Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Na razie nie wiem czy temat ma sens gdzie indziej. Więc tu go chciałbym zostawić. Być może uda się przykleić.

Była kiedyś koncepcja stworzenia bazy dla województwa. Są takie bazy, ale ta była by na miejscu w dodatku nieustannie aktualizowana i ewentualnie mogłyby się pojawiać opinie.

Co by taka baza obejmowała?

- Schroniska, przytuliska, azyle ( kontakty, godziny pracy )
- Weterynarzy ( kontakty, godziny pracy) ( ew. własne opinie, ale jeszcze nie wiem )
- DT, BDT, TDT, ( dostępność i info o wolnych miejscach )
- Hotele ( dostępność, cena i info o wolnych miejscach )
- Transport ( na terenie województwa, jak i dłuższe trasy )
- Użytkownicy ( z dogo i ci już na nim nie są, a działają i zechcą udostępnić kontakt )
- Wydarzenia z województwa ( istotne dla zwierząt, imprezy, spotkania )
- Być może e linki do wątków psów znalezionych/zagubionych z krótkim opisem ( tytuły nie są zbyt obszerne i nie wszystkie są na dogo )

Jeśli coś mi uciekło to dodam. Zarezerwuję pierwsze 10 postów tak aby wszystko było na pierwszej stronie ( mam podział na 10 ). Jak pomysł się spodoba. Zaczniemy wspólnie uzupełniać. Liczę na wspólne działanie lub wyrzucę wątek do śmietnika.

Edited by Cajus JB
Posted

Osrodek Opiek nad Zwierzętami w Grudziądzu. Węgrowo 4.
tel. 056 4646100
godz otwarcia:
pon-pt 8-16
sob-ndz 9-14

[URL]http://schronisko-grudziadz.eu/?page_id=9[/URL]

Posted

Joanna Żurańska-Hołdyn
lekarz weterynarii
Samszyce 4, 88-220 Osięciny
tel. 602596756 , 0-5426500 godzin przyjęć nie znam ponieważ stałych pacjentów przyjmują zawsze lub jadą na wizytę domową POLECAM

PRZYCHODNIA WETERYNARYJNA "CENTRUM VET" lek. Konrad Dawidowicz
włocławek
ul. Okrzei30
tel. 054-413-88-66
kom.512-03-33-75
po-pi od godz.9 - 19 sob 9-15 niedz. 9-12 [url]www.centrumvet.pl[/url]

• 11 months later...
  • 6 months later...
Posted

Jestem jak najbardziej za!! Taki wątek powinien się znajdować. Oczywiście powinna być osoba, która będzie administrować taki wątek, tak aby wszystkie inormacje na pierwszych stronach były aktualne. Oczywiście na moderatora widzę Cajbus JB :) ponieważ zapoczątkował wątek. Czekam na efekty :)

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 8 months later...
Posted

No nie było mnie kilka lat. Ale wątek można dokończyć.

Przy okazji zapraszam do toruńskiego [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/254005-Dziadek-z-ulicy-Leczymy-i-szukamy-domku"]Dudusia[/URL]