Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 264
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No niuncia, mimo ze nie jest Ci tam tak zle, to jednak nie to samo, co wlasna pancia calujaca slodkiego nochala !
Musi sie domek znalezc.
Ale trzeba dziewczynke oglaszac, bo tu za duzo podobnych jej psiatek....:shake: ... male szanse :shake: .

Kto Allegro wystawi ?
Ja moge dopiero, jak moje sie pokoncza ( mam stale Kasi i Tosi i dodatkowo Kubicy album licytuje ) i ze wzgledu na to, ze nie mam stale dostepu do internetu, to sie z tymi tylko trzema gubie juz .....

Posted

Ja też ale może czas wreszcie opanować tą sztuke magiczną, spróbuję. Aga a nie udało by Ci się wstawić Dinki na te różne Psie Kości i inne znane Ci fajowe fora :razz: , bo ja się tam trochę gubię :shake: ?

Posted

[quote name='Justynak']Ja też ale może czas wreszcie opanować tą sztuke magiczną, spróbuję. Aga a nie udało by Ci się wstawić Dinki na te różne Psie Kości i inne znane Ci fajowe fora :razz: , bo ja się tam trochę gubię :shake: ?[/quote]

moge wstawić:p , tylko potrzebuje zgodu autorki tego wątku i moge tez ja do ogłoszen dać tam gdzie Trusia jest , tylko tez potrzebuje zgody i krótkiego tekstu, bo ja piisac nie bardzo umiem:oops:

Posted

Było by super! :multi: A autorką jest MałGośka, którą bardzo dobrze znam z wieluńskiego forum. Wiem, że na pewno nie miała by nic przeciwko temu, wręcz przeciwnie. Nikt tu się o żadne prawa autorskie kłócił nie będzie kiedy chodzi o dom dla biednego zwierzaka ;). Tekst postaram się Ci przysłać wieczorem (czyt. w nocy ;))

Posted

MałGośka ma bardzo dużo roboty w schronisku i w fundacji więc rzadko tu zagląda :shake:, ale jeżeli bedziesz chciała jej osobistego pozwoleństwa, to postaram się ją tu sciągnąć ;)

Posted

[quote name='Justynak']MałGośka ma bardzo dużo roboty w schronisku i w fundacji więc rzadko tu zagląda :shake:, ale jeżeli bedziesz chciała jej osobistego pozwoleństwa, to postaram się ją tu sciągnąć ;)[/quote]
nie trzeba, wystarczy mi Twoje , bo ją znasz :razz: , mi właśnie chodziło tylko o to żeby miec pewność ze ktoś nie bedzie przeciwny.

Tak wogóle to odwiedziłam stronke schroniska i jestem pod wieeeeeelkim wrazeniem, jak bym chciała zeby wszedzie takie podejście było

Posted

[quote name='agamika']Tak wogóle to odwiedziłam stronke schroniska i jestem pod wieeeeeelkim wrazeniem, jak bym chciała zeby wszedzie takie podejście było[/quote]Ja też! :roll: O ile było by mniej psich tragedii...

Aga nie zdążyłam Ci wczoraj napisać ogłoszenia, bo wróciłam z pracy o 21:30 i nie miałam już siły patrzeć w monitor :shake:. Przepraszam :oops:.

Posted

A może zarejestrujesz się na forum wieluńskim :razz:? Jest tam już kilka informacji o Trusi a poza tym możesz też poopisywać historie wszystkich twoich ogonków, każdy nowy forumowicz jest tam zawsze mile i ciepło witany :lol:.

Posted

[quote name='Justynak']
Aga nie zdążyłam Ci wczoraj napisać ogłoszenia, bo wróciłam z pracy o 21:30 i nie miałam już siły patrzeć w monitor :shake:. Przepraszam :oops:.[/quote]
nie przepraszaj, mi za to kom siadł i cały czas sie resetował albo wyłanczał (on tak czasem ma :angryy:), więc i tak Dinusi nie miałabym jak wstawić:oops:

Posted

Z braku sesnsownego zajęcia pobawiłam się troche zdjęciami :

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images24.fotosik.pl/16/2695de31743b9709.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/16/be771610a0c43e9e.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/16/ee5c9d77583e9627.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images28.fotosik.pl/16/2b897ca93e6e0fd9.jpg[/IMG][/URL]