Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pajunia napisał(a):
Bernis od dzis ma swoj wlasny domek. Juz nie jest na tymczasie. Dom z ogrodem. Rodzina z trojka dzieci, ale bardzo dobrze wychowanych i spokojnych. ( Bernis boi sie malych dzieci, tzn. nie lubi ich wrzasku). No miejmy nadzieje, ze nie wroci na tymczas. Gdyz Bernis to kradziej, gdy cos w domu zginie, to z pewnoscia znajdzie sie w koszyku Bernisia.:evil_lol:
A taka troche mniej przyjemna wiadomosc. Bernisia przed trzema dniami kopnal duzy kucyk. Astrid ma konie i kucyki i Bernis z innymi psiakami, zawsze na padok biegal do koni. I glupek. podbiegl od tylu i chcial capnac kucyka, no i Bernisiowi sie dostalo. Na szczescie zadnego zlamania, ale zebra go jednak bardzo bolaly po tym stuknieciu. Musial dostac zastrzyki przeciwbolowe, ale dzis juz rozrabial znowu, jak pijany zajac.

Czyli szczęście w nieszczęściu....

Ale i tak dumna jestem z naszego rozrabiaka...Odnalazł szczęście... To najważniejsze:)

• 2 months later...
Posted

berni jest wspanialym psiakiem, Manuela, jego Pancia i ich cala rodzina, no i wszyscy znajomi sa nim zachwyceni. Jest sliczny, kocha wszystkich. A jednoczesnie w tej chwili ma super kolezanke, bo wlasnie tam, gdzie Berni znalazl swoj dom, przebywa obecnie na tymczasie Wasza Bystra. Tam tez byla Florka, ktora juz domek znalazla. Mieszka teraz u mamy Manueli.

Posted

[quote name='pajunia']berni jest wspanialym psiakiem, Manuela, jego Pancia i ich cala rodzina, no i wszyscy znajomi sa nim zachwyceni. Jest sliczny, kocha wszystkich. A jednoczesnie w tej chwili ma super kolezanke, bo wlasnie tam, gdzie Berni znalazl swoj dom, przebywa obecnie na tymczasie Wasza Bystra. Tam tez byla Florka, ktora juz domek znalazla. Mieszka teraz u mamy Manueli.

ale suuper !! :multi: piękny Berni !! też bym go nie poznał :)
Szczęśliwy chłopak z niego ;)

Posted

Pewnie dam nie poznał,bo był malutki jak pojechał...

Ja mam teraz Pajuniu takiego maluszka w domu i właśnie mi Berniego przypomina. Też wszyscy się bali,że ma parvo,że niemrawy,ale doczekał się swego...