Jump to content
Dogomania

"Stare" szczeniaki-paskudki.Ostatnia "Paskuda" poszła dzis do DOMU :)

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kaerjot napisał(a):
Jedna taka ciotka, też uważa, że one są Miśkowate i już je chciała skubać, a później marudzi, że ją paluszek boli :diabloti:

Hihi, niech zgadne która "taka skubana";) ;) ;)

Posted

:B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly:
Nie były to takie "paskudki" ciociu Brązowa!!!! Hurrra!!!!! Hurrra!!!! Hurrrra!!!

A ja dostałam kolejnego maila od Pani chętnej na szczeniaki olbrzymki. Prosiła o innego pieska i chciałam wysłać jej fotkę Nietołki :evil_lol: Za późno!!!!
Ale napisałam miłego maila, że piesków do wyboru do koloru, może wybrać innego młodego czy kilkuletniego ;) Tylko jakiego?????? Co tam zostało????

• 2 months later...
Posted

No to teraz cioteczki mogę Wam napisać, że jeden z paskudek wrócił do schroniska... Przywiązali go w pobliżu :angryy:
Ale nie smutajcie, dzisiaj znalazł nowy dom!!! Ludzie przemaglowani i złożyli obietnicę, ze już nigdy nie wyladuje w schronisku :multi: :multi: :multi:

Zobaczcie, jaki paskudek ładny:

Posted

Bylam u nich,jak tylko pies znalazl sie w schronie.I cos dziwnego-niby dane na umowie spisywane z dowodu,a tu-ani telefon sie nie zgadzal,facet podobno cały czas wyjezdza (rozmawialam z sasiadami),ma dwa psy,ale zaden z nich nie jest czarnym szczeniakiem.Moze komus oddał pieska,a tamci go przywiazali...

Stwierdzilam,ze kij mu w oko,znajdziemy dla pieska kogos lepszego,poty młody.Ludzie,ktorzy go tym razem wzieli mieli pełne prawo obrazic sie na nas, za "magiel" i "1000 pytań DO"