Jump to content
Dogomania

Cudny kundel :) łaciak z czarna głową - w drodze do domku :):):):)

Recommended Posts

Posted

Kolejny piesek z jeleniej gory. Nie jest stary, nie jest brzydki; nie jest agresywny ani niemily a jakos mu szczescie nie sprzyja.
Pisek jest bardzo ufny; chetnie podchodzi do klatki; skacze na nia i baaaaardzo chce zeby go glaskac; ciekawi go wszystko; jest bardzo mily. No i jego atutem jest na pewno uroda - naprawde jeslt sliczny; wyobrazcie go sobie wykapanego i wyczesanego :loveu::loveu::loveu:

czyli nie dosc, ze kochany; to jeszcze ladny! moze ktos by wzial ze soba takie cudo? Na pewno bedzie bardzo wdzieczny

moj nr 604698148

zdjecia sa robione jak jesczze byl przerazony cala sytuacja

Posted

karcia napisał(a):
Kolejny piesek z jeleniej gory. Nie jest stary, nie jest brzydki; nie jest agresywny ani niemily a jakos mu szczescie nie sprzyja.

ale fajny Ciapek :loveu:
(moja babcia miala takiego pieska, Ciapek sie nazywal bo byl w "ciapki" :lol: , od wielu lat juz za TM ;()
ja znam to zdjecie, juz na watku jeleniej zwrocilam na niego uwage, sliczny jest

one wszystkie sie tlocza na tym podescie, bidule, zimno im w lapki od plytek :-(
i lezy tam jakis rudzielec, w depresji? :-(

Posted

dobra wiadomosc:):):) piesek za 11 dni jedzie do niemiec :))) razem z jeleniogorskim kudlem z bajki disneya :):):)

noz coz.. nie zostanie w kraju; ale skoro Polacy go nie chca ....

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

pieski bylam wczoraj w schronisku pokazac ktoreto i zalatwic czipowanie; sa przekochane obydwa; no rewelacja doslownie; ze takie sie uchowy chraktery w schronisku :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

zalujcie polacy! nie wiecie co dobre!!!! wstyd!!!!

wiem na razie tylko tyle, ze zostaly zabrane o 3 w nocy - co dalej jesczze nei wiem; jak sie dowiem to dam znac

Posted

trzy pojechaly - te dwa sliczne kundle i taka suczka; ta marmurkowa podrobka collie - co taka szybka akcja byla - ona byla teraz na tymczasie; i z tego tymczasu docelowo miala isc do niemiec. Wiec trzy pieski; plus jeszcze jakies szczeniaczki z wroclawia:) wiec wiecej juz by im sie raczej nie zmiescilo :)

• 2 months later...