gosia2313 Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 [quote name='Emma53']Jeden wielki bałagan na tym wątku!!! Szkoda gadać. Drzecie koty, nie potraficie się dogadać a zwierzęta umierają!!! Biedny Jumper. A co z Hejlią czytałam na początku wątku że był dom dla niej tylko się Wam "zawieruszyła". A Pani z Rudy Śląskiej, która chciała zaadoptować Yorka i pokryć koszty operacji? Następna ofiara Waszych nieporozumień. A mogła by już grzać dupkę w swoim DS. Więcej już tu nie zaglądam nie chcę się więcej denerwować![/QUOTE] Uspokój się. Hejli nie mogłaby grzać nigdzie dupki, bo nie zostanie wydana przed zabiegiem do domu, ani dopóki po zabiegu nie dojdzie do siebie. I nie jest żadną ofiarą. Siedzi sobie spokojnie w DT i czeka na zabieg - czytanie ze zrozumieniem się kłania, bo napisałam to 2 posty wyżej. Quote
Emma53 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Gosia Napisałaś, że [B]chyba [/B]jest w DT.( dwa posty wyżej) Quote
gosia2313 Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 to co miałam napisać zupełnie nie po polsku, że jest w DT u [B]chyba[/B] koleżanki? poza tym nie jestem aż tak na bieżąco, żeby wiedzieć czy aktualnie jest w DT czy może właśnie leży w klinice na stole operacyjnym. Też stąd jest chyba. W każdym razie [B]NA PEWNO [/B]jest bezpieczna. Quote
Crys Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Sunia jest w DT u cioci naszej wolontariuszki. Ma troskliwą opiekę, regularnie jest kontrolowany jej stan zdrowia. Po operacji będzie mogła trafić do DS. Quote
Crys Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 [quote name='Emma53']Dzięki za dobre wieści![/QUOTE] Proszę bardzo :) Quote
Crys Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Dzisiaj popołudniu zapadła decyzja, że Hejli zostanie w DT na stałe :) Quote
sybil Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Super wiadomość :multi:, dobrze, że szczęśliwy los uśmiechnął się do Maleńkiej. Dużo szczęścia dla Hejli i Jej nowej Rodziny:kciuki::kciuki::kciuki::ylsuper: Quote
Recommended Posts