Ty$ka Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 To bardzo się cieszę, że wszystko w porządku :) A robiłaś jej papkę? Quote
Dzikie nieporadne Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 [quote name='Ty$ka']To bardzo się cieszę, że wszystko w porządku :) A robiłaś jej papkę?[/QUOTE] Nie, a powinnam? Jak się to robi? Quote
Ty$ka Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='Mada95']Nie, a powinnam? Jak się to robi?[/QUOTE] Nie, nie... psy mogą jeść i suche, jeśli chcą, ale jeśli nie jedzą to warto im zrobić. A co na stałe je Lejdi? Bo jeśli karmę to może starczy ją tylko zmoczyć lub zalać, np. rosołem? ;) Natomiast, jeśli gotujesz to zrób taką papkę jak dla dziecka. ;P U nas pamiętam jak wet mówił, że można przez dwa dni psu podawać Gerberki :) Quote
Dzikie nieporadne Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 A dzięki;) Spróbuję rozmiękczyć suchą karmę;) Quote
Dzikie nieporadne Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 Lejdi chętnie je zupę warzywną! Dzisiaj byłyśmy zdjąć ubranko po operacyjne i na ostatni zastrzyk i vet powiedział ze wyjątkowo dobrze się goi:multi: [IMG]http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/29598_168749816603459_1004243938_n.jpg[/IMG] Quote
Baton Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Super, że z Lejdi coraz lepiej :multi: Pozdrawiamy ;) Quote
phase Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Hej. ;) I jak wszystko w porządku z Lejdi?. Quote
Dzikie nieporadne Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 U Lejdi wszystko w porzadku ,ale ja się rozchorowałam i nie kiedy Lejdi już mogła chodzić na długie spacery ja nie mogłam:roll: [IMG]http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/c76.0.403.403/p403x403/563282_209220259223081_682508558_n.jpg[/IMG] Ale mi dzisiaj już też trochę mineło i jutro idę do szkoły a potem w końcu na porządny spacer z Lejdi:multi: Quote
Ty$ka Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Kiedy ściągnięcie szwów? ;) Zdrowia Wam obydwu życzę :loveu: Quote
Dzikie nieporadne Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 [quote name='Ty$ka']Kiedy ściągnięcie szwów? ;) Zdrowia Wam obydwu życzę :loveu:[/QUOTE] Nie będzie zciągania szwów bo nasz vet zrobił to jakimś nowym sposobem , jakimś jakby klejem , który się potem rozpuszcza i sam znika:multi: Quote
Dzikie nieporadne Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 [quote name='Talucha']a to nie rozpuszczalne szwy?[/QUOTE] Za pewne tak;) Quote
Ty$ka Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 My też zawsze stosujemy rozpuszczalne szwy (choć moim zdaniem są lepsze jednak zwykłe, pewniejsze), ale i tak je ściągamy ;) Quote
Dzikie nieporadne Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 [quote name='Ty$ka']My też zawsze stosujemy rozpuszczalne szwy (choć moim zdaniem są lepsze jednak zwykłe, pewniejsze), ale i tak je ściągamy ;)[/QUOTE] Pewniejsze?:crazyeye: Ostatnio stwierdziłam że chyba z jakiegoś powodu smycze są dostosowane do wielkości psa i dzisiaj kupiłam Lejdi porządną smycz dla dużego psa:lol:Byłyśmy na godzinnym spacerku i by było idealnie gdyby suka nie szczekała na wszystkie psy ,a w parku nie staranowała prawie jakiegoś faceta:roll: Quote
Ty$ka Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Oczywiście. Bo jeśli pies je będzie lizał to nie ma strachu, że się rozpuszczą. Poza tym jestem tradycjanolistka, a skoro i tak szwy ściągam, to niepotrzebnie mi decydować się na rozpuszczalne. ;) Ale... jak staranowała faceta? Na smyczy? Quote
Dzikie nieporadne Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 [QUOTE]Ale... jak staranowała faceta? Na smyczy? [/QUOTE]Nie ,nie na smyczy, to że kupiłam nową smycz nie znaczy że pies był na niej cały czas i nawet w parku:eviltong: Quote
Ty$ka Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [quote name='Mada95']Nie ,nie na smyczy, to że kupiłam nową smycz nie znaczy że pies był na niej cały czas i nawet w parku:eviltong:[/QUOTE] Ale jak... była luzem i podbiegła do facet i na niego skoczyła, bo nie czaję? Hehe, ja w parku zawsze trzymam psa na smyczy, chyba że jesteśmy na bezludziu, dlatego też rzadko odwiedzamy park ;) Quote
Dzikie nieporadne Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 No nie, po prostu suka wąchała sobie coś na trawniku ja stałam kawałek dalej na drugim trawniku po drugiej stronie chodnika i szedł sobie jakiś pan i ja sądząc że Lejdi przyjdzie do mnie za nim on do nas dojdzie zawołałam ją (nic nie wspominałam o tym aby to była Lejdi wina...:roll:) i kiedy Lejdi wystartowała przebiegła prawie że pod jego nogami.... Quote
Ty$ka Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Ja nic nie sugerowałam, pytałam tylko ;) Cóż, to nie Lejdi wina, że facet stanął na jej drodze :lol: Quote
Dzikie nieporadne Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 Haha , tak ale ja jak zwykle za dużo i za kiepsko myślałam:lol: Quote
Dzikie nieporadne Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 Lejdi niestety po sterylce przytyła....A moja mama twierdzi że nie i co chwilę twierdzi ze Lejdi jest głodna:roll:Jutro idziemy na labkowy spacer;)[IMG]http://www.rozmowy.w-krainie-elfow.com/download/file.php?id=7555[/IMG][IMG]http://www.rozmowy.w-krainie-elfow.com/download/file.php?id=7538[/IMG] Quote
Recommended Posts