makik Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 [quote name='sylwija']w kłębie Asik ma 34 cm ponieważ nie ma chęci na saszetki, zakupiliśmy mu gicz cielęcą i dzisiaj smakuje cielęcinkę z ryżem :) [/QUOTE] taki to pożyje :) jak my będzie tak dobrze to on nigdzie się od Was nie ruszy:) będzie sabotował każdy ewentualny plan adopcyjny:) pozdrawiamy maluszka Quote
sylwija Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Asik powoli zaczyna wychodzić na króciutkie spacerki, bardzo króciutkie.. i chętnie wraca do domku. Marzy mi się, żeby znalazł właśnie domek, w którym zamieszka w mieszkaniu, nie na podwórku. Zdecydowanie mu się to podoba. Choć jednocześnie jestem pewna, że nie mieszkał w domu, no i na pewno nie jadł psiej karmy, a najbardziej lubi dobre suche jedzonko :) [IMG]http://images10.fotosik.pl/844/62dc8acdefa90f22gen.jpg[/IMG] [IMG]http://images10.fotosik.pl/844/b63b62fddff7086egen.jpg[/IMG] Quote
sylwija Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 hienka ?? :razz: [IMG]http://images10.fotosik.pl/844/2a2a2cf630578f58gen.jpg[/IMG] Quote
margoth137 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 o jaka fajowa hienka:) a jaki ważny na tym spacerku:) Quote
sylwija Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 i kochany jest bardzo, takie biedactwo, a tak macha ogonkiem do nas zamaszyście, aż mu cała doopka lata ;) co ważne - bardzo jest przyjazny do innych stworzeń, koty go nie drażnią, chodzą przy nim - ocierają się i prezentują, wcale Asik się nie denerwuje. Do psów - większych i mniejszych, mniej lub bardziej namolnych - też ma sympatyczny stosunek. No, ale głownie to jest zainteresowany mną i TZem. czyli człowiek najważniejszy :) Quote
arabiansaneta Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Coraz bardziej wygląda na szpica. A że ma zdolności przystosowawcze - znaczy, że inteligentny! Quote
sylwija Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 koszmarnie jest brudny, kąpanie na razie odpada, ale samo czesanie nie pomaga.. Muszę spróbować jakimś suchym szamponem, mam taki dla kotów ;) = Quote
sylwija Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 Asik coraz mniej czasu spędza sam, spróbuję w najbliższych dniach udokumentować jego sympatię - także do kotów :) jest piękny, w moich oczach na pewno :) i nie tylko grzywę ma taką 'lwią' - jest w ogóle puszysty mocno, tylko brudny... można by go nazwać czarny szpic warecki albo czarny szpic górecki (bo niedaleko góry kalwarii, nie daleko warki go znalazłam ;)) albo wręcz lwi szpic warecki.. hmm... :D Quote
Igiełka Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 wspaniały psiak a jak jeszcze dodamy rasę to będzie kolejka chętnych :) za co mocno trzymam kciuki :) Quote
piescofajnyjest Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 jeszcze sie beda bili o Asika!!!!!!!!!!!! Quote
Pyrdka Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Asik jest śliczny. Widać,ze to bardzo mądry psiak. Szybko się przystosował do domowego życia. Quote
feliksik Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 no to okazało się, że to przytulak a nie warczek. dobrze piesku dla ciebie, bo łatwiej o nowy domek Quote
sylwija Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 taką mam nadzieję :) jest naprawdę bardzo kontaktowy, otwarty, kochany, w ogóle super :) a szczeka tak zabawnie jak nakręcane maskotki ;) [U]edit[/U]: zepsuł mi się śliczny banerek Asika :( Quote
Livka Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='sylwija'] [U]edit[/U]: zepsuł mi się śliczny banerek Asika :([/QUOTE] Nie płacz :glaszcze: zamówiłam już nowy ;) Quote
sajlana Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 mi już się dawno zepsuł...został mi tylko Klary ( i to też nowy "zamontowany" wg. intrukcji ... Klary), bo stary się tez wziął i popsuł [quote name='sylwija']taką mam nadzieję :) jest naprawdę bardzo kontaktowy, otwarty, kochany, w ogóle super :) a szczeka tak zabawnie jak nakręcane maskotki ;) [U]edit[/U]: zepsuł mi się śliczny banerek Asika :([/QUOTE] Quote
makik Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 hehe instrukcji klary... w sumie to jutro chyba możesz na nowy zmienić:) Quote
Recommended Posts