Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='rencze']Kraków przedłużył termin zgłoszenia do 31.05 ale opłata po 20.05 -niestety 120 zł.-cwaniaki he he[/QUOTE]

To jest informacja potwierdzona przez biuro oddziału? Jeśli tak, to dziwię jej się.

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nice_girl a czemu się dziwisz? Kraków to nie jedyny oddział, który przedłuża termin dla tych, którzy zaspali z wysłaniem zgłoszenia ;) Ilekroć termin zgłoszeń zostaje wydłużony to jeszcze nie spotkałam się z tym, żeby wydłużyć termin niższych opłat za zgłoszenie.

Dlatego warto planować wystawy z wyprzedzeniem i z wyprzedzeniem za nie płacić ;)

Posted

[quote name='efra-husky']nice_girl a czemu się dziwisz? Kraków to nie jedyny oddział, który przedłuża termin dla tych, którzy zaspali z wysłaniem zgłoszenia ;) Ilekroć termin zgłoszeń zostaje wydłużony to jeszcze nie spotkałam się z tym, żeby wydłużyć termin niższych opłat za zgłoszenie.

Dlatego warto planować wystawy z wyprzedzeniem i z wyprzedzeniem za nie płacić ;)[/QUOTE]
Jakoś wydało mnie się naturalne, że przedłużenie terminu zgłoszeń jest tożsame z przedłużeniem terminu wpłacania. Być może dlatego, że jakiś czas temu niewiele oddziałów podawało termin przyjmowania wpłat?

Posted

[quote name='nice_girl']Jakoś wydało mnie się naturalne, że przedłużenie terminu zgłoszeń jest tożsame z przedłużeniem terminu wpłacania. Być może dlatego, że jakiś czas temu niewiele oddziałów podawało termin przyjmowania wpłat?[/quote]

Dzisiaj zgłaszałem na wystawę w Szczecinie, gdzie też przedłużono termin przyjmowania zgłoszeń, a opłaty pozostały niezmienione :shake:

Posted

No to czekamy. Przede wszystkim najpierw musi minąć termin przyjmowania zgłoszeń, czyli 31.05.2007 r. Potem tak ze 2 tygodnie na uprządkowanie tego wszystkiego i... katalog powinien być.
Pzdr.

Posted

[quote name='YaBear-CubCammy']NO to sie spotkamy:) czy moge liczyc na Felke na JH (tym razem ubiore sie pod kolor:P)?[/quote]

No ładnie:) Zgłoszenia napływają:) tak dalej! :)

Posted

Pisałam na wątku transportowym, ale tu może więcej osób przeczyta ;) Poszukuję transportu na 24.06 dla 1 osoby + owczarek szwajcarski, miła młoda sunia :) Dokładam się do kosztów paliwa oczywiście :-)

Posted

[quote name='Asiaczek']Szkoda, że dopiero teraz o tym piszesz, Izoldas. My zorganizowaliśmy busa z W-wy, ale już jest komplet.
Pzdr.[/quote]buuu szkoda, chetnie sama bym sie zalapala:roll:

Posted

Uff... dobrze, że coś mnie tknęło, aby zadzwonić do związku, bo okazało się, że nie przyjęli nas... Jutro to wszystko trzeba będzie faxem wysłać. Całe szczęście, że przedłużyli termin wysyłania zgłoszeń:/

Posted

[quote name='Meritt']Uff... dobrze, że coś mnie tknęło, aby zadzwonić do związku, bo okazało się, że nie przyjęli nas... Jutro to wszystko trzeba będzie faxem wysłać. Całe szczęście, że przedłużyli termin wysyłania zgłoszeń:/[/quote]

Mieliście szczęście.Ciekawe co się będzie działo:D

Posted

[quote name='Izoldas']Pisałam na wątku transportowym, ale tu może więcej osób przeczyta ;) Poszukuję transportu na 24.06 dla 1 osoby + owczarek szwajcarski, miła młoda sunia :) Dokładam się do kosztów paliwa oczywiście :-)[/quote]

Izoldas - mogę Cię zabrać. Pod warunkiem, że będziesz "robić" za pilota.

Posted

[quote name='cockermanka'][B]panienkabubu [/B]- my jesteśmy w sobotę w Brnie,a w niedzielę w Krakowie ;-)[/QUOTE]
A czy orientujesz sie w jaki dzien w Brnie jest II grupa? Bo moze ja tez tak zrobie :evil_lol: