mondea Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 hej wszystkim,wybaczcie że tak długo się nie odzywałam mam dobrą nowinę,dzisiaj przyjeżdza pani,która prawdopodobnie adoptuje Spocika:) Quote
mondea Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 tak,Spocik ma nowy dom..tylko że teraz nie jestem do końca przekonana do tej osoby,która go adoptowała..dlatego bede musiała się tam wybrać i sprawdzic jakie ma warunki,..niestety jego brat bardzo za nim teskni,piszczał dzis całą noc:( Quote
sugarr Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 mondea napisał(a):tak,Spocik ma nowy dom..tylko że teraz nie jestem do końca przekonana do tej osoby,która go adoptowała..dlatego bede musiała się tam wybrać i sprawdzic jakie ma warunki,..niestety jego brat bardzo za nim teskni,piszczał dzis całą noc:( Nie chcialabym podwazac braterskiej milosci :evil_lol: ale z doswiadczenia z trzymania dwoch szczeniat na DT wiem, ze po pierwszej nocy powinno mu minac :lol: A co nie tak z nowym domkiem? Czekam na wiesci z kontroli. Byla podpisywana umowa? Quote
mondea Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 tak umowa była podpisana,jutro jade odwiedzić Spocika i zobaczyć jak się miewa,no i oczywiscie dam znać jak wróce;] Quote
sugarr Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 To ja czekam na wieści, mam nadzieję, że jednak domek ok :) mondea daj też znać jak tam braciszkowe smutki :) Quote
mondea Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 byłam u Spocika dzisiaj,wyglądał słodko jak zawsze i podrósł troszke. rodzina może nie wygląda na jakąś wyjątkową,no ale wydaje mi się że wszystko jest wporządku,babka pokazywała mi nawet jaką karme kupiła dla niego.powiedzialam jej też że gdyby coś było nie tak,to zawsze mogą zadzwonić do mnie i go oddać,ale powiedziała że jak już wzieli psa to nie oddadzą,mówiła tez ze jak chce to moge dzwonic i nawet przyjechać kiedy bede chciała;) natomiast Skuterek skupił się teraz na moim psie i cały czas wariują i się bawią.;d wiec chyba zapomniał już o braciszku. Quote
asiamm Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 mondea napisał(a):natomiast Skuterek skupił się teraz na moim psie i cały czas wariują i się bawią.;d wiec chyba zapomniał już o braciszku. W tym wieku szybko się zapomina i przestaje tęsknić więc jak najszybciej niech się domek zjawi również dla Skutera. Quote
fizia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 To cieszę się, że u Spocika wszystko OK i trzymam kciuki za dom dla Skutera. Quote
asiamm Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 fizia, ale się zgrałyśmy :lol: przez 3 dni nikt nie podnosił a jak już to obie tego samego dnia i o tej samej godzinie co do minuty ;) to jeszcze raz hoop! Quote
fizia Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 :) no faktycznie! No to oby to była dobra wróżba dla Małego:) Quote
asiamm Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 paros napisał(a):A Skuter znalazł domek? :roll: :shake: nadal szuka Quote
mondea Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Skuter właściwie też już ma dom;] bo...zostaje u mnie Quote
fizia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 mondea napisał(a):Skuter właściwie też już ma dom;] bo...zostaje u mnie No to super!!!:multi: Quote
Recommended Posts