Ziutka Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Eliza, wysyłam na PW zapytanie o Farcika ;) Quote
eliza_sk Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Fart będzie miał super dom !!! Dzis miałam siadać do jego ogłoszeń, zadzwonił tel. o potrąconym psie, wyjechałam, ogłoszeń nie zaczęłam. W drodze do Kielc zadzwonił super telefon ws. Farta. Pani 20 grudnia pożegnała bernenkę. Dom z ogródkiem, mama stale w domu. Wakacje z psami, szkolenie pozytywne, obozy Alteri, przedłużanie parapetu, żeby psu łapki nie zwisały jak leży na oknie, długaśne spacery ... mam dalej wymieniać ? W lutym do Farta dołączy bernenka z hodowli. We wtorek kastracja i pani od razu po niego przyjeżdża z Warszawy. Quote
Roszpunka Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Prorocze imię dostał chłopaczek ;) HURRRAAAA!!!!!! Quote
eliza_sk Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 [quote name='Roszpunka']Prorocze imię dostał chłopaczek ;) HURRRAAAA!!!!!! Zobacz co mamy ... Samba w wersji white ...: http://www.dogomania.pl/threads/106655-Stowarzyszenie-Obrona-Zwierz%C4%85t-jeste%C5%9Bmy-OPP-przeka%C5%BC-nam-1-podatk-pom%C3%B3%C5%BC-zbudowa%C4%87-azyl?p=18288700#post18288700 Quote
Roszpunka Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Widziałam :) Boska laseczka - wyprać, wyczesać i na kanapę (białą, żeby sierści nie było widać ;)) Quote
eliza_sk Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Roszpunka napisał(a):Widziałam :) Boska laseczka - wyprać, wyczesać i na kanapę (białą, żeby sierści nie było widać ;)) Kolejna w typie Twojej suni. Quote
Roszpunka Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Żeby dało się ustawiać na półkach, albo wieszać na ścianach, miałabym już całą kolekcję ;) Quote
wilczy zew Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 przedłużenie parapetu mnie powaliło..... Quote
Roszpunka Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 wilczy zew napisał(a):przedłużenie parapetu mnie powaliło..... Bo to jest powalająco - fantastyczne ;) Jedni głodzą w szopach albo na krótkich łańcuchach, inni przedłużają parapety - lubimy tych drugich :) Quote
eliza_sk Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 Taaak, u mnie podobnie, w sypialce rodziców na parapecie zamiast kwiatków, leżą psie koce ... ten parapet to strategiczne msce w domu - widać stamtąd wszystko i wszystkich i superowo jest wylegiwać się tam w słoneczku :) Quote
Roszpunka Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 U mnie niestety parapety wysoko - nie można na nich poleżeć - za to usunęłam płytę zakrywającą u dołu widok z balkonu, żeby chociaż latem ogonki sobie na świat wyglądały. Quote
eliza_sk Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 U nas też na normalnej wysokości, ale ... nie możesz im łóżka pod okno podstawić :eviltong: ? Jak na parapecie niewygodnie, można poleniuchować na stercie poskładanej pościeli przecież. Quote
Roszpunka Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 eliza_sk napisał(a):U nas też na normalnej wysokości, ale ... nie możesz im łóżka pod okno podstawić :eviltong: ? Jak na parapecie niewygodnie, można poleniuchować na stercie poskładanej pościeli przecież. Ze względu na posiadanie młodocianego dziecięcia, nie ma w domu żadnych ułatwień w dostępie do okna, bo to szóste piętro jednak ;) Poza tym, mieszkam w takim dziwnym budynku, gdzie parapety mimo wszystko są wyżej, niż standardowo przyjęte. Jakoś muszą gadziorki żyć, bez zaokiennych widoków.... Quote
eliza_sk Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 Jutro utylizacja organów całego boksu - z wyjątkiem Nemo. Turbo, Fart i nowa sunia idą pod nóż. I jutro po Farciastego przyjeżdża pancia. Quote
eliza_sk Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Farciol pojechał. Przyjechała po niego pancia ze swoja mamą, obie straszne psiory - wycałowały, wytulały. Fart nawet nie spojrzał za mną tęsknym wzrokiem, ułożył się na macie w samochodzie i pojechał robić karierę w stolicy. W lutym dołączy do niego sunia berneńczyka. Quote
kasia_jot Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 [quote name='eliza_sk']Fart będzie miał super dom !!! Dzis miałam siadać do jego ogłoszeń, zadzwonił tel. o potrąconym psie, wyjechałam, ogłoszeń nie zaczęłam. W drodze do Kielc zadzwonił super telefon ws. Farta. Pani 20 grudnia pożegnała bernenkę. Dom z ogródkiem, mama stale w domu. Wakacje z psami, szkolenie pozytywne, obozy Alteri, przedłużanie parapetu, żeby psu łapki nie zwisały jak leży na oknie, długaśne spacery ... mam dalej wymieniać ? W lutym do Farta dołączy bernenka z hodowli. We wtorek kastracja i pani od razu po niego przyjeżdża z Warszawy. O ja cieeee, na taki pomysł to bym chyba nigdy nie wpadła :) Quote
eliza_sk Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 DOSIA - kochana ŁACIATKA ze stacji paliw zaprasza: http://www.dogomania.pl/threads/220650-DOSIA-%C5%9Bliczna-KOCHANA-%C5%81ACIATKA-ze-stacji-paliw-po%C5%9Bwi%C4%85teczne-porz%C4%85dki-w-pe%C5%82ni-!?p=18343428#post18343428 [FONT=Verdana][/FONT] Quote
kasia_jot Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Maja i Neska proszą o oddanie głosu w konkursie "Zimowe szaleństwo" http://pies.pl/index.php?strona=konk...onda=40&glos=7 Za każdy oddany głos z góry serdecznie dziękujemy :loveu: Quote
Recommended Posts