Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 816
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sylwija']w kłębie Asik ma 34 cm

ponieważ nie ma chęci na saszetki, zakupiliśmy mu gicz cielęcą i dzisiaj smakuje cielęcinkę z ryżem :)

[/QUOTE]

taki to pożyje :) jak my będzie tak dobrze to on nigdzie się od Was nie ruszy:) będzie sabotował każdy ewentualny plan adopcyjny:) pozdrawiamy maluszka

Posted

Asik powoli zaczyna wychodzić na króciutkie spacerki, bardzo króciutkie.. i chętnie wraca do domku. Marzy mi się, żeby znalazł właśnie domek, w którym zamieszka w mieszkaniu, nie na podwórku. Zdecydowanie mu się to podoba. Choć jednocześnie jestem pewna, że nie mieszkał w domu, no i na pewno nie jadł psiej karmy, a najbardziej lubi dobre suche jedzonko :)

[IMG]http://images10.fotosik.pl/844/62dc8acdefa90f22gen.jpg[/IMG] [IMG]http://images10.fotosik.pl/844/b63b62fddff7086egen.jpg[/IMG]

Posted

i kochany jest bardzo, takie biedactwo, a tak macha ogonkiem do nas zamaszyście, aż mu cała doopka lata ;)

co ważne - bardzo jest przyjazny do innych stworzeń, koty go nie drażnią, chodzą przy nim - ocierają się i prezentują, wcale Asik się nie denerwuje. Do psów - większych i mniejszych, mniej lub bardziej namolnych - też ma sympatyczny stosunek. No, ale głownie to jest zainteresowany mną i TZem. czyli człowiek najważniejszy :)

Posted

Asik coraz mniej czasu spędza sam, spróbuję w najbliższych dniach udokumentować jego sympatię - także do kotów :)

jest piękny, w moich oczach na pewno :) i nie tylko grzywę ma taką 'lwią' - jest w ogóle puszysty mocno, tylko brudny...
można by go nazwać czarny szpic warecki albo czarny szpic górecki (bo niedaleko góry kalwarii, nie daleko warki go znalazłam ;))
albo wręcz lwi szpic warecki.. hmm... :D

Posted

taką mam nadzieję :) jest naprawdę bardzo kontaktowy, otwarty, kochany, w ogóle super :)
a szczeka tak zabawnie jak nakręcane maskotki ;)

[U]edit[/U]: zepsuł mi się śliczny banerek Asika :(

Posted

mi już się dawno zepsuł...został mi tylko Klary ( i to też nowy "zamontowany" wg. intrukcji ... Klary), bo stary się tez wziął i popsuł [quote name='sylwija']taką mam nadzieję :) jest naprawdę bardzo kontaktowy, otwarty, kochany, w ogóle super :)
a szczeka tak zabawnie jak nakręcane maskotki ;)

[U]edit[/U]: zepsuł mi się śliczny banerek Asika :([/QUOTE]