neverend Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 pajunia napisał(a):Bernis od dzis ma swoj wlasny domek. Juz nie jest na tymczasie. Dom z ogrodem. Rodzina z trojka dzieci, ale bardzo dobrze wychowanych i spokojnych. ( Bernis boi sie malych dzieci, tzn. nie lubi ich wrzasku). No miejmy nadzieje, ze nie wroci na tymczas. Gdyz Bernis to kradziej, gdy cos w domu zginie, to z pewnoscia znajdzie sie w koszyku Bernisia.:evil_lol: A taka troche mniej przyjemna wiadomosc. Bernisia przed trzema dniami kopnal duzy kucyk. Astrid ma konie i kucyki i Bernis z innymi psiakami, zawsze na padok biegal do koni. I glupek. podbiegl od tylu i chcial capnac kucyka, no i Bernisiowi sie dostalo. Na szczescie zadnego zlamania, ale zebra go jednak bardzo bolaly po tym stuknieciu. Musial dostac zastrzyki przeciwbolowe, ale dzis juz rozrabial znowu, jak pijany zajac. Czyli szczęście w nieszczęściu.... Ale i tak dumna jestem z naszego rozrabiaka...Odnalazł szczęście... To najważniejsze:) Quote
pajunia Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Berni z urlopu pozdrawia wszystkie Cioteczki i Wujkow no coz, nielatwo zlapac w kadr taka blyskawice Quote
neverend Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Ojej Berni - na ulicy bym cię nie poznała...Jesteś śliczny...pewnie rozrabiak, ale prześliczny:) Dziękujemy Pajuniu:) Quote
pajunia Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 berni jest wspanialym psiakiem, Manuela, jego Pancia i ich cala rodzina, no i wszyscy znajomi sa nim zachwyceni. Jest sliczny, kocha wszystkich. A jednoczesnie w tej chwili ma super kolezanke, bo wlasnie tam, gdzie Berni znalazl swoj dom, przebywa obecnie na tymczasie Wasza Bystra. Tam tez byla Florka, ktora juz domek znalazla. Mieszka teraz u mamy Manueli. Quote
Matusz Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='pajunia']berni jest wspanialym psiakiem, Manuela, jego Pancia i ich cala rodzina, no i wszyscy znajomi sa nim zachwyceni. Jest sliczny, kocha wszystkich. A jednoczesnie w tej chwili ma super kolezanke, bo wlasnie tam, gdzie Berni znalazl swoj dom, przebywa obecnie na tymczasie Wasza Bystra. Tam tez byla Florka, ktora juz domek znalazla. Mieszka teraz u mamy Manueli. ale suuper !! :multi: piękny Berni !! też bym go nie poznał :) Szczęśliwy chłopak z niego ;) Quote
neverend Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Pewnie dam nie poznał,bo był malutki jak pojechał... Ja mam teraz Pajuniu takiego maluszka w domu i właśnie mi Berniego przypomina. Też wszyscy się bali,że ma parvo,że niemrawy,ale doczekał się swego... Quote
pajunia Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Czytalam o Twoim maluszku, taka drobinka malenka. Jak dobrze, ze u Ciebie wyladowal. Na pewno wyrosnie na silnego, slicznego psa. Jak Bernii:lol: . Quote
neverend Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Może aż taki duży nie będzie,ale myślę,że zdrowo wyrośnie... dużo śpi a to ważne dla jego rozwoju... Quote
Recommended Posts