Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ptysiak']I będzie okej :)[/QUOTE]
:lol:no mam nadzieje.

raz Cezar chce zagryźć ją:evil_lol:
[URL=http://img818.imageshack.us/i/57557385.jpg/][IMG]http://img818.imageshack.us/img818/4302/57557385.jpg[/IMG][/URL]

a raz ona jego:evil_lol:
[URL=http://img99.imageshack.us/i/32171748.jpg/][IMG]http://img99.imageshack.us/img99/7687/32171748.jpg[/IMG][/URL]

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ptysiak'][URL]http://img99.imageshack.us/img99/7687/32171748.jpg[/URL] haha dobre... młoda powaliła Cezaro :evil_lol::loveu:[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='phase']Hejka. :)
A Ty nie chcesz brać psiaka na DT?
Mogłabym oglądać i oglądać ich. :D[/QUOTE]

czasem miałam na dt, ale to było przed Cezarem, to pierwszy dt odkąd Cezar mieszka z nami.

Posted

[quote name='dOgLoV']Dzień doberek :cool3:

nie bedzie wam szkoda oddac tego szczylka ?? :eviltong:[/QUOTE]

nie, niech mała ma super dom:eviltong: nam potrzebny szczyl większych gabarytów, żebym nie musiała za nimi krok w krok podążać:mad:

Posted

[quote name='justysiek']nie, niech mała ma super dom:eviltong: nam potrzebny szczyl większych gabarytów, żebym nie musiała za nimi krok w krok podążać:mad:[/QUOTE]

hihihihihi żartowałam tylko :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy'][URL]http://img99.imageshack.us/img99/7687/32171748.jpg[/URL] Moja Tora też się bawi z psami mniejszych gabarytów na leżąco ;)[/QUOTE]

Cezar tak na prawde pierwszy raz bawi sie z takim maluchem i czasem zapomina, ze jest miedzy nimi taka roznica:diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']A ja czasami mam takie mysli ze chciała bym miec małego psa a Sebastian od paru dni siedzi na stronach hodowli Rootweilerów :crazyeye:[/QUOTE]

ocho, to może szykuje się szczeniaczek?:eviltong: ja się odzwyczaiłam, szczerze to wolałabym wstepnie ułożonego psa.

Posted

[quote name='justysiek']ocho, to może szykuje się szczeniaczek?:eviltong: ja się odzwyczaiłam, szczerze to wolałabym wstepnie ułożonego psa.[/QUOTE]

Ja mu pare dni temu coś mówiłam w rozmowie o rottkach ze nawet bym chciala ale tylko z importu ale nas na to nie stac , na co odpowiedzial ze sie myle bo e czechac no maja taniej rottki niz w Polsce i tak teraz siedzi i sledzi czeskie hodowle :evil_lol: i faktycznie mają takiej ;)

Rottki to świetne psy jezeli chodzi o ułożenie , poprzedniczka Qwendi , rottwailerka Brixie była tak usłuchana ze zrobiła wszystko co jej powiedziałaś , spokojniejszego psa bys nie spotkała ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']Ja mu pare dni temu coś mówiłam w rozmowie o rottkach ze nawet bym chciala ale tylko z importu ale nas na to nie stac , na co odpowiedzial ze sie myle bo e czechac no maja taniej rottki niz w Polsce i tak teraz siedzi i sledzi czeskie hodowle :evil_lol: i faktycznie mają takiej ;)

Rottki to świetne psy jezeli chodzi o ułożenie , poprzedniczka Qwendi , rottwailerka Brixie była tak usłuchana ze zrobiła wszystko co jej powiedziałaś , spokojniejszego psa bys nie spotkała ;)[/QUOTE]

a ile rottek w takiej hodowli?:cool3:
ja sie rottka bym chyba bala, tzn ze nie dalabym rady ulozyc, choc owczarek tez daje w kosc.

Posted

[quote name='justysiek']a ile rottek w takiej hodowli?:cool3:
ja sie rottka bym chyba bala, tzn ze nie dalabym rady ulozyc, choc owczarek tez daje w kosc.[/QUOTE]

w czeskiej hodowli na przeliczeniu w złotówkach kosztuje około 1800 zł w Polsce musiała byś dać około 2500 tyś , a ja chciała bym jak juz z importu bo tam mozna miec kopiowane a ja z ogonem bym nie chciała ;)

mój Sebastian szkolił psy do policji , to były Onki ( był w jednostce wojskowej jako pozorant ) i mówi ze nie ma trudniejszej rasy do ułożenia niż Onek , a najłatwiej szkoli sie właśnie Rottweilery :loveu: to sa psy które chłoną wiedze jak gąbka , nie musisz mu za duzo powtarzac a on wiec do ma zrobić :loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']w czeskiej hodowli na przeliczeniu w złotówkach kosztuje około 1800 zł w Polsce musiała byś dać około 2500 tyś , a ja chciała bym jak juz z importu bo tam mozna miec kopiowane a ja z ogonem bym nie chciała ;)

mój Sebastian szkolił psy do policji , to były Onki ( był w jednostce wojskowej jako pozorant ) i mówi ze nie ma trudniejszej rasy do ułożenia niż Onek , a najłatwiej szkoli sie właśnie Rottweilery :loveu: to sa psy które chłoną wiedze jak gąbka , nie musisz mu za duzo powtarzac a on wiec do ma zrobić :loveu:[/QUOTE]

to nie duzo fakt, a różnica spora, ale na wystawach nie można chyba kopiowanych wystawiac...

no ON-ki sa trudne, wiem po Cezarze, uparte i krnabrne, ale jak sie nie odpuszcza to da sie ulozyc.

Posted

[quote name='justysiek']to nie duzo fakt, a różnica spora, ale na wystawach nie można chyba kopiowanych wystawiac...

no ON-ki sa trudne, wiem po Cezarze, uparte i krnabrne, ale jak sie nie odpuszcza to da sie ulozyc.[/QUOTE]

Rottków pochodzenia z Polski nie mozna ale właśnie importy mozna ;)

pewnie ze sie da ale trzeba w nich ta wiedze w kółko uparcie utrwalac i tak cały czas bez ustanku ;)

Posted

[quote name='justysiek'][B]ocho, to może szykuje się szczeniaczek?:eviltong:[/B] ja się odzwyczaiłam, szczerze to wolałabym wstepnie ułożonego psa.[/QUOTE]

[quote name='dOgLoV']Ja mu pare dni temu coś mówiłam w rozmowie o rottkach ze nawet bym chciala ale tylko z importu ale nas na to nie stac , na co odpowiedzial ze sie myle bo e czechac no maja taniej rottki niz w Polsce i tak teraz siedzi i sledzi czeskie hodowle :evil_lol: i faktycznie mają takiej ;)

Rottki to świetne psy jezeli chodzi o ułożenie , poprzedniczka Qwendi , rottwailerka Brixie była tak usłuchana ze zrobiła wszystko co jej powiedziałaś , spokojniejszego psa bys nie spotkała ;)[/QUOTE]

dOgLoV , ale na pytanie justysiaka nie zaprzeczyłaś. :eviltong::evil_lol: