Zofija Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 (edited) [FONT=Times New Roman]Została już tylko Andzia i ma ds[/FONT] [FONT=Times New Roman]Anda wraz z szczeniakami aktualnie przebywa w dt u naszego wolontariusza. Nie mogła zostać w schronisku-miała problemy ruchowy i wymagała rehabilitacji.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Anda trafiła ciężarna i wygłodzona do schroniska, a znaleziona została w miejscowości niedaleko Cieszyna. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Anda jest w typie Gończego Polskiego i ma ok. 4 lata[/FONT] [FONT=Times New Roman]To pies z mnóstwem energii, uwielbia spacerować, ale puszczona ze smyczy nie ucieka. [/FONT] [FONT=Times New Roman]W domu utrzymuje czystość, - stosunek do dzieci i ludzi pozytywny[/FONT] [FONT=Times New Roman]Do wszystkich stworzeń zbliżających się do miski z jedzeniem jest agresywna, ale poza tym jest w stanie dogadać się z innymi psami, z sukami prawdopodobnie też. Ma 6 szczeniaczków - 3 dziewczynki i 3 chłopców.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Szukamy dla wszystkich piesiów odpowiedzialnych i kochających domów![/FONT] [FONT=Times New Roman]A na ten moment potrzebujemy pomocy w:[/FONT] [FONT=Times New Roman]-ogłaszaniu[/FONT] [FONT=Times New Roman]-brakuje nam karmy dla szczeniąt[/FONT] [FONT=Times New Roman]-karmy dla suni karmiącej[/FONT] [FONT=Times New Roman]Kontakt w sprawie adopcji Andy i szczeniaków: [FONT=Bookman Old Style]Fundacja „Lepszy Świat” 508-063-271 e-mail: [/FONT][FONT=Bookman Old Style][email protected][/FONT][FONT=Bookman Old Style] lub [/FONT]782 71 77 71, [email protected] [/FONT] [FONT=Times New Roman]Anda i jej dzieciaki:[/FONT] Edited March 3, 2012 by Zofija Quote
sylwin7 Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Ojeju, Anda jest śliczna! Szczeniaczki odziedziczyły urodę po mamusi. :p Ile mają szczeniaki? Quote
Zofija Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 sylwin7 napisał(a):Ojeju, Anda jest śliczna! Szczeniaczki odziedziczyły urodę po mamusi. :p Ile mają szczeniaki? mają około 8 tygodni już:) i bardzo chcą do człowieka:) Quote
bela51 Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Ale sliczna rodzinka ! A nie ma na dogo grup miłosnikow tej rasy? Moze oni by pomogli ? Quote
Zofija Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 bela51 napisał(a):Ale sliczna rodzinka ! A nie ma na dogo grup miłosnikow tej rasy? Moze oni by pomogli ? nie wiem Belu, ale ogłoszenia w drodze, a Ashaski ma z nim 7 światów. Nilsson podarowała karmę dla szczeniaczków-dziękujemy!!!! Quote
Agucha Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Mam osobę do wizyty. Zofijo za chwilę wysyłam Ci priv! Quote
Zofija Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 [quote name='Agucha']Mam osobę do wizyty. Zofijo za chwilę wysyłam Ci priv![/QUOTE] Dziękuję!!!!! Rozmawiałam z Agatą mieszka bardzo blisko:). Quote
Zofija Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 Teraz tylko pytanie jak przebiegnie wizyta.... Quote
Agucha Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 [quote name='Zofija']Dziękuję!!!!! Rozmawiałam z Agatą mieszka bardzo blisko:).[/QUOTE] [quote name='Zofija']Teraz tylko pytanie jak przebiegnie wizyta....[/QUOTE] Zaciskam kciuki! :) Quote
Nilsson Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 (edited) To aktualne zdjęcia szczeniaków. Edited January 14, 2012 by Nilsson Quote
Zofija Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 One są cudowne!!!! Cudowne! Dzisiaj jadę je odwiedzić to zrobię zdjęcia:). Wizyta w poniedziałek Quote
Agucha Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Niestety, dom w Niewiadomiu odpadł... Agata dzwoniła w niedzielę i Pan powiedział, że już mają pieska... dziwne :roll: Quote
Zofija Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 [quote name='Agucha']Niestety, dom w Niewiadomiu odpadł... Agata dzwoniła w niedzielę i Pan powiedział, że już mają pieska... dziwne :roll:[/QUOTE] to znaczy, nie brzmiał mi przez telefon dobrze, juz wtedy miałam mieszane uczucia, ale telefon, a wizyta to dwie różne sprawy. Jednak się sprawdziło... Quote
Zofija Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 [quote name='Agucha']Niestety, dom w Niewiadomiu odpadł... Agata dzwoniła w niedzielę i Pan powiedział, że już mają pieska... dziwne :roll:[/QUOTE] w każdym razie dziękuję Ci za pomoc! Quote
Zofija Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 Agucha, masz pełną skrzynkę -chciałąm Ci wysłać zapytanie na pw:) Quote
Agucha Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='Zofija']Agucha, masz pełną skrzynkę -chciałąm Ci wysłać zapytanie na pw:)[/QUOTE] Już sie odetkałam ;) ... i wywaliłam przez przypadek nr tel do Ciebie. Agata chciała. Quote
Zofija Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 Agata robi mi nastę pną wizytę w Rybniku:) przesympatyczna osoba:) Quote
bela51 Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Zofija napisał(a):Agata robi mi nastę pną wizytę w Rybniku:) przesympatyczna osoba:) To trzymamy mocno kciuki ! Quote
Agucha Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Zofija napisał(a):Agata robi mi nastę pną wizytę w Rybniku:) przesympatyczna osoba:) Oooo, a gdzie dokładnie? Quote
Nilsson Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Tak się składa ,że dwa szczeniaki są u mnie:lol:.Są piękne,słodkie ale bardzo bardzo"żywe" i psotliwe:evil_lol: ,trzeba mieć oczy dookoła:crazyeye:.Bardzo proszę osoby które będą robiły wizyty p/a żeby właścicieli uprzedzili o odpowiedzialności.Trzeba wszystko chować bo wszystko co na ich drodze stanie może być pogryzione a chodzi także o ich bezpieczeństwo.Nie wszyscy zdają sobie z tego sprawę co to szczeniak ,ze to nie jest tylko śliczna zabawka.Szczeniaki są cudowne i dobrze ,żeby do takich cudownych domków trafiły.:lol: Quote
Zofija Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 Agucha napisał(a):Oooo, a gdzie dokładnie? rybnik, ul. parkowa Quote
Recommended Posts