basia34 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 No sliczny kawalerze gdzie ta CHATA dla ciebie. Quote
Mysza2 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 basia34 napisał(a):No sliczny kawalerze gdzie ta CHATA dla ciebie. strasznie kiepsko z tymi chatami Quote
basia34 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Mysza2 napisał(a):strasznie kiepsko z tymi chatami No niestety Myszko wiecej przyjec a adopcje stoja. Quote
giselle4 Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Moner sie otwiera na wszystkich ludzi wczoraj malzenstwo niby zachwycilo sie nim i niby maja dzisiaj przyjechac ale ja juz nie wierze nawet sobie:( Quote
mimblunka Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Trzeba wierzyć gisellko4, Moner wkońcu znajdzie dom, poprostu teraz taki okres... Trzymam kciuki za to, żeby się pojawili :) Quote
giselle4 Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 oczywiscie oklamali dobrze ze nic Moniowi nie obiecywalam:( Quote
mimblunka Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Gisellko będzie dobrze, Moner znajdzie najlepszy dom, musimy byc cierpliwi. Jakby były potrzebne jakieś ogłoszenia pisz. Quote
Mysza2 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 giselle4 napisał(a):oczywiscie oklamali dobrze ze nic Moniowi nie obiecywalam:( Nie martw się , to nie byli Ci właściwi Quote
basia34 Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Mysza2 napisał(a):Nie martw się , to nie byli Ci właściwi Myszko dobrze powiedziane to nie byli Ci wlasciwi ,wiec jeszcze poczekamy bo jestesmy cierpliwe. Quote
giselle4 Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 Mysza2 napisał(a):Nie martw się , to nie byli Ci właściwi pewnie masz racje jak zwykle ale niech idzie do chaty siedzi i sie zamartwia:( Quote
giselle4 Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 Monerku smigaj na pierwsza i do chatki:) Quote
Mysza2 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 ja się chyba pochlastam przez ten brak odzewu z ogłoszeń:( Quote
giselle4 Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 Mysza2 napisał(a):ja się chyba pochlastam przez ten brak odzewu z ogłoszeń:( codziennei jemu mowie ,,poczekaj ,Twoj czlowiek jest,, ale sie martwie dzisiaj DO WYBORCZEJ SLEMY FOTKE I CZEKAMY Quote
basia34 Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Moner gdzies jest twoj dom ja to wiem.Poczekamy/..... Quote
giselle4 Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 ciotki ktora jest wierzaca...niech sie pomodli dzisiaj za Monerak ze mna ,ktore nie niech trzyma kciuki..prosze Jezeli syn zaakceptuje Monia to pan jest gotowy jego wziac do chaty a chata wileka a Moniu w domku by mieszkal Pan juz 2 razy byl i dzisiaj trzeci.... bierze wszystko za i przeciw..... Jezeli syn sie zdecyduje to w sobote.... ale to juz wiecie.... modle sie do Boga o chete dla Ciebie Quote
mimblunka Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Bardzo, bardzo trzymam. Skoro Pan Was już odwiedzał 3 razy to bardzo mu Moner podpasował:) A syn ile ma lat, skoro musi go zaakceptować? Żeby tylko nie było tak, że synowi coś nie podpasuje, stwierdzi, że nie radzą sobie w obowiązkach i oddadzą spowrotem... Quote
giselle4 Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 mimblunka napisał(a):Bardzo, bardzo trzymam. Skoro Pan Was już odwiedzał 3 razy to bardzo mu Moner podpasował:) A syn ile ma lat, skoro musi go zaakceptować? Żeby tylko nie było tak, że synowi coś nie podpasuje, stwierdzi, że nie radzą sobie w obowiązkach i oddadzą spowrotem... Pan w mhh moim wieku to i syn musi byc pełnoletni trzymam kciuki i sie modle..... Obowiazkow nie bedzie bo maja dom z ogrodem Moniu by wybiegal przed chate Dac jesc i wode oraz pomyslec o wecie jak cos i smaczkach to przyjemnosc Quote
mimblunka Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 My też mam dom z ogrodem i na okrągło sprzątamy po psach :) Najważniejsze, żeby się nim interesowali i kochali, a jak już to będzie to i wszytsko pójdzie :) Trzymam kciuki i czekam na wieści. Ale nie ma co na siłę. Quote
basia34 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Mysza2 napisał(a):to ja też wnoszę modły Myszko Pan byl z pieknym mlodziencem i sa na 100%,aby Moner z Nimi zamieszkal .Beda w sobote.Ludzie odpowiedzialni i mili. Quote
Recommended Posts