doddy Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Brenka jeszcze lubi dołki kopać :diabloti: :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Na szczescie widzi co drugi sik :) A ja mam roslinke ! Nowa wielka roslinke !!! Bardzo dziekuje Ina . Quote
andzia69 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='Beata_Dorobczyńska']Na szczescie widzi co drugi sik :) A ja mam roslinke ! Nowa wielka roslinke !!! Bardzo dziekuje Ina .[/quote] u mnie w robocie marnuje się taki duuuży fikus:placz::placz::placz: nie chcesz go przygarnać do towarzystwa dla ficuska od Iny????? może nie jest taki piękny, bo zaniedbany jak pies z Krzyczek...ale pod twoją opieką moglby się nadać do adopcji;) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Chetnie tylko ten od Iny to taczka przywiozlam z pomoca Iny ale z Kielc na taczce to bedzie ciezko . Ale jakby cos to chetnie, bardzo lubie rosliny. Quote
blue.berry Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 a jak go wiozla to caly czas gadala "nie trzymaj go tak mocno bo go polamiesz". to ja dziekuje za przygarniecie stwora. Quote
doddy Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 Ina a umowę adopcyjną podpisałaś? Beata to ciężki "przypadek". Ona jest jak nietoperz - niedowidzi, niedoslyszy a i tak się uczepi. :diabloti: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Doddy, slysze i to nawet ze zrozumieniem, widze poki co a czepiac sie czepiam bo inaczej byloby nudno. Umowy nie ma ale Ina obiecala, ze bedzie obserwowac stadia rozwoju fikusa. Dodalam mu ziemi, poprawilam patyczek i teraz jest pionowy , i dolozylam jeszcze male pnacze do doniczki. Mysle, z ejest zadowolony , aha , listki tez umylam. Quote
doddy Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 Ciekawe, czy Ina sprawdziła czy żółte papiery masz... Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Mam, nie mam, pokazywac nie musze !!!!!!!! Quote
doddy Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 I to właśnie jest błąd... Powinny być dostępne.. :roll: W końcu adopcja fiskusa to adopcja nowego członka rodziny... Quote
blue.berry Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 khe khe, no niby ja listki tyż mu umyłam przed wydaniem. ale widocznie mało porządnie :cool3: fikus bedzie pod stala kontrola adpocyjna jakby na to nie patrzec. Quote
doddy Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Ina, Państwo od beagla odpadli... Rozwodu im się zachciało... A tu Mamba... Jak nie ma poduszki to wykorzystuje swoje poduszeczki pod głowę: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/142/8255e1c99f14bb32.jpg[/IMG][/URL] Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Tez ??? Hmmm, czyzby beagle oznaczał rozwód ? Szkoda, sunia jest super a teraz wychodzi z Ina na spacer i strasznie szaleje !!!!!!!!!! Quote
doddy Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Ina daj tą beagle do jakiejś pojedynczej osoby albo już rozwiedzionej... Bo ona jakaś "rozwodowa" jest. ;) Quote
blue.berry Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 no ale twoi sie rozwiedli bez posiadania beagla wiec prosze nie przesadzac. sunia na razie jest ogloszona tutaj na forum beagle i na e-beagle. i pare osob sie zajmuje szukaniem domku. zobaczymy jak to sie potoczy. Mambolina jest cudna. Quote
andzia69 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 a o jakiej wy znowu beagle godocie??? ja nie w temacie - proszę mnie uswiadomic!:mad: Quote
doddy Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 A chcesz się dopsić, czy szukasz rozwodu? :eviltong: Quote
andzia69 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 [quote name='doddy']A chcesz się dopsić, czy szukasz rozwodu? :eviltong:[/quote] ani jedno ani drugie:eviltong: mnie osobiscie beagle sie nie podobają - łaciate jak krowa, małe, chude...ale przecież jakbym gdzie słyszała, że ktos chce to zaporoponic mogę!:p Jakbym nie miała tolerancyjnego tz to juz dawno by mnie się pozbył z moim "bagazem" w postaci zwierzyńca w chałupie!:evil_lol: Quote
blue.berry Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 andzia temat rozwodowego beagla jest tutaj : ) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105649[/URL] Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Szukaj, szukaj domku dla beagla bo to super fajna sunia . Quote
doddy Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Mandolina w poniedziałek o 10 rano zostanie pozbawiona macicy :evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Ciekawe co tym razem uniemozliwi dokonanie tego strasznego czynu, pewnie sobie pzaur zlamie. Quote
doddy Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Nie kracz :eviltong: Musi w końcu się udać. :diabloti: Quote
doddy Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 Bardzo proszę niech mi ktoś jutro przypomi, że mam jechać z Mambą na sterylkę. Pliiiissss Bo się boję, że zapomnę. Niech mi ktoś wyśle sms przed 9 rano. Quote
andzia69 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='doddy']Bardzo proszę niech mi ktoś jutro przypomi, że mam jechać z Mambą na sterylkę. Pliiiissss Bo się boję, że zapomnę. Niech mi ktoś wyśle sms przed 9 rano.[/quote] przed 9 rano to ja śpię:eviltong: Quote
Recommended Posts