Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam,

Cody, kundelek mojej Babci szuka nowego domu.

Cody ma już 8 lat ale jest zdrowym i wesołym pieskiem. Niestety Babcia po 3 operacji nie jest w stanie się nim zajmować. Ja z powodu pracy i posiadania własnego psa też nie mogę go przyjąć do siebie.
Cody jest radosnym rudzielcem. Dobrze mu będzie zarówno w domu z ogródkiem/podwórkiem gdzie może spędzać całe dnie i tylko na noc wracać do domu, jak i w na przysłowiowej kanapie.

Cody łatwo przywiązuje się do ludzi, różni mu wychodzi dogadywanie się z psami, ale większość swojego życia spędzić z drugim pieskiem i nie było problemów.
Bardzo proszę o pomoc, jeśli Coduś nie znajdzie domu, prawdopodobnie będzie musiał zostać uśpiony :(

Posted

Śliczny pies. Czy szukałaś mu domu wśród znajomych? Tu wszyscy zapsieni . Podstawą do znalezienia domu są ogłoszenia na wielu stronach. Jeśli nie wiesz jak to zrobić wykup pakiet na bazarku. Wywieś ogłoszenia w gabinetach weterynaryjnych, sklepach zoologicznych. Wejdź do działu przygarnę psa. Może tam ktoś szuka psa w tym typie. Jednak to może troche potrwać ale powinno sie udać. Zdrowego psa nie można usypiać. Żaden prawdziwy lekarz tego nie zrobi. Tu toczone są walki o życie bardzo chorych zwierząt i pomysł usypiania zdrowego psa jest straszny!

Posted

Tak, na początku szukałam wśród znajomych, znajomych znajomych, rozsyłałam maile i rozwieszałam ogłoszenia - nic to nie dało :-(
Ogłoszenie umieściłam na kilku portalach i też zero odzewu, pomysły już mi się kończą na znalezienie domu do Cody'ego.

Wiem, że usypianie jest straszne, wiem to okrutne... dlatego tak rozpaczliwie szukam dla niego domu... Rozumiem, że walczycie o chore zwierzaki, sama nie raz wspierałam datkiem takie psiaki ale naprawdę już nie wiem gdzie jeszcze mogę znaleźć pomoc w szukaniu domu do Cody'ego.

Cody nie potrafi siedzieć sam po 9, 10h inaczej sama bym go, przygarnęła - jakoś by się z moim dogadali... ale on nie wytrzymuje tylu godzin samotności...

Guest kasia mierzejewska
Posted

Hotelik byłby dobrym wyjściem w tej chwili - jesli się zdecydujesz, możesz znaleźć na dogo