gerda Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 Byłam Dexterko, znam temat :), na FB też dołączyłam ;) . Pozdrawiam. Quote
gerda Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Gerda nadal czeka na kochającą rodzinę. W tej chwili jest w fantastycznym DT :) Quote
yoshi22 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Piękne foty pięknych panienek. Szkoda, że Gerda nie może zostać w dt na zawsze :) Quote
dexterka Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 (edited) potrzebna jest pomoc w ogłaszaniu:) [FONT=Verdana]GERDA[/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [SIZE=3]Gerda jest 4-miesięczną (ur. 11.2011) uroczą suczką przypominającą teriera. Wraz z rodzeństwem została znaleziona w kartonie w jednej z podopolskich wsi. Pozostałe pieski znalazły już domy, a Gerdzia- najmniejsza z nich wszystkich, dalej czeka na swoją rodzinkę. Przebywa w domu tymczasowym, gdzie ma do towarzystwa inne psy i koty. Jest śliczną i rezolutną suczką. Szukamy dla niej odpowiedzialnego domu. Gerda jest zaszczepiona, odrobaczona i zachipowana. Będzie niedużym pieskiem. [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana]Kontakt [/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Arial] tel. 664 332 220 [/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Arial][SIZE=6][SIZE=4]lub e-mail [email protected] [/FONT][/FONT] [FONT=Verdana] [FONT=Arial][SIZE=6][/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Arial][SIZE=6][/FONT][/FONT] [FONT=Verdana] [FONT=Arial][SIZE=6][/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Arial][SIZE=6][/FONT][/FONT] [FONT=Verdana] [FONT=Arial][SIZE=6][/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Arial][SIZE=6][/FONT][/FONT] [FONT=Verdana] [FONT=Arial][SIZE=6][/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Arial][SIZE=6][SIZE=3]oraz inne zdjęcia z wątku [/FONT][/FONT] Edited March 18, 2012 by dexterka Quote
dexterka Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 gerda ma ogłoszenia na lento wrocław opole, alegratka wrocław opole, gumtree wrocław i tablica.pl też wrocław Quote
gerda Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Ło matko i córko forumowa :) dexterko dzięki :), niezbyt często tu zaglądam a powinnam wiem wiem :). Po cichu liczę, że Gerdzia zostanie w DT na stałe :). Ma tam do dyspozycji kochajacych ludzi, kumpli i kumpele (psie i kocie) i prywatny las :D :D :D. Quote
dexterka Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 no to faktycznie życie jak w Madrycie hihihi. A DT jak się zapatruje na pozostanie Gerdzi??:evil_lol: Quote
zuziaM Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Pod koniec kwietnia zadzwonila do mnie Madziek z prosba o sprawdzenie DS dla Gerdy. Bylam tam i domek okazal sie strzalem w 10. Pan bardzo dlugo czekal na moja wizyte, byl jednak cierpliwy. Po wizycie Kasiek rozmawiala z panem i potwierdzila adopcje. Pan byl przygotowany na wyjazd po sunie podczas dlugiego weckendu majowego. I cisza ..... Kasiek nie odbiera telefonow ... ode mnie tez nie. Pan mnie odwiedzil ( mieszkamy po sasiedzku - kilka km dalekj ode mnie ). Jest troszke zaniepokojony i zawiedziony, ze sie go tak niepowaznie traktuje. Czy ktos wie, o co tu chodzi ???? Po co bylo robic panu nadzieje ??? I potwierdzanie jeszcze po wizycie przedadopcyjnej. Dziewczyny, dajcie znac, co dalej. Pan nadal czeka .... juz naprawde od bardzo dawna. Quote
dexterka Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Już wszystko gra. Madziek skontaktowała się z Panem i wkrótce Gerda zamieszka w nowym domu:) Quote
zuziaM Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Kiedys przejezdzalam obok domu tych Panstwa i widzialam jakiegos kudlatego psiaka na dworze.Czy to byla ta sunia ??? Czy pojechala do nich wreszcie ??? Tak dlugo na nia czekali. Quote
Recommended Posts