Zofija Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Wessi napisał(a):żeby tylko męża;)) a kogóż to jeszcze?????????????/ To Ci łobuz!!!! Quote
Zofija Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 Byłam, widziałam. Murzyn, a w zasadzie Gapcio to niezły łobuz. Moją Nelunię potarmosił i tak się go bałą, ze nie weszła. Zaczepny i do piesów i do ludzi. Do mnie się łasił. Nie wiem, czym sobie zasłużyłam;). Czy pamiętał, czy ot tak losowo:). Zdjęcia zrobione. Wstawię do jutra naj później. Rana powoli, powoli się goi. Quote
Zofija Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 Wessi napisał(a):Słodziak Ma uroczy wzrok:)) powiedziałabym-zwodniczy;) Quote
Zofija Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 byłam u Gapcia- ma się super! Rewelacja! Ala go trochę zdyscyplinowała. Gapciu jest tak zapatrzony w swoją Panią, ze mozna jeść, wołać go, mówić masz i nic - on się tylko "gapi" na Panią.... Jest to naprawdę wzruszające Quote
Recommended Posts