Cajus JB Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 (edited) Na razie nie wiem czy temat ma sens gdzie indziej. Więc tu go chciałbym zostawić. Być może uda się przykleić. Była kiedyś koncepcja stworzenia bazy dla województwa. Są takie bazy, ale ta była by na miejscu w dodatku nieustannie aktualizowana i ewentualnie mogłyby się pojawiać opinie. Co by taka baza obejmowała? - Schroniska, przytuliska, azyle ( kontakty, godziny pracy ) - Weterynarzy ( kontakty, godziny pracy) ( ew. własne opinie, ale jeszcze nie wiem ) - DT, BDT, TDT, ( dostępność i info o wolnych miejscach ) - Hotele ( dostępność, cena i info o wolnych miejscach ) - Transport ( na terenie województwa, jak i dłuższe trasy ) - Użytkownicy ( z dogo i ci już na nim nie są, a działają i zechcą udostępnić kontakt ) - Wydarzenia z województwa ( istotne dla zwierząt, imprezy, spotkania ) - Być może e linki do wątków psów znalezionych/zagubionych z krótkim opisem ( tytuły nie są zbyt obszerne i nie wszystkie są na dogo ) Jeśli coś mi uciekło to dodam. Zarezerwuję pierwsze 10 postów tak aby wszystko było na pierwszej stronie ( mam podział na 10 ). Jak pomysł się spodoba. Zaczniemy wspólnie uzupełniać. Liczę na wspólne działanie lub wyrzucę wątek do śmietnika. Edited February 6, 2012 by Cajus JB Quote
Cajus JB Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Temat może okazać się przydatny. Quote
cienkun Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Osrodek Opiek nad Zwierzętami w Grudziądzu. Węgrowo 4. tel. 056 4646100 godz otwarcia: pon-pt 8-16 sob-ndz 9-14 [URL]http://schronisko-grudziadz.eu/?page_id=9[/URL] Quote
paulina02 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Dobry pomysł jak będe miała chwile to wpiszę weta .Pozdrawiam bo musze zmykać .... Quote
Cajus JB Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 Jeszcze taka pozycja jak ważne kontakty: urzędy, media, towarzystwa itp. Quote
sonia1974 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Joanna Żurańska-Hołdyn lekarz weterynarii Samszyce 4, 88-220 Osięciny tel. 602596756 , 0-5426500 godzin przyjęć nie znam ponieważ stałych pacjentów przyjmują zawsze lub jadą na wizytę domową POLECAM PRZYCHODNIA WETERYNARYJNA "CENTRUM VET" lek. Konrad Dawidowicz włocławek ul. Okrzei30 tel. 054-413-88-66 kom.512-03-33-75 po-pi od godz.9 - 19 sob 9-15 niedz. 9-12 [url]www.centrumvet.pl[/url] Quote
Cajus JB Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 Biorę się za ten temat bo sam ciągle czegoś szukam. Po pierwsze użytkownicy. Kto jest z jakiego miasta w Kujawsko-Pomorskim? Quote
sharon Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Jestem jak najbardziej za!! Taki wątek powinien się znajdować. Oczywiście powinna być osoba, która będzie administrować taki wątek, tak aby wszystkie inormacje na pierwszych stronach były aktualne. Oczywiście na moderatora widzę Cajbus JB :) ponieważ zapoczątkował wątek. Czekam na efekty :) Quote
qmu Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 czekam na jakis odzew bo pomysl fajny szkoda tylko ze zalozyciel pozucil watek? Quote
dexterka Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 szukam kogoś doświadczonego do zrobienia wizyty pa we Włocławku dla wyżła niemieckiego. Proszę o info na pw Quote
Cajus JB Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 No nie było mnie kilka lat. Ale wątek można dokończyć. Przy okazji zapraszam do toruńskiego [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/254005-Dziadek-z-ulicy-Leczymy-i-szukamy-domku"]Dudusia[/URL] Quote
Recommended Posts