Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hebulka napisał(a):
Często występuje bo mi się strasznie podobał :loveu:
To OTIS Pełnia Szczęścia-cudny bąbelek !!

To tak jak mi. Od razu wypatrzyłam go na zdjęciach. Szeleczki zresztą też :loveu:

Posted

Otisek jest boski - slodki krecik, jest mała fajna kluseczką który jest bardzo bojowo nastawiony do pieskow co Pablitka mu zaczepiają

Posted

tak, Lupa ma niecałe dwa lata. Niedawno zauważyłam mleko w jej sutkach i w związku z tym zaczęłam rozważać sterylizację. Trochę małe mam doświadczenie w suczkach - zawsze mialam psy (innych ras). natomiast w bulwkach jestem absolutnie zakochana!! Chętnie się spotkam, tym bardziej, że muszę Lupkę ponownie socjalizować, bo po tym jak zaatakowala ją bokserka zrobiła się trochę wycofana w stosunku do innych psiaków.
pozdrawiam wszystkich bulwofanów

;)

• 1 year later...
Posted

A moze w którys weekend w jakims parku we wrocławiu. Osoby które sa z wrocławia i okolic,posiadaja buldożki mnie ostatnio zapraszala momik ale niestety mialam sesje i nigdy nie moglam sie zgrac ze spotkaniami a teraz wakacje:) a fredzia chetnie poznalaby nowych kolegów i kolezanki:cool3:pozdrawiam