tootsy Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Szedł za nami z działki i go zabrałam do domu, bo nie dość, że zimno to jeszcze bałam się, że pod samochód wpadnie - młodziutki, ma może z pół roku tak na moje oko (ale mogę się mylić). Pewnie bym go zostawiła, ale po kilku dniach okazało się, że moje dzieci mają alergie (kaszle i katary) i kota muszę się pozbyć. Chcę mu oszczędzić pobytu w schronisku, dlatego proszę o pomoc w znalezieniu domu. Jest to kocurek czarno-biały. Bardzo się przytula. O dziwo jest czysty bez pchełek. Zdjęcie umieszczę później. Sprawa jest pilna... Quote
BasiaD Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 O jej to trzeba pilnie ogłaszać kiciusia..I broń Boże nie schron.... Quote
tootsy Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 bardzo proszę o pomoc, bo kotek wyląduje w schronie ;( mam czas do tygodnia tylko Quote
hugulaśny Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Czy znalazł się już domek dla kociaka? Quote
BasiaD Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 A kotek ma wątek na miau??? Musisz troszkę intensywniej popracować żeby znaleźć domek dla kotka, to jest psie forum , wszyscy zapsieni i zakoceni na maxa i nie wystarczy tylko napisać że piękny kicio szuka domu ( nawet nie ma żadnych fotek) żeby ktoś się zakochał i go zabrał...Trzeba poprosić którąś z cioteczek żeby zrobiła wydarzenia na facebooku i llgro i bardziej intensywnie działać..I oczywiście założyć wątek na miau... Quote
Penny Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Ciekawe co z kotkiem. (P.S. ważne w ogłaszaniu jest zdjęcie, opis kotka i cierpliwość) Quote
Recommended Posts