karcia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Kolejny piesek z jeleniej gory. Nie jest stary, nie jest brzydki; nie jest agresywny ani niemily a jakos mu szczescie nie sprzyja. Pisek jest bardzo ufny; chetnie podchodzi do klatki; skacze na nia i baaaaardzo chce zeby go glaskac; ciekawi go wszystko; jest bardzo mily. No i jego atutem jest na pewno uroda - naprawde jeslt sliczny; wyobrazcie go sobie wykapanego i wyczesanego :loveu::loveu::loveu: czyli nie dosc, ze kochany; to jeszcze ladny! moze ktos by wzial ze soba takie cudo? Na pewno bedzie bardzo wdzieczny moj nr 604698148 zdjecia sa robione jak jesczze byl przerazony cala sytuacja Quote
Jola_K Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 karcia napisał(a):Kolejny piesek z jeleniej gory. Nie jest stary, nie jest brzydki; nie jest agresywny ani niemily a jakos mu szczescie nie sprzyja. ale fajny Ciapek :loveu: (moja babcia miala takiego pieska, Ciapek sie nazywal bo byl w "ciapki" :lol: , od wielu lat juz za TM ;() ja znam to zdjecie, juz na watku jeleniej zwrocilam na niego uwage, sliczny jest one wszystkie sie tlocza na tym podescie, bidule, zimno im w lapki od plytek :-( i lezy tam jakis rudzielec, w depresji? :-( Quote
Seaside Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Piękny ciapek - też go widziałam na stronie schroniska - kiedyś na jelonce dałam jego ogłoszenie, ale jak widać nic to nie dało :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
karcia Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 nie; ten rudy sobie spal chyba po prostu. a laciak jest przesliczny :loveu: Quote
Emila Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 a ten onkowaty to co mu jest aka bida lezy i nie reaguje na nic:-( A laciak jest sliczmy Quote
karcia Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 nie one sobie po prostu spaly; to jest dosyc spokojna klatka, nic zlego sie tam niedzieje az tak bardzo Quote
Jola_K Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Łaciak, slicznoto na pierwsza strone - po domek! Quote
Seaside Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 podnosimy bidule, to chyba ten o którym mowili na stronie schroniska, że adoppcja jest pilna??? Quote
karcia Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 dobra wiadomosc:):):) piesek za 11 dni jedzie do niemiec :))) razem z jeleniogorskim kudlem z bajki disneya :):):) noz coz.. nie zostanie w kraju; ale skoro Polacy go nie chca .... :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Seaside Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 właśnie też odebrałam tą wiadomość na PW :loveu: :loveu: :loveu: Cieszę się, trafią w dobre ręde :) Quote
Seaside Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Karciu czy dobrze słyszałąm?? Łatek już dziś wyjeżdża??? Quote
karcia Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 pieski bylam wczoraj w schronisku pokazac ktoreto i zalatwic czipowanie; sa przekochane obydwa; no rewelacja doslownie; ze takie sie uchowy chraktery w schronisku :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: zalujcie polacy! nie wiecie co dobre!!!! wstyd!!!! wiem na razie tylko tyle, ze zostaly zabrane o 3 w nocy - co dalej jesczze nei wiem; jak sie dowiem to dam znac Quote
Seaside Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Trzeba zmienić tytuł :) Trzymam za ciebie kciuki ślicznoto!! Karcia tylko te dwa pojechały?? Quote
karcia Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 trzy pojechaly - te dwa sliczne kundle i taka suczka; ta marmurkowa podrobka collie - co taka szybka akcja byla - ona byla teraz na tymczasie; i z tego tymczasu docelowo miala isc do niemiec. Wiec trzy pieski; plus jeszcze jakies szczeniaczki z wroclawia:) wiec wiecej juz by im sie raczej nie zmiescilo :) Quote
Seaside Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 A to już wiem - te szczeniaczki u Ulv były :) Ślicze pysie :loveu: Quote
Jola_K Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 odsiwezam watek :) jest szansa na wiesci o Ciapku ? jak mu sie wiedzie na obczyznie? Quote
Recommended Posts