Istar19 Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 witaj Kasiu :) a ja mam informacje miesiąca !! [B]mam w końcu ogrzewanie!![/B] idę z psami na siusiu a potem zbieram się do pracy... Quote
saphira18 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 [quote name='Istar19']witaj Kasiu :) a ja mam informacje miesiąca !! [B]mam w końcu ogrzewanie!![/B] idę z psami na siusiu a potem zbieram się do pracy...[/QUOTE] jee:multi: akurat kiedy ciepło się robi:lol: ale lepiej późno niż później... mówili coś o przeprosinach i czemu ich tak długo nie było:mad:? Quote
Perełka1 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-PeOtkJlUzXY/T0k4DQFOPNI/AAAAAAAAC8w/1BwZ4zIHBdQ/s640/100_1454.JPG[/IMG] Dla Marzeny !!!! Quote
Istar19 Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 Sznapsiik i Perełka :D a na co tak się patrzą?? ;) Nie Aniu ..nic nie mówili - a ja nie pytałam... chciałam tylko mieć w końcu ogrzewanie i ciepła wodę ^^ A teraz krótko o mnie ..normalnie muszę to napisać .. Mój plan pracy na ten tydzień w teorii: PN - wolne WT - 13-20 SR - 13-20 CZW - 13-20 PT - 13-20 S - 13-20 NDZ - wolne ... Mój pla pracy w PRAKTYCE PN - wolne Wt - 13-19 SR - 13 - 14 CZW - 13 -16.30 PT - 13 -14.30 Sobota - obstawiać ile będę w pracy?? ND - wolne... super nie? miałam mieć po 7 godzin a pracowałam jak na razie w sumie jakieś 12? zamiast 28^^ A to wszystko dlatego, że miałam dużo nadgodzin a w przyszłym tygodniu mam 5 dni po 8 godzin (kiedy powinnam pracować 5 dni po [B]6 godzin[/B]) ..i Pani kierownik się przeraziła bo za dwa tygodnie musiałabym mieć cały tydzień WOLNY by wszystkie nadgodziny odebrać ...no ja bym się nie obraziła :] ale nie ma tak dobrze ... Quote
saphira18 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Marzena dawaj wolne piątek:D ale cały tydzień jak najbardziej fajnie:) Quote
saphira18 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 [quote name='Istar19']chcecie zdjęcia?[/QUOTE] pytasz:evil_lol: ja schodzę z lapka ale jutro z rana na pewno obejrzę:) Quote
Istar19 Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 noo dooobra ..ale lojalnie ostrzegam że trochę ich będzie ;) Quote
Istar19 Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 na początek szczery uśmiech Holi :D a tu biegnie pod stromą górkę :) a tu Masia - przypięta do drzewa za karę (porwała jakieś świństwo i próbowała zjeść :mad:) w tym czasie Holi biegała w górę i w dół ..i w górę A Masia po 5 minutach kary , spuszczona z uwięzi zaczęła biegać jak szalona... Quote
Istar19 Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 no i biegała za to Holi udawała głupią by rzucić jej patyk i nadszedł czas na ...SZCZERY uśmiech Masi ;) Masia się kamufluje A tu ...dwie natury Holi - te zdjęcia to kwestia KILKU sekund.. Widzicie z Kim ja muszę żyć?? cdn :) Quote
Istar19 Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 Poprzednie zdjęcia z przed wczoraj ...chyba^^' i wczorajsze zdjęcia ze spaceru o poranku:) tunel pod ulicą Jankego a tu hit sezonuu! choć jakość może nie najlepsza ..Masza i stójka za wiewiórą ;) wiewióra bezpiecznie schroniła się wśród korony drzewa ..a Masia poszła szukać myszy Holi nie wiedziała, o co tej Maszy chodzi i Holi pędząca spowrotem do mnie (po momencie gdy poleciała z Maszą na drugą stronę "pomostu" Quote
Istar19 Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 Holi potrafi POZOWAĆ ...w momencie gdy nastawiłam aparat by zrobić jej zdjęcie popatrzyła na mnie i przechyliła głowę ..stała tak póki nie zrobiłam zdjęcia^^ A Masza swoje harce :) grymas Holusi :) polowanie na Maszę - zdjęcie marne ale zwróćcie uwagę na pozę Holi^^ a tu pogoń za Maszą zakończona porwaniem patyka :) Quote
Istar19 Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 kochany diabełek Masza - ukryty smok wygląda na szczęśliwą no nie? czeka na nas :D a tu kąpiel Holi...nie ma jak brodzić w zimnej wodzie Quote
Istar19 Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 no i szczęśliwy pies... moje ulubione :D -->ładny Holi ma znaczek?:P no i znalazła sobie psina patyczek :) i znów kąpiel... Quote
Istar19 Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 A Masia podbija szczyty :) i Holi ... a ja kawałek za nimi dostaje zadyszki wchodząc na górkę ...kilka metrów ..ale błoto i stromo .. a tu Masia ...możemy iść dalej? moje kochane zadki :D Holi niucha w trawie .. Quote
Istar19 Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 dalej niucha i nie wiem, co wyniuchała, ale stwierdziła że nie warto się tym interesować :) a tu Masza jakoś dziwnie łapki poskładała ..ona kości nie ma?^^ nigdy nie uda mi się im razem zdjęcia zrobić porządnego.. Quote
Istar19 Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 a na zakończenie (zdjęć z dzisiaj rana jeszcze nie zgrałam) Holi drzemiąca na moim krześle ;) ->widać jak wygląda moje krzesło po starciu z Sol... A u Sol wszystko gra i buczy na dobrych falach ... wymyśliła sobie nowy sposób załatwiania się ...otóż najpierw wykopuje piasek z kuwety na pół łazienki po czym ...sika na tym wykopanym piasku :mad: no i zasadniczo nie mogę jej karcić ..bo co ..robi na psiaku no nie? a to że pośrodku łazienki ... Ale cokolwiek by nie robiła ta moja kocica i tak ją kocham ...choć czasem mówię jej, że ją oddam...że wróci do schroniska ..to ona i tak mi nie wierzy bo wie, że nie byłabym wstanie ... i mruczy mi do ucha ...mruczy, łasi się ..po czym chwyta mi dłoń zębami i łapami i nie chce puścić ... taka to moja kochana kocica jest ...prawie tak wredna jak Hati :D Quote
saphira18 Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 ile to Maszka ma tych kubraczków?:) Sol... mało dane mi było ją poznać;) ale komu więcej oprócz domowników:D Quote
Istar19 Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 Masza ma trzy ;) wogóle to Masza mi się pochorowała :( co dziwne bo akurat jestem pewna że wczoraj nic nie jadła wątpliwego pochodzenia :shake: mam nadzieje że po dniu głodówki jej przejdzie - popołudniu dostanie tylko kurczaka z ryżem ... A Holi marudna bo się nie wyspała ...pół nocy śledziła wzrokiem za Masią, kiedy ta krążyła po domu..a jak jej długo w sypialni nie było to wstawała i szła jej szukać :roll: Quote
Istar19 Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 Mówiłam że Masia mi się rozchorowała? ...mówiłam ... ale byliśmy na spacerze - myślałam, że Masia położy się na łące w słoneczku i lepiej się poczuje ...no i poczuła się lepiej ...biegała jak zwykle! kilka(naście) zdjęć z dzisiaj i kilka z wczoraj:) Holusia z czasów gdy nie było ogrzewania w jej ulubionym kocyku a tu wczoraj o poranku :) W porannym słońcu A to już z dzisiaj - pierwsze prawdziwe oznaki wiosny :D Quote
Istar19 Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 I Masia dziś na Ślepiotką a Holi w Ślepiotce ..jak by inaczej^^ abstrakcja:D hmm... a tu wygibasy Masi ..słońce tak na nią działa :D Quote
Istar19 Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 :) Holusia kochana czy tak wygląda chory pies?^^ chory?.. Quote
Istar19 Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 a Tu Holi nie chciała się rozstać z ...patyczkiem... :D a tu czeka aż ...patyczek...poleci i biegnąca Masia Quote
Istar19 Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 kochana Holusia noo rzuuuć patyczek a tu abstrakcja .. hmm co tam jest? Quote
Recommended Posts