Guest edene Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Bramka dobry sposób! Taka dla dzieci się nada? Odizolowała bym ją od pokoju z komputerem. Quote
a_niusia Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 moj szczeniak, co prawda nie husky, lecz mala gordonka, kiedy w srodku nocy zostala przyniesiona do naszego mieszkania, obejrzala je dokladnie, zrobila kupe na srodku, napila sie wody, po czym udala sie do klatki na spoczynek i spala w niej az do rana. tego psa przyzwyczajanie do kennelu nie obejmowalo:)))) mysle, ze to tez dlatego, ze w zagranicznych hodowlach kennel klatki sa czyms normalnym i szczenieta po prostu je znaja. mala pochodzi z niewielkiej hodowli-psy mieszkaja w domu. sama tez mam zamiar swoje szczeniaki do nich przyzwyczajac, bo wiem, ze to ulatwi zycie nowym wlascicielom. Quote
a_niusia Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 [quote name='edene']Bramka dobry sposób! Taka dla dzieci się nada? Odizolowała bym ją od pokoju z komputerem.[/QUOTE] porzadna i nie drewniana jasne. Quote
RitaKrk Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Cześć, mam pytanie o klatkę. Od dwoch tygodni piesek jest nauczony w niej spac i przebywać, zamykam go tez w tym czasie. Chce w niej jednak spokojnie zostać jedynie kiedy kładzie sie spac. W innym przypadku szczeka i skomli i rzuca sie na drzwiczki :( jutro musze pieska zostawic na 2h, nie wiem, jak to bedzie :( Poradzicie cos, jak zrobic, aby piesek nie śpiąc chetnie w klatce przebywał? Quote
Recommended Posts