nice_girl Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='rencze']Kraków przedłużył termin zgłoszenia do 31.05 ale opłata po 20.05 -niestety 120 zł.-cwaniaki he he[/QUOTE] To jest informacja potwierdzona przez biuro oddziału? Jeśli tak, to dziwię jej się. Quote
efra-husky Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 nice_girl a czemu się dziwisz? Kraków to nie jedyny oddział, który przedłuża termin dla tych, którzy zaspali z wysłaniem zgłoszenia ;) Ilekroć termin zgłoszeń zostaje wydłużony to jeszcze nie spotkałam się z tym, żeby wydłużyć termin niższych opłat za zgłoszenie. Dlatego warto planować wystawy z wyprzedzeniem i z wyprzedzeniem za nie płacić ;) Quote
nice_girl Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='efra-husky']nice_girl a czemu się dziwisz? Kraków to nie jedyny oddział, który przedłuża termin dla tych, którzy zaspali z wysłaniem zgłoszenia ;) Ilekroć termin zgłoszeń zostaje wydłużony to jeszcze nie spotkałam się z tym, żeby wydłużyć termin niższych opłat za zgłoszenie. Dlatego warto planować wystawy z wyprzedzeniem i z wyprzedzeniem za nie płacić ;)[/QUOTE] Jakoś wydało mnie się naturalne, że przedłużenie terminu zgłoszeń jest tożsame z przedłużeniem terminu wpłacania. Być może dlatego, że jakiś czas temu niewiele oddziałów podawało termin przyjmowania wpłat? Quote
Collieland Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='nice_girl']Jakoś wydało mnie się naturalne, że przedłużenie terminu zgłoszeń jest tożsame z przedłużeniem terminu wpłacania. Być może dlatego, że jakiś czas temu niewiele oddziałów podawało termin przyjmowania wpłat?[/quote] Dzisiaj zgłaszałem na wystawę w Szczecinie, gdzie też przedłużono termin przyjmowania zgłoszeń, a opłaty pozostały niezmienione :shake: Quote
filonek_bezogonek Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 mam pytanie czy krakow robi katalogi przedwystawowe ? albo czy przynajmniej jest mozliwosc poznania stawki ilosciowej ?? Quote
Cavisia Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Kraków zawsze podaje całą stawkę :-) I to dużo wcześniej. Quote
Asiaczek Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 No to czekamy. Przede wszystkim najpierw musi minąć termin przyjmowania zgłoszeń, czyli 31.05.2007 r. Potem tak ze 2 tygodnie na uprządkowanie tego wszystkiego i... katalog powinien być. Pzdr. Quote
AlaNowak Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 NO to sie spotkamy:) czy moge liczyc na Felke na JH (tym razem ubiore sie pod kolor:P)? Quote
Goldek Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='YaBear-CubCammy']NO to sie spotkamy:) czy moge liczyc na Felke na JH (tym razem ubiore sie pod kolor:P)?[/quote] No ładnie:) Zgłoszenia napływają:) tak dalej! :) Quote
Asiaczek Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 OK. Wezmę ją, powinna się zmieścić do samochodu...;) Pzdr. Quote
Izoldas Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Pisałam na wątku transportowym, ale tu może więcej osób przeczyta ;) Poszukuję transportu na 24.06 dla 1 osoby + owczarek szwajcarski, miła młoda sunia :) Dokładam się do kosztów paliwa oczywiście :-) Quote
Asiaczek Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Szkoda, że dopiero teraz o tym piszesz, Izoldas. My zorganizowaliśmy busa z W-wy, ale już jest komplet. Pzdr. Quote
blaira Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='Asiaczek']Szkoda, że dopiero teraz o tym piszesz, Izoldas. My zorganizowaliśmy busa z W-wy, ale już jest komplet. Pzdr.[/quote]buuu szkoda, chetnie sama bym sie zalapala:roll: Quote
AlaNowak Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Asiaczku- jesli jest klopot, to prosze jej nie brac, zorganizuje sobie innego piecha;) Quote
wiktorziolo Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Ja też będe na tej wystawie w klasie młodzieży w amstaffach :) Pozdro Quote
filonek_bezogonek Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 a ja szukam tez transportu :) lodz - 2 osoby i piesek :) maluuutki :) poki co to czekam na stawke i robie w gatki :) Quote
Meritt Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Uff... dobrze, że coś mnie tknęło, aby zadzwonić do związku, bo okazało się, że nie przyjęli nas... Jutro to wszystko trzeba będzie faxem wysłać. Całe szczęście, że przedłużyli termin wysyłania zgłoszeń:/ Quote
Goldek Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Meritt']Uff... dobrze, że coś mnie tknęło, aby zadzwonić do związku, bo okazało się, że nie przyjęli nas... Jutro to wszystko trzeba będzie faxem wysłać. Całe szczęście, że przedłużyli termin wysyłania zgłoszeń:/[/quote] Mieliście szczęście.Ciekawe co się będzie działo:D Quote
otka123 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Izoldas']Pisałam na wątku transportowym, ale tu może więcej osób przeczyta ;) Poszukuję transportu na 24.06 dla 1 osoby + owczarek szwajcarski, miła młoda sunia :) Dokładam się do kosztów paliwa oczywiście :-)[/quote] Izoldas - mogę Cię zabrać. Pod warunkiem, że będziesz "robić" za pilota. Quote
cockermanka Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [B]otka123[/B] - jedziesz do Krakowa? super1 może tym razem uda się nam pogadać ;-) Quote
panienkabubu Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 prosze pisac kto bedzie bo mam zamiar sie z wami tym razem spotkac!!! ;) chyba, ze wyląduje w Brnie............ Quote
cockermanka Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [B]panienkabubu [/B]- my jesteśmy w sobotę w Brnie,a w niedzielę w Krakowie ;-) Quote
panienkabubu Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='cockermanka'][B]panienkabubu [/B]- my jesteśmy w sobotę w Brnie,a w niedzielę w Krakowie ;-)[/QUOTE] A czy orientujesz sie w jaki dzien w Brnie jest II grupa? Bo moze ja tez tak zrobie :evil_lol: Quote
Recommended Posts