gamoń Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 To ja Wam przekaze króciutko.Wczoraj idac do bankomatu widzialam Cudna z Kasia na spacerku.Cudna biegała na rozciaganej smyczce.Była mimo upału zadowolona z pobytu na powietrzu. Quote
Sabina02 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 gamoń napisał(a):To ja Wam przekaze króciutko.Wczoraj idac do bankomatu widzialam Cudna z Kasia na spacerku.Cudna biegała na rozciaganej smyczce.Była mimo upału zadowolona z pobytu na powietrzu. Czy mialas okazje z nimi pogadac??? Quote
bonika Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 [quote name='gamoń']To ja Wam przekaze króciutko.Wczoraj idac do bankomatu widzialam Cudna z Kasia na spacerku.Cudna biegała na rozciaganej smyczce.Była mimo upału zadowolona z pobytu na powietrzu. Dzięki gamoń za te DOBRE wieść :loveu: Ciekawe czy suńka ma może jakieś nowe imię ? :-) CUDNA KOCHANA sprawuj się dobrze ;-) A na zdjęciach jakby u Pani Kasi od zawsze.. :loveu: Quote
Recommended Posts