Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[FONT=Times New Roman]Została już tylko Andzia i ma ds[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Anda wraz z szczeniakami aktualnie przebywa w dt u naszego wolontariusza. Nie mogła zostać w schronisku-miała problemy ruchowy i wymagała rehabilitacji.[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Anda trafiła ciężarna i wygłodzona do schroniska, a znaleziona została w miejscowości niedaleko Cieszyna. [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Anda jest w typie Gończego Polskiego i ma ok. 4 lata[/FONT]
[FONT=Times New Roman]To pies z mnóstwem energii, uwielbia spacerować, ale puszczona ze smyczy nie ucieka. [/FONT]
[FONT=Times New Roman]W domu utrzymuje czystość, - stosunek do dzieci i ludzi pozytywny[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Do wszystkich stworzeń zbliżających się do miski z jedzeniem jest agresywna, ale poza tym jest w stanie dogadać się z innymi psami, z sukami prawdopodobnie też. Ma 6 szczeniaczków - 3 dziewczynki i 3 chłopców.[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Szukamy dla wszystkich piesiów odpowiedzialnych i kochających domów![/FONT]

[FONT=Times New Roman]A na ten moment potrzebujemy pomocy w:[/FONT]
[FONT=Times New Roman]-ogłaszaniu[/FONT]
[FONT=Times New Roman]-brakuje nam karmy dla szczeniąt[/FONT]
[FONT=Times New Roman]-karmy dla suni karmiącej[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Kontakt w sprawie adopcji Andy i szczeniaków: [FONT=Bookman Old Style]Fundacja „Lepszy Świat” 508-063-271 e-mail: [/FONT][FONT=Bookman Old Style][email protected][/FONT][FONT=Bookman Old Style] lub [/FONT]782 71 77 71, [email protected] [/FONT]

[FONT=Times New Roman]Anda i jej dzieciaki:[/FONT]

Edited by Zofija
Posted

sylwin7 napisał(a):
Ojeju, Anda jest śliczna! Szczeniaczki odziedziczyły urodę po mamusi. :p Ile mają szczeniaki?

mają około 8 tygodni już:) i bardzo chcą do człowieka:)

Posted

bela51 napisał(a):
Ale sliczna rodzinka ! A nie ma na dogo grup miłosnikow tej rasy? Moze oni by pomogli ?

nie wiem Belu, ale ogłoszenia w drodze, a Ashaski ma z nim 7 światów. Nilsson podarowała karmę dla szczeniaczków-dziękujemy!!!!

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='Zofija']Dziękuję!!!!! Rozmawiałam z Agatą mieszka bardzo blisko:).[/QUOTE]

[quote name='Zofija']Teraz tylko pytanie jak przebiegnie wizyta....[/QUOTE]
Zaciskam kciuki! :)

Posted

[quote name='Agucha']Niestety, dom w Niewiadomiu odpadł... Agata dzwoniła w niedzielę i Pan powiedział, że już mają pieska... dziwne :roll:[/QUOTE]

to znaczy, nie brzmiał mi przez telefon dobrze, juz wtedy miałam mieszane uczucia, ale telefon, a wizyta to dwie różne sprawy. Jednak się sprawdziło...

Posted

[quote name='Agucha']Niestety, dom w Niewiadomiu odpadł... Agata dzwoniła w niedzielę i Pan powiedział, że już mają pieska... dziwne :roll:[/QUOTE]
w każdym razie dziękuję Ci za pomoc!

Posted

[quote name='Zofija']Agucha, masz pełną skrzynkę -chciałąm Ci wysłać zapytanie na pw:)[/QUOTE]
Już sie odetkałam ;)
... i wywaliłam przez przypadek nr tel do Ciebie. Agata chciała.

Posted

Tak się składa ,że dwa szczeniaki są u mnie:lol:.Są piękne,słodkie ale bardzo bardzo"żywe" i psotliwe:evil_lol: ,trzeba mieć oczy dookoła:crazyeye:.Bardzo proszę osoby które będą robiły wizyty p/a żeby właścicieli uprzedzili o odpowiedzialności.Trzeba wszystko chować bo wszystko co na ich drodze stanie może być pogryzione a chodzi także o ich bezpieczeństwo.Nie wszyscy zdają sobie z tego sprawę co to szczeniak ,ze to nie jest tylko śliczna zabawka.Szczeniaki są cudowne i dobrze ,żeby do takich cudownych domków trafiły.:lol: