Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich :) Forum przeglądam od pewnego czasu i uznałam że trzeba się wreszcie zarejestrować. Na imię mi Magda a tutaj przedstawiam swoją prawie 3 letnią suczkę Gaję.
Witam i pozdrawiam wszystkich na forum :)

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosia>>>;2947477 napisał(a):

A tak z ciekawości: ile w kłębie ma twoja sunia? Bo widzę, że też ma długie nóżki:cool3:

Pozdrawiam

jest dość wysoka ma 55 cm w kłębie .

Posted

Hej.Miło że zagladacie do naszej galerii by zerknąć na fotki Gajuni :) . Wrzucam jeszcze kilka starszych..

tutaj na zawodach Wp w Zbrosłwicach

Posted

[quote name='nathaniel']

Zbrosławice to całkiem niedaleko mnie.

Odbywają się tam jeszcze jakieś konkursy tego typu?

Jasne ze tak! Impreza jest cykliczna zawsze w ok połowie września się tam odbywa. W tym roku było to już 3-cie spotkanie miłośników bullowatych w Zbrosławicach. Wszelkie info odnosnie zawodów zamieszczane są na stronie IDBA www.idba.cc

Posted

Gaja to urocza sportowa suczka ktróa ma to dodatkowe szczęście ze jej właściciel potrafi do tego robić dobre foty :) z przyjemnością sie je ogląda (choć ja juz podglądałam sucz na innych forach :))

Posted

[quote name='headie']Hej.Miło że zagladacie do naszej galerii by zerknąć na fotki Gajuni :) . Wrzucam jeszcze kilka starszych..

tutaj na zawodach Wp w Zbrosłwicach

Skąd ja znam taka pozycję i spojrzenie:evil_lol: Sunia sliczna i wysoka jak mój psiak:) Też zamierzam w przyszłości trenować z nim jakich psi sport, kto może będzie to weight puling i spotkamy się na zawodach:cool3:

Posted

Tak dostaje sucha karmę. Ze względu na to że ciepri na przewlekłe alergie skórne ( Atopowe Zapalenie Skóry ) je karmy tylko na bazie ryb przede wszystkim: Pro Plan Salmon & Rice, Best Choice Fish & Rice lub Acana łosoś+ziemniki, w zależności od moich możliwosci finansowych :)