Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='maryg22']Ja białych bym mieć nie mogła...zaraz były by czarne :evil_lol:[/QUOTE]

Widzisz... i dzięki temu miałabyś dwie pary butów, mając jedną :P Raz białe, a raz czarne.

Posted

[quote name='Ty$ka']Widzisz... i dzięki temu miałabyś dwie pary butów, mając jedną :P Raz białe, a raz czarne.[/QUOTE]
To się nazywa oszczędność:-D

Posted

Bo glanów raczej w zwykłym sklepie nie dostaniesz. W Gdyni są w Heavy Duty (na Świętojańskiej) ale szczerze, to mnie jakoś nie przekonują HD :P
Ja kupowałam przez internet ;)

Pogoda jest koszmarna :/

Posted

[quote name='Talucha']Bo glanów raczej w zwykłym sklepie nie dostaniesz. W Gdyni są w Heavy Duty (na Świętojańskiej) ale szczerze, to mnie jakoś nie przekonują HD :P
Ja kupowałam przez internet ;)

Pogoda jest koszmarna :/[/QUOTE]
A jeśli się dobrze poszuka to naprawdę mogą być ciekawe oferty. Moja znajoma kupiła glany warte 150zł za 60zł ;).

E, pogoda nie jest zła ;)

Posted

[quote name='Ty$ka']A jeśli się dobrze poszuka to naprawdę mogą być ciekawe oferty. Moja znajoma kupiła glany warte 150zł za 60zł ;).

E, pogoda nie jest zła ;)[/QUOTE]

Może koło Lublina nie ;)ale w 3city i owszem choć..przestało padać...Natalia może jak sie godzine ,dwie utrzyma to pójdziemy z psami na spacer?

Posted

[quote name='Mada95']Może koło Lublina nie ;)ale w 3city i owszem choć..przestało padać...Natalia może jak sie godzine ,dwie utrzyma to pójdziemy z psami na spacer?[/QUOTE]
Hihi, z tym że ja nie mieszkam blisko Lublina - bliżej mi do Ukrainy niż do wojewódzkiej stolicy :D U nas dziś pięknie: słońce, silny wiatr i chłodno :)

Posted

[quote name='Ty$ka']Hihi, z tym że ja nie mieszkam blisko Lublina - bliżej mi do Ukrainy niż do wojewódzkiej stolicy :D U nas dziś pięknie: słońce, silny wiatr i chłodno :)[/QUOTE]

A tak właściwie...wiesz gdzie jest Kraśnik?Jak daleko od ciebie?

Posted

[quote name='Mada95']O bo ja będę u mojej rodziny która rozciąga swe zamieszkanie w Kraśniku i okolicznych wsiach tak pomiędzy 20-27 sierpnia :D[/QUOTE]

Oooo.... oczywiście będziesz z Lejdi? :) Bo to jednak "kawałeczek" od Ciebie jest :P

Posted

Dziś przez cały dzień nie padało ;)

I byłyśmy na DCDC w Sopocie i jak zwykle ja ze swym słomianym zapałem zechciałam trenować frisbiee:evil_lol:

[IMG]http://www.latajacepsy.pl/img/medium/561.jpg[/IMG]

[IMG]http://www.latajacepsy.pl/img/tiny/1290.jpg[/IMG]
[IMG]http://www.latajacepsy.pl/img/tiny/215.jpg[/IMG]
A potem wracałyśmy pieszo z Sopotu do Centrum Gdyni !:eviltong: