ewelina7797 Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 (edited) Opłaty za udział w jednej wystawie: - za pierwszego psa (z katalogiem) - 80zł - za każdego następnego (bez katalogu) - 70zł - klasa baby - 35zł - klasa szczeniąt - 35zł - psy z tytułem Int.Champ. - 35zł - klasa weteranów (bez katalogu) - bezpłatnie pod warunkiem wystawienia - rasy polskie (bez katalogu) - bezpłatnie pod warunkiem wystawienia - konkurs Młody Prezenter (bez katalogu) - 20zł/dzień Konto: PeKaO Grupa PKO S.A. O/Bydgoszcz 38 1240 3493 1111 0000 4305 7832 [B][COLOR="red"]Termin przyjmowania zgłoszeń na wystawy 27.01.2012[/COLOR][/B] VIII WALENTYNKOWA WYSTAWA PSÓW RASOWYCH SOBOTA 11 LUTY Gr I Waldemar Federak o.n. Andrzej Stępiński Australian Cattle Dog, Bearded Collie, Bergamasco, Biały Owczarek Szwajcarski, Owczarek Australijski (typam), O.Staroangielski, PON, Polski O.Podhalański, O.Szkocki Długowłosy, O.Szkocki krótkowłosy, Schipperke, pozostałe Katarzyna Fiszdon Border Collie, Ceskoslovensky Vlcak, Saarloswolfhund, O.Belgijski (wszystkie odmiany), O.Francuski Beauceron, O.Francuski Briard, O.Szetlandzki, Welsh Corgi Cardigan, Welsh Corgi Pembroke, O. Południoworosyjski - Jużak Gr II Zlatko Kraljić Anatolian, Bokser, Buldog Ang., Dog Niem. Lisbet Utke Ramsing Appenzeller, Entlebucher, Berneński Pies Past., Duży Szwajc.Pies.Past., Cz.Terier Jens Utke Ramsing Doberman, Pinczer Małpi, Pinczer Miniatura, Pinczer Średni, Sznaucer Min.Biały, Sznaucer Min.Cz.Srebrn., Sznaucer Min.Czarny, Sznaucer Min. P.Sól, Sznaucer Średni Cz., Sznaucer Średni P.Sól, Sznaucer Olbrz.Cz. Iwona Matuszewska Boerboel., Bernardyn Dł., Bernardyn Kr., Bullmastif, Dogue De Bordeaux, Fila Brasileiro, Leonberger, Mastif Angielski, Mastif Hiszpański, Mastif Neapolit., Mastif Pirenejski, Mastif Tybetański Małgorzata Jurek-Ereńska Cane Corso, Dog Arg., Dog Kanar., Dog Z Majorki, Hovawart, Landseer, Nowofundland, Sarplaninac, Pirenejski Pies Górski Stanisław Podlaski Rottweiler, O.Kaukaski, O.Śr.Azjat., Shar-pei, Tosa Grupa IX Katalin Radvanszky (Węgry) Chiński Grzywacz, Lhasa Apso, Shih Tzu, Terier Tybetański, Buldog Francuski, Chin Japoński, Pekińczyk, Spaniel Tybetański Maciej Kozber Boston Terier, Cavalier King Charles Spaniel, King Charles Spaniel, Chihuahua Długowłosy, Chihuahua Krótkowłosy, Spaniel Kontynentalny Papillon, Rosyjski Toy Małgorzata Zakrzewska Mops, Maltańczyk, Pudle, Pozostałe MP - Leszek Siejkowski NIEDZIELA 12 LUTY Gr III Katalin Radvanszky (Węgry) yorkshire terrier, australian silky terrier Małgorzata Zakrzewska typu bull, West Highland White Terrier Małgorzata Jurek-Ereńska pozostałe Gr IV Ewa Henryka Kowalewska Gr V Jens Ramsing Akita Amerykańska, Alaskan Malamute, Chow-chow, Samoyed, Shiba, Siberian Husky Mariola Semik Akita, Faraon, Shikoku, Szpice Małe, Szpice Mini, Szpice Wilcze, Basenji Gr VI Andrzej Stępiński Gr VII Leszek Salamon Gr VIII Aneta Sobkowska Golden Retriever, pozostałe Zlatko Kraljić Labrador Retriever, Cocker Spaniel Angielski, Amerykański, Clumber Spaniel, Barbet, Lagotto Romagnolo Gr X Maciej Kozber MP - Aneta Sobkowska OBSADA SĘDZIOWSKA MOŻE ULEC ZMIANIE Z PRZYCZYN NIEZALEŻNYCH OD ORGANIZATORA [B]III NOCNA WYSTAWA PSÓW RASOWYCH 11/12 LUTY[/B] GR I Leszek Salomon o.n.+ VI Mariola Semik Border Collie, Ceskoslovensky Vlcak, Saarloswolfhund, O.Belgijski (wszystkie odmiany), O.Francuski Beauceron, O.Francuski Briard, O.Szetlandzki, Welsh Corgi Cardigan, Welsh Corgi Pembroke, O. Południoworosyjski - Jużak Katarzyna Fiszdon Australian Cattle Dog, Bearded Collie, Bergamasco, Biały Owczarek Szwajcarski, Owczarek Australijski (typam), O.Staroangielski, PON, Polski O.Podhalański, O.Szkocki Długowłosy, O.Szkocki krótkowłosy, Schipperke, pozostałe GR II Zlatko Kraljić Landseer, Nowofundland, Bullowate, Westy Lisbet Utke Ramsing Anatolian, Buldog Ang., Sznaucer Min.Biały, Sznaucer Min.Cz.Srebrn., Sznaucer Min.Czarny, Sznaucer Min. P.Sól, Sznaucer Średni Cz., Sznaucer Średni P.Sól, Sznaucer Olbrz.Cz. Jens Utke Ramsing Bokser, Dog Niem., Dog Kanar., Dog Z Majorki, Hovawart., O.Kaukaski, Rottweiler Iwona Matuszewska Appenzeller, Entlebucher, Berneński Pies Past., Duży Szwajc.Pies.Past., Cane Corso, Dog Arg., O.Śr.Azjat., Shar-pei, Tosa Karolina Wójcik Doberman, Pinczer Małpi, Pinczer Miniatura, Pinczer Średni, Cz.Terier, Jamniki Stanisław Podlaski Boerboel., Bernardyn Dł., Bernardyn Kr., Bullmastif, Dogue De Bordeaux, Fila Brasileiro, Leonberger, Mastif Angielski, Mastif Hiszpański, Mastif Neapolit., Mastif Pirenejski, Mastif Tybetański, Pirenejski Pies Górski, Sarplaninac Gr III Aneta Sobkowska pozostałe Zlatko Kraljić (Chorwacja) typu bull i west hughland white terrier Małgorzata Jurek-Ereńska yorkshire terrier, australian silky terrier Gr IV Karolina Wójcik + pinczery. sznaucery Gr V Maciej Kozber Gr VI Leszek Salomon +on Gr VII Aleksandra Zukal Gr VIII Andrzej Stępiński Labrador Retriever, Cocker Spaniel Angielski, Amerykański, Clumber Spaniel, Barbet, Lagotto Romagnolo Eugenia Fengler Golden Retriever, pozostałe Gr IX Małgorzata Zakrzewska Chiński Grzywacz, Lhasa Apso, Shih Tzu, Terier Tybetański, Buldog Francuski, Chin Japoński, Pekińczyk, Spaniel Tybetański Zofia Konderla Boston Terier, Cavalier King Charles Spaniel, King Charles Spaniel, Chihuahua Długowłosy, Chihuahua Krótkowłosy, Spaniel Kontynentalny Papillon, Rosyjski Toy Katalin Radvanszky (Węgry) Mops, Maltańczyk, Pudle, Pozostałe Gr X Marta Kościańska OBSADA SĘDZIOWSKA MOŻE ULEC ZMIANIE Z PRZYCZYN NIEZALEŻNYCH OD ORGANIZATORA więcej info: [url]http://www.zkwp.bydgoszcz.pl/wystawy/wystawa-walentynkowa.phtml[/url] Kto się wybiera ?? miał by ktoś może wolne jedno miejsce z Warszawy? :) Edited January 20, 2012 by ewelina7797 Quote
Banshee. Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 My wtedy będziemy buszować w Rzeszowie.. :) Quote
asiuleczka7907 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 (edited) Ja będę z moją SOFI -Chihuahua krótkowłosą Edited January 22, 2012 by asiuleczka7907 Quote
asiuleczka7907 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Zapisałam Sofi na obie bydgoskie wystawy Quote
ewelina7797 Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 [quote name='Dobermania']Chyba "KRÓTKO-" -_-' *facepalm*[/QUOTE] Przepraszam jeśli coś źle zrobiłam :( Quote
Riven Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='ewelina7797']Przepraszam jeśli coś źle zrobiłam :([/QUOTE] Ewelino ale To raczej nie było skierowane do Cb ;) Quote
ewelina7797 Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 a to dobrze;) Riven jedziecie? :) Quote
Riven Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='ewelina7797']Riven jedziecie? :)[/QUOTE] Nie... raczej nie, ale jak coś to dam znać :) Quote
ewelina7797 Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 [quote name='Riven']Nie... raczej nie, ale jak coś to dam znać :)[/QUOTE] ok to czekam ;) Quote
Dobermania Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 [quote name='Riven']Ewelino ale To raczej nie było skierowane do Cb ;)[/QUOTE] Nie było, nie było, Ewelino. Po prostu dysleksja dysleksją, ale żeby nazwy rasy własnego psa nawet poprawnie nie umieć zapisać przy możliwości skorzystania z dobrodziejstw funkcji edytorów tekstu w dzisiejszych czasach... Quote
ewelina7797 Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 Ja wszystko skopiowałam ze strony związku nawet nie zauważyłam tak logicznych błędów Przepraszam :( Quote
asiuleczka7907 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Każdy ma prawo być zmęczony i poprostu zrobić literówkę ,ideał się odezwał........ Quote
asiuleczka7907 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Aja weszłam tu pełna chęci pomocy jak ktoś by potrzebował noclegu w bydgoszczy ale ... Quote
Banshee. Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [quote name='ewelina7797']Ja wszystko skopiowałam ze strony związku nawet nie zauważyłam tak logicznych błędów Przepraszam :([/QUOTE] Ale to nie było do Ciebie. :D Quote
panienkabubu Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 [COLOR=darkolivegreen][B]Myślę, że pora zakończyć tą dyskusję. Kolejne posty nie dotyczące tematu będą [U]usuwane[/U]. Z pozdrowieniami, moderacja. [/B][/COLOR] Quote
asiuleczka7907 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 To ktoś się wybiera do nas do Bydgoszczy? Quote
asiuleczka7907 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Kiedy byś chciała przyjechać i z jakim psem? Quote
ewelina7797 Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 [quote name='asiuleczka7907']Kiedy byś chciała przyjechać i z jakim psem?[/QUOTE] Bez psa w sobote :) po wystawie :) chodzi mi głównie by przenocować z soboty na niedziele :) bo na nocną nie zostaję tylko na niedziele ;) Quote
asiuleczka7907 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 To trochę trudniejsza sprawa bo my z sofi jesteśmy zapisani na sobote i na nocna tez.. Nie było by problemu że z psem ,bo ja sama mam dwa pssy i kota tylko żeby mi kota mi nie zjadł :) Quote
ewelina7797 Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 A daleko mieszkacie od wystawy ? Quote
asiuleczka7907 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 mieszkamy ok.40 min. drogi jeszcze zależy czym się jedzie ... Ja niestety nie posiadam auta ... bedziemy jechać autobusem Quote
ewelina7797 Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 to może PW co by spamiku nie robić :) Quote
Recommended Posts