Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hej wszystkim,wybaczcie że tak długo się nie odzywałam
mam dobrą nowinę,dzisiaj przyjeżdza pani,która prawdopodobnie adoptuje Spocika:)

Posted

tak,Spocik ma nowy dom..tylko że teraz nie jestem do końca przekonana do tej osoby,która go adoptowała..dlatego bede musiała się tam wybrać i sprawdzic jakie ma warunki,..niestety jego brat bardzo za nim teskni,piszczał dzis całą noc:(

Posted

mondea napisał(a):
tak,Spocik ma nowy dom..tylko że teraz nie jestem do końca przekonana do tej osoby,która go adoptowała..dlatego bede musiała się tam wybrać i sprawdzic jakie ma warunki,..niestety jego brat bardzo za nim teskni,piszczał dzis całą noc:(

Nie chcialabym podwazac braterskiej milosci :evil_lol: ale z doswiadczenia z trzymania dwoch szczeniat na DT wiem, ze po pierwszej nocy powinno mu minac :lol:
A co nie tak z nowym domkiem? Czekam na wiesci z kontroli. Byla podpisywana umowa?

Posted

byłam u Spocika dzisiaj,wyglądał słodko jak zawsze i podrósł troszke. rodzina może nie wygląda na jakąś wyjątkową,no ale wydaje mi się że wszystko jest wporządku,babka pokazywała mi nawet jaką karme kupiła dla niego.powiedzialam jej też że gdyby coś było nie tak,to zawsze mogą zadzwonić do mnie i go oddać,ale powiedziała że jak już wzieli psa to nie oddadzą,mówiła tez ze jak chce to moge dzwonic i nawet przyjechać kiedy bede chciała;)
natomiast Skuterek skupił się teraz na moim psie i cały czas wariują i się bawią.;d wiec chyba zapomniał już o braciszku.

Posted

mondea napisał(a):
natomiast Skuterek skupił się teraz na moim psie i cały czas wariują i się bawią.;d wiec chyba zapomniał już o braciszku.

W tym wieku szybko się zapomina i przestaje tęsknić więc jak najszybciej niech się domek zjawi również dla Skutera.

Posted

fizia, ale się zgrałyśmy :lol:
przez 3 dni nikt nie podnosił a jak już to obie tego samego dnia i o tej samej godzinie co do minuty ;)
to jeszcze raz hoop!