Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Plakat jest PRZEPIĘKNY!!!!!!

Z całego serca dziękuję!!!

Gdyby ktoś zechciał pomóc w rozklejaniu, wyślę na maila - jest wersja kolorowa i czarno-biała

Posted

Fiziu , u mnie jest książeczka Jurusia . Napisz kiedy i gdzie będzie szczepiony to postaram się podrzucić . Ja przez śnieg moim samochodem do hotelu nie dotrę ale może poprosić pana Tomka aby Jurusia podwiózł , może mógłby przy okazji ?

Plakat o znalezieniu podmieniam na plakat o szukaniu domu , czy mogę prosić o plakat na mail : [email protected]

Posted

Dzięki serdeczne za wiadomość. Ja też czekam, aż nasz samochód da radę.

Zaraz wyślę plakat.

Wczoraj już się ucieszyłam, bo zadzwonił jakiś pan, twierdząc, że to chyba Jego zaginiony pies - ale niestety jednak okazało się, że tylko podobny.

Posted

Jak myślicie czy w hoteliku istnieje jakakolwiek możliwość sprawdzenia Jurka na koty?
Raczej marnie to w sumie widzę, bo nie wiem jak miałoby to zostać zorganizowane - ewentualnie może jakieś przejście koło kociarni, ale to chyba zamknięte pomieszczenie.
Sama nie wiem.
Jest jakaś pani zainteresowana, no ale ma w domu kota.

Posted

Spokojnie fiziu , sprawdzimy. Mobis, kot p.Tomka, kocha psy. Poprosze, zeby sprawdzili, albo ja w sobote sie postaram choc teraz jest problem, bo Mobis z domu nie chce wychodzic w zaspy:)