*Magda* Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='Ty$ka']Buty idealne na spacer :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Mada95']a żebyś wiedziała dla mnie są najwygodniejsze :)[/QUOTE] Mam takie białe ;) Quote
Ty$ka Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='magdabroy']Mam takie białe ;)[/QUOTE] Różowe są ładniejsze - rzucają się w oczy chociaż :evil_lol: Quote
Baton Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='magdabroy']Mam takie białe ;)[/QUOTE] Ja białych bym mieć nie mogła...zaraz były by czarne :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='maryg22']Ja białych bym mieć nie mogła...zaraz były by czarne :evil_lol:[/QUOTE] Widzisz... i dzięki temu miałabyś dwie pary butów, mając jedną :P Raz białe, a raz czarne. Quote
Baton Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='Ty$ka']Widzisz... i dzięki temu miałabyś dwie pary butów, mając jedną :P Raz białe, a raz czarne.[/QUOTE] To się nazywa oszczędność:-D Quote
Talucha Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 E tam, najwygodniejsze są glany :diabloti: Wywaliło mi was z subskrypcji :( Quote
xyzxyz Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [URL]http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/Spacery%20dogomaniackie/spacerzLejdi056.jpg[/URL] Motylem jestem :loveu: Quote
Dzikie nieporadne Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 [quote name='Talucha']E tam, najwygodniejsze są glany :diabloti: Wywaliło mi was z subskrypcji :([/QUOTE] Zauważyłam ,od kiedy z wami chodzimy na spacery;) ale zazwyczaj ich nie widuje w sklepach ...:( Jezu jak leje.... Quote
Talucha Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Bo glanów raczej w zwykłym sklepie nie dostaniesz. W Gdyni są w Heavy Duty (na Świętojańskiej) ale szczerze, to mnie jakoś nie przekonują HD :P Ja kupowałam przez internet ;) Pogoda jest koszmarna :/ Quote
Ty$ka Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='Talucha']Bo glanów raczej w zwykłym sklepie nie dostaniesz. W Gdyni są w Heavy Duty (na Świętojańskiej) ale szczerze, to mnie jakoś nie przekonują HD :P Ja kupowałam przez internet ;) Pogoda jest koszmarna :/[/QUOTE] A jeśli się dobrze poszuka to naprawdę mogą być ciekawe oferty. Moja znajoma kupiła glany warte 150zł za 60zł ;). E, pogoda nie jest zła ;) Quote
Dzikie nieporadne Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 [quote name='Ty$ka']A jeśli się dobrze poszuka to naprawdę mogą być ciekawe oferty. Moja znajoma kupiła glany warte 150zł za 60zł ;). E, pogoda nie jest zła ;)[/QUOTE] Może koło Lublina nie ;)ale w 3city i owszem choć..przestało padać...Natalia może jak sie godzine ,dwie utrzyma to pójdziemy z psami na spacer? Quote
Ptysiak Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='magdabroy']Mam takie białe ;)[/QUOTE] Ja mam takie czarne :D Ładnie razem z Lejdi wyglądacie :) Quote
Ty$ka Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='Mada95']Może koło Lublina nie ;)ale w 3city i owszem choć..przestało padać...Natalia może jak sie godzine ,dwie utrzyma to pójdziemy z psami na spacer?[/QUOTE] Hihi, z tym że ja nie mieszkam blisko Lublina - bliżej mi do Ukrainy niż do wojewódzkiej stolicy :D U nas dziś pięknie: słońce, silny wiatr i chłodno :) Quote
Talucha Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='Mada95']Natalia może jak sie godzine ,dwie utrzyma to pójdziemy z psami na spacer?[/QUOTE] Przeczytałam dopiero teraz ;) Quote
Dzikie nieporadne Posted July 20, 2012 Author Posted July 20, 2012 [quote name='Ty$ka']Hihi, z tym że ja nie mieszkam blisko Lublina - bliżej mi do Ukrainy niż do wojewódzkiej stolicy :D U nas dziś pięknie: słońce, silny wiatr i chłodno :)[/QUOTE] A tak właściwie...wiesz gdzie jest Kraśnik?Jak daleko od ciebie? Quote
Ty$ka Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='Mada95']A tak właściwie...wiesz gdzie jest Kraśnik?Jak daleko od ciebie?[/QUOTE] Rzut beretem ;) Quote
Dzikie nieporadne Posted July 20, 2012 Author Posted July 20, 2012 [quote name='Ty$ka']Rzut beretem ;)[/QUOTE] O bo ja będę u mojej rodziny która rozciąga swe zamieszkanie w Kraśniku i okolicznych wsiach tak pomiędzy 20-27 sierpnia :D Quote
Ty$ka Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='Mada95']O bo ja będę u mojej rodziny która rozciąga swe zamieszkanie w Kraśniku i okolicznych wsiach tak pomiędzy 20-27 sierpnia :D[/QUOTE] Oooo.... oczywiście będziesz z Lejdi? :) Bo to jednak "kawałeczek" od Ciebie jest :P Quote
Dzikie nieporadne Posted July 20, 2012 Author Posted July 20, 2012 Jeszcze nie wiem..babcia nie lubi psa w domu więc moja mama może z nią zostać, albo też pojedzie z nami i wtedy z Lejdi...ale tak czy owak na ewentualne spotkanie z wami wzieła bym Kudłatka ;) Quote
Dzikie nieporadne Posted July 21, 2012 Author Posted July 21, 2012 Dziś przez cały dzień nie padało ;) I byłyśmy na DCDC w Sopocie i jak zwykle ja ze swym słomianym zapałem zechciałam trenować frisbiee:evil_lol: [IMG]http://www.latajacepsy.pl/img/medium/561.jpg[/IMG] [IMG]http://www.latajacepsy.pl/img/tiny/1290.jpg[/IMG] [IMG]http://www.latajacepsy.pl/img/tiny/215.jpg[/IMG] A potem wracałyśmy pieszo z Sopotu do Centrum Gdyni !:eviltong: Quote
Ty$ka Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 A czemu takie małe zdjęcia? Ja chcę większe zdjęcia - no zlituj się nad ślepotą jak ja :D Quote
Dzikie nieporadne Posted July 21, 2012 Author Posted July 21, 2012 Bo ja aparatu nie mam..i wziełam z latającychypsów ,jakieś dla akcentu ;) Quote
Recommended Posts