Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

doddy - to kiedy zmieniasz tytuł,że Mamba zostaje u ciebie???? jak ty zmienisz to i ja zmienię - w koncu tobie łatwiej bo będziesz mieć 2 burki, a nie 3 (ja bym miala "ich troje":evil_lol::evil_lol::evil_lol:)

Posted

[quote name='andzia69']doddy - to kiedy zmieniasz tytuł,że Mamba zostaje u ciebie???? jak ty zmienisz to i ja zmienię - w koncu tobie łatwiej bo będziesz mieć 2 burki, a nie 3 (ja bym miala "ich troje":evil_lol::evil_lol::evil_lol:)[/quote]

ooo to samo chciałam zapytać :diabloti: :diabloti:

Posted

Nigdy do tego SPA nie dojedziemy :ghost_2: Spoko, Beata przeciez my piękne i wypoczęte bez SPA jesteśmy!

Jak nie jednen pies to 5 psów i tak ciągle :bigok:

Ale tak serio, to Mamba będzie szukać domu. Tylko jeszcze nie wiem, kiedy zacznę ją ogłaszać :grins:

Anita, BeataA od początku powiedziała, że zostaniemy z tą 3 :grin:
Ty - Zgredek
Ja - Mamba
Ona - Benio (bo w sumie formalnie Benio jest na nią) :siara:

Posted

Jeździć z Tobą mogę, ale tym razem ja wybieram pasażerów :siara:

Mambie domek kiedyś znajdę, łobiecujem - słowo skauta :saint1:

A co do walorów i pracoholizmu - mi bynajmniej pracoholizm nie grozi :hmmmm:

Zaraz wstawie zdjęcia Mamby :sleep2:

Posted

Jako, ze za oknami piekna pogoda pt. deszcz, zdjecia wiadomo skad...

[IMG]http://img515.imageshack.us/img515/4053/mamba66bw9.jpg[/IMG]

[IMG]http://img168.imageshack.us/img168/7691/mamba67cw7.jpg[/IMG]

Posted

[quote]Coś chcesz mi powiedzieć na temat pracoholizmu ?[/quote]

[LEFT][B]Praca oddala od nas trzy wielkie niedole - nudę, występek i ubóstwo. :grins: [/B]

Kochaniutka, chcesz to masz - bierzesz dzień wolnego i możemy skoczyć na Mazury lub nad morze. Ja chętna :shiny:
Zrobimy sobie SPA z piasku i muszelek. Błoto się znajdzie. A dużo muszelek nad naszym morzem. Anita potwierdzi pewnie bo też wczasowała się ostatnimi czasy nad morzem.
A tak serio, to Anita była nad morzem w majówke, ja byłam nad morzem w majówke... A Ty? Na ognisko nad Wisłę tylko zajechałaś :siara:

[/LEFT]

Posted

To motto walnę sobie chyba w pracy - rewelacja - przynajmniej wiem dlaczego pracuje.

Cwaniaku, na jeden dzień to nie jade zważywszy , ze to ja prowadze i to zaden odpoczynek. Muszelki mam w domu , zapraszam do łazienki na góre, błotko w oczku wodnym i na podwórku , piasek też jest - i tym sposobem znowu nei musimy nigdzie jechac :)

Posted

Dziewczyny koffane - jak będziecie chciały odrobinkę wypocząc a ja będę nad morzem to zapraszam choc na parę dni! Na pewno będę już od konca czerwca i pewnie az do konca sierpnia. Tyle,ze będę z moimi burkami - ale czy 3...to się okaże do konca tygodnia, bo Zgredek dał nam dzisiaj w nocy popalić:mad:

Posted

Lavinia , do okulisty marsz :evil_lol: Toz to piekny fałdek brzuszny a Ty tylko o jednym :)
Pozdrawiam Cię serdecznie.

Andzia , przeczytałam dwa razy , nie wierzę , że mozna byc tyle czasu nad morze, ja chyba też pojde do okulisty.
A co zrobił Zgredek , że nie pojedzie na wczasy ?

Lepiej nie zapraszaj , ja też mam 3 - wszystkie malutkie.

Posted

witaj Beatko

to dobrze, bo juz myślałam, że ciotka Doddy jakieś sztuczki wyprawia :evil_lol:

a Mambulina wypiękniała, że hej !!

pozdrawiam Cię również:loveu:

Posted

Wy tu sobie gadu gadu, a mnie tu TVP wydzwania :grins:
Może zrobimy z Mamby gwiazdę TV... Ale nad tym jeszcze pomyślę :hmmmm:

Anitko wpadniemy do Ciebie nad morze. Ja się bynajmniej piszę :laugh2_2:

Co do domowego SPA - może być i bajoro u Ciebie, nie ma problemu.
A jak nie będziemy nigdzie jechać, to może w końcu uda mi się Ciebie upoić droga Beato :drink1:

Lavinia - dawno, żeśmy nie piły przez tel... Ale z Tobą więcej nie piję przez tel, bo to mi grozi tym, że znowu wezme na stałe jakieś starucha :siara:

Posted

jakieś starucha ????? a to niby o kim ?????

ciotka, bo Ty słabo pijesz - tylko czystą i czystą, to i potem starucha od młodziaka nie odróżniasz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

no ale napić się zawsze można:evil_lol:

Posted

Z Tobą to tylko bąbelki i bombelki się piło :eviltong:
Czystą to wode chiba widziałaś :diabloti:
A mówiłam, nie pij sama tyle denaturatu :grins:

Posted

[quote name='Beata_Dorobczyńska']Lavinia , do okulisty marsz :evil_lol: Toz to piekny fałdek brzuszny a Ty tylko o jednym :)
Pozdrawiam Cię serdecznie.

Andzia , przeczytałam dwa razy , nie wierzę , że mozna byc tyle czasu nad morze, ja chyba też pojde do okulisty.
A co zrobił Zgredek , że nie pojedzie na wczasy ?

Lepiej nie zapraszaj , ja też mam 3 - wszystkie malutkie.[/QUOTE]

Zgredek chce zezrec moje króliki miniaturki - i dał nam wczoraj popalic tak mniej więcej ok. 23 w nocy do... jak będzie tak dalej i sie nie opanuje to niestety nie zostanie z nami:shake:

Posted

Moj pies pogryzł kota sasiadki - kot jest w stanie bardzo cieżkim :( . kopie dołki po swieżo posadzonymi roślinami , w poniedziałek wstalam o 3,30 bo zaczynała sie burza i trzeba było szczekać - wiec bardzo wyspana poszłam do pracy .... jeszcze wytrzymuję - Ty też dasz radę :)

A wracajac do tematu przewodniego to Doddy ma super psa - nic nie robi tylko spi w pościeli - pozazdrościc.
Wiec idealny domek powinien sie szybko znalezć w szczególności jezeli Mamba stanie sie medialna :eviltong: :eviltong:

Posted

No własnie nie bardzo, mieszkam w domu ale sasiedzi z domów obok tez chca spac. Rozumiem Cię, moze sie jednak da wyleczyc to szczekanie. Probowałam na obroze antyszczekacz ale to wyrzucone pieniądze.
Moze jak Zgredkowi to łopatologicznie wytłumaczysz to moze zrozumie ( choc sama nie wierzę w to co piszę ).

Posted

Zgredek jak Mamba wychodzi z założenia, że wszystkie gryzonie trza utylizować :eviltong:
Jakies dziwne pieski produkują w tej Ligocie...