fotek ,nie mam niestety.Mam nadzieję, że Dziewczyny w TOZie mu dzisiaj sesję zdjęciową. :D Powiem tak, gdybym mogła mieć 2 samca w domu to bym go zostawiła u siebie, ale nie wiem jaka by była reakcja Rafiego. :( Szukam domu dla niego.Zasługuje na fajnego ludzia. Quote
BajUla Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 I ja witam pięknego chłopaczka, a co z tym okiem, tak na pierwszy "rzut oka"??? Quote
Joanna K. Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 [quote name='BajUla']I ja witam pięknego chłopaczka, a co z tym okiem, tak na pierwszy "rzut oka"??? Oczko będzie naprawione ;) A i przy okazji pozbawimy przystojniaka klejnotów :diabloti: Quote
Joanna K. Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 [quote name='Enigma79']Jaki on śliczny...[/QUOTE] Na żywo jest jeszcze piękniejszy. :loveu: Zero agresji.Taki misiu. Wspaniały pies, tyle w życiu już złego przeszedł, a nadal ufa ludziom. Przez niego ryczałam cały ranek...zabierałam go od kobiety która się zlitowała i przez te kilka tygodni dala mu schronienie u siebie w garażu. Jak on za nią patrzył....:-( Quote
Enigma79 Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Wierzę, Asiu... i wiem, jak trudno jest, gdy psa się pozna osobiście, popatrzy w oczy, pogłaszcze... Bleki jest śliczny i jak piszesz kochany więc pewnie ma szanse na dom tylko gdzie mógłby na niego bezpiecznie poczekać ? :( W razie czego, macie ode mnie stałą deklarację 20 zł (tak jak na Lusię) Quote
BajUla Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 No widzę Asia, że ty też sobie znalazłaś taką swoją "Lusię";), jak on Ci spokoju nie dawał...A on będzie w kojcu TOZowskim? A wiadomo jak w domu? A tak wogóle, to napisz, co wiesz, na ile lat go oceniają. Enigma, dzięki, głęboko wierzę, że nie zbankrutujesz i Luśka szybko zejdzie Ci ze stałych rachunków:lol: Quote
some Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Asia on jest piekny! naprawde ma duzo z laba! stad ten cudny charakter :cool3: Quote
Joanna K. Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 [quote name='Enigma79']Wierzę, Asiu... i wiem, jak trudno jest, gdy psa się pozna osobiście, popatrzy w oczy, pogłaszcze... Bleki jest śliczny i jak piszesz kochany więc pewnie ma szanse na dom tylko gdzie mógłby na niego bezpiecznie poczekać ? :( W razie czego, macie ode mnie stałą deklarację 20 zł (tak jak na Lusię)[/QUOTE] Dziękuję.Ale spokojnie... Psiak jest pod dobrą opieką. Jest w kojcu tak jak Ula napisała.Wszyscy się nim zachwycają. :) Quote
Joanna K. Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 [quote name='BajUla']No widzę Asia, że ty też sobie znalazłaś taką swoją "Lusię";), jak on Ci spokoju nie dawał...A on będzie w kojcu TOZowskim? A wiadomo jak w domu? A tak wogóle, to napisz, co wiesz, na ile lat go oceniają. Enigma, dzięki, głęboko wierzę, że nie zbankrutujesz i Luśka szybko zejdzie Ci ze stałych rachunków:lol:[/QUOTE] Tak, on jest w kojcu. Udało się Agacie go tam umieścić. ;) Ma wspaniały charakter,dogaduje się z innymi psami, więc nie było większego problemu. Jego wiek jest oceniany na 2 lata.młodziak.:cool3: Jutro może będzie miał "naprawiane" lewe oko. Trzymam kciuki za niego. Quote
Joanna K. Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 [quote name='some']Asia on jest piekny! naprawde ma duzo z laba! stad ten cudny charakter :cool3:[/QUOTE] Piękny,piękny,a z takim charakterem domek się szybko znajdzie. Postaram się o to ;) Quote
BajUla Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 A byłam w piątek w TOZie i go nie odwiedziłam, maupa ze mnie:mad: Quote
Joanna K. Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 [quote name='BajUla']A byłam w piątek w TOZie i go nie odwiedziłam, maupa ze mnie:mad:[/QUOTE] Ula nie mogłaś go widzieć ;) Laki pojechał na próbę do nowego domu :cool3: Trzymajcie kciuki. Quote
BajUla Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='Joanna K.']Ula nie mogłaś go widzieć ;) Laki pojechał na próbę do nowego domu :cool3: Trzymajcie kciuki.[/QUOTE] Ale już w piątek? Nie dopiero wczoraj? Kciuki zaciśnięte:p Quote
Recommended Posts