Sabina02 Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 [quote name='Awit']Igusia ma domek tymczasowy? Doświadczony domek? Dziewczyny, bardzo proszę uczulcie domek, żeby uważali na nią. I obróżka i szleczki i dwie smyczki, i tu i tu adresatki. I żeby były ciasno pozapinane, wystarczy żeby palec wszedł, pies się nie udusi a i nie wywinie z szelek czy obroży.[/QUOTE] DT jest doswiadczony i dobry! Zapewniam, ze Igunia bedzie bezpieczna i szczesliwa u Karmelci. :) Quote
Lolalola Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 dawno nie zagladalam a tu taki news:)strasznie sie ciesze,ze Igunia bedzie u Karmelci!!!!!karmelcia jest cudowna;) Quote
Paula95 Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 (edited) No to Igunia jedzie w sobotę. :loveu: Czy ktoś nie dostał numeru konta? Mam nadzieję, że wszystkim wysłałam. :) Edited October 2, 2012 by Paula95 Quote
paula_t Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 To już za 4 dni Igunia będzie w ciepełku grzała doopkę!:multi: Quote
Sabina02 Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='Paula95']No to Igunia jedzie w sobotę. :loveu: Czy ktoś nie dostał numeru konta? Mam nadzieję, że wszystkim wysłałam. :)[/QUOTE] No to super!!! :multi: Ja mam jeszcze u Karmelci 170 zł po Franiu, więc to pójdzie na moja deklaracje na Igunie za pierwszy miesiąc. Na drugi miesiąc wysle brakujace 30 zł, chyba ze potrzebujecie to 70 zł na transport Iguni czy coś innego. Dajcie znać. Quote
Paula95 Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 [quote name='Sabina02']No to super!!! :multi: Ja mam jeszcze u Karmelci 170 zł po Franiu, więc to pójdzie na moja deklaracje na Igunie za pierwszy miesiąc. Na drugi miesiąc wysle brakujace 30 zł, chyba ze potrzebujecie to 70 zł na transport Iguni czy coś innego. Dajcie znać.[/QUOTE] Ok, to super:) Na transport będzie z bazarku. Quote
Sabina02 Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='Paula95']Ok, to super:) Na transport będzie z bazarku.[/QUOTE] Ok, to wyslijcie Karmelci 200 zł za pierwszy miesiąc i 230 zł za następny. Różnice za te dwa miesiące Karmelcia weźmie sobie z pieniazkow po Franiu. Dam jej o tym znać. Tak ze za drugi miesiac wyśle Wam 30 zł, a potem już będę wysyłala po 100 zł. :) Quote
Paula95 Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 [quote name='Sabina02']Ok, to wyslijcie Karmelci 200 zł za pierwszy miesiąc i 230 zł za następny. Różnice za te dwa miesiące Karmelcia weźmie sobie z pieniazkow po Franiu. Dam jej o tym znać. Tak ze za drugi miesiac wyśle Wam 30 zł, a potem już będę wysyłala po 100 zł. :)[/QUOTE] Ok, ja w takim razie zapisuję w poście rozliczeniowym, jakbyś wpłaciła mi, żeby się wszystko zgadzało. :) Doszła też wpłata od pani Sylwii, czyli mamy 155zł, bo jeszcze od Madziak25.:loveu: Stowarzyszenie też wpłaci 45zł, czyli 200zł i jeszcze tylko 100 od Lika1771 i będzie komplet. Mam nadzieję, że do soboty zdążymy, bo nie chce zalegać z wpłatami. :) Quote
piescofajnyjest Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 odwiedzam, zagladam i strasznie sie ciesze......!!!! Quote
lika1771 Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Ja bede wplacala okolo 15 tego kazdego miesiaca. Quote
Paula95 Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 Kurcze... No trudno. To jakoś z bazarku może nam się uda to 100zł dopłacić. Quote
Sabina02 Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='Paula95']Kurcze... No trudno. To jakoś z bazarku może nam się uda to 100zł dopłacić.[/QUOTE] Albo mozna napisac Karmelci, ze pieniazki beda wysylane 15-go kazdego miesiaca z dopiskiem za ktory to okres (np. od 6 pazdziernika do 5 listopada, itd). Moze Karmelcia nie bedzie miala nic przeciwko gdy bedzie te 9 dni poslizgu z wplata. Napisze do niej i zapytam czy sie zgodzi na taki uklad. Inaczej to co miesiac bedzie trzeba polegac na bazarkach, a to moze byc w pewnym momencie upierdliwe. Quote
lika1771 Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='Sabina02']Albo mozna napisac Karmelci, ze pieniazki beda wysylane 15-go kazdego miesiaca z dopiskiem za ktory to okres (np. od 6 pazdziernika do 5 listopada, itd). Moze Karmelcia nie bedzie miala nic przeciwko gdy bedzie te 9 dni poslizgu z wplata. Napisze do niej i zapytam czy sie zgodzi na taki uklad. Inaczej to co miesiac bedzie trzeba polegac na bazarkach, a to moze byc w pewnym momencie upierdliwe.[/QUOTE]Dokladnie najwazniejsze,ze pieniazki beda. Quote
Paula95 Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 [quote name='Sabina02']Albo mozna napisac Karmelci, ze pieniazki beda wysylane 15-go kazdego miesiaca z dopiskiem za ktory to okres (np. od 6 pazdziernika do 5 listopada, itd). Moze Karmelcia nie bedzie miala nic przeciwko gdy bedzie te 9 dni poslizgu z wplata. Napisze do niej i zapytam czy sie zgodzi na taki uklad. Inaczej to co miesiac bedzie trzeba polegac na bazarkach, a to moze byc w pewnym momencie upierdliwe.[/QUOTE] O dziękuję Ci bardzo. :) Wszystim jeszcz raz bardzo dziękuję za wpłaty, deklaracje. Gdyby nie Wy, Iga jutro nie jechałaby do DT... Quote
paula_t Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='Sabina02']Albo mozna napisac Karmelci, ze pieniazki beda wysylane 15-go kazdego miesiaca z dopiskiem za ktory to okres (np. od 6 pazdziernika do 5 listopada, itd). Moze Karmelcia nie bedzie miala nic przeciwko gdy bedzie te 9 dni poslizgu z wplata. Napisze do niej i zapytam czy sie zgodzi na taki uklad. Inaczej to co miesiac bedzie trzeba polegac na bazarkach, a to moze byc w pewnym momencie upierdliwe.[/QUOTE] Też mi się wydaje, że tak będzie najlepiej. Wprawdzie parę dni poślizgu, ale w innym wypadku trzeba by niepotrzebnie zbierać dodatkową stówkę, która będzie tylko kilka dni później. Quote
Sabina02 Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Karmelcia zgodzila sie dostawac pieniazki ok. 15-go kazdego miesiaca! :multi: Wie, ze co miesiac bedzie poslizg o te 9 dni i napisala mi, ze nie ma z tym problemu. :) Tak jak wspomnialam, dobrze by bylo przy wplatach wpisywac okres dokladnie od do. W tym przypadku to bedzie od 6-go do 5-go kazdego miesiaca. Ja tak zawsze robie, wtedy latwiej jest rozliczac, no i sprawdzac poprzednie wplaty gdyby kiedys byla taka potrzeba. Bedzie wtedy latwiej dla Karmelci, dla skarbnika i dla deklarujacych. :) Quote
Paula95 Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 [quote name='Sabina02']Karmelcia zgodzila sie dostawac pieniazki ok. 15-go kazdego miesiaca! :multi: Wie, ze co miesiac bedzie poslizg o te 9 dni i napisala mi, ze nie ma z tym problemu. :) Tak jak wspomnialam, dobrze by bylo przy wplatach wpisywac okres dokladnie od do. W tym przypadku to bedzie od 6-go do 5-go kazdego miesiaca. Ja tak zawsze robie, wtedy latwiej jest rozliczac, no i sprawdzac poprzednie wplaty gdyby kiedys byla taka potrzeba. Bedzie wtedy latwiej dla Karmelci, dla skarbnika i dla deklarujacych. :)[/QUOTE] Złota kobieta. :) Będę oczywiście w tytule wpisywać daty od do. :) Quote
piescofajnyjest Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 ciekawe, jak tam Igusia???:eviltong: Quote
Paula95 Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 Teraz nie pozostaje nam nic, jak czekać na wieści od Karmelci. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok... Quote
Paula95 Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 Iga wyjechała ok.4 RANO, więc powinna już być na miejscu. EDIT!!! Wieści jak dla mnie rewelacyjne! Właśnie dzwoniła do mnie pani Ala, która wiozła Igę. Byli na miejscu po 8, Iga wychodząc z transporterka nie schowała się pod łóżko, ani w żaden kąt, ale chodziła po mieszkaniu, co wg mnie jest bardzo dobre, a poza tym zjazdła z ręki kawałek makreli,czego nie robiła czasami nawet w schronisku! :) Quote
Paula95 Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 Paula_t edytowała post wcześniejszy-przeczytaj proszę:) Quote
Recommended Posts