Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Beata_Dorobczyńska']Na szczescie widzi co drugi sik :)
A ja mam roslinke ! Nowa wielka roslinke !!! Bardzo dziekuje Ina .[/quote]

u mnie w robocie marnuje się taki duuuży fikus:placz::placz::placz: nie chcesz go przygarnać do towarzystwa dla ficuska od Iny????? może nie jest taki piękny, bo zaniedbany jak pies z Krzyczek...ale pod twoją opieką moglby się nadać do adopcji;)

Posted

Doddy, slysze i to nawet ze zrozumieniem, widze poki co a czepiac sie czepiam bo inaczej byloby nudno.
Umowy nie ma ale Ina obiecala, ze bedzie obserwowac stadia rozwoju fikusa.
Dodalam mu ziemi, poprawilam patyczek i teraz jest pionowy , i dolozylam jeszcze male pnacze do doniczki. Mysle, z ejest zadowolony , aha , listki tez umylam.

Posted

Ina, Państwo od beagla odpadli... Rozwodu im się zachciało...

A tu Mamba... Jak nie ma poduszki to wykorzystuje swoje poduszeczki pod głowę:
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/142/8255e1c99f14bb32.jpg[/IMG][/URL]

Posted

no ale twoi sie rozwiedli bez posiadania beagla wiec prosze nie przesadzac. sunia na razie jest ogloszona tutaj na forum beagle i na e-beagle. i pare osob sie zajmuje szukaniem domku. zobaczymy jak to sie potoczy.

Mambolina jest cudna.

Posted

[quote name='doddy']A chcesz się dopsić, czy szukasz rozwodu? :eviltong:[/quote]

ani jedno ani drugie:eviltong: mnie osobiscie beagle sie nie podobają - łaciate jak krowa, małe, chude...ale przecież jakbym gdzie słyszała, że ktos chce to zaporoponic mogę!:p

Jakbym nie miała tolerancyjnego tz to juz dawno by mnie się pozbył z moim "bagazem" w postaci zwierzyńca w chałupie!:evil_lol:

Posted

Bardzo proszę niech mi ktoś jutro przypomi, że mam jechać z Mambą na sterylkę. Pliiiissss
Bo się boję, że zapomnę.
Niech mi ktoś wyśle sms przed 9 rano.

Posted

[quote name='doddy']Bardzo proszę niech mi ktoś jutro przypomi, że mam jechać z Mambą na sterylkę. Pliiiissss
Bo się boję, że zapomnę.
Niech mi ktoś wyśle sms przed 9 rano.[/quote]

przed 9 rano to ja śpię:eviltong: