Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fart będzie miał super dom !!!

Dzis miałam siadać do jego ogłoszeń, zadzwonił tel. o potrąconym psie, wyjechałam, ogłoszeń nie zaczęłam. W drodze do Kielc zadzwonił super telefon ws. Farta. Pani 20 grudnia pożegnała bernenkę. Dom z ogródkiem, mama stale w domu. Wakacje z psami, szkolenie pozytywne, obozy Alteri, przedłużanie parapetu, żeby psu łapki nie zwisały jak leży na oknie, długaśne spacery ... mam dalej wymieniać ? W lutym do Farta dołączy bernenka z hodowli.

We wtorek kastracja i pani od razu po niego przyjeżdża z Warszawy.

Posted

wilczy zew napisał(a):
przedłużenie parapetu mnie powaliło.....

Bo to jest powalająco - fantastyczne ;) Jedni głodzą w szopach albo na krótkich łańcuchach, inni przedłużają parapety - lubimy tych drugich :)

Posted

Taaak, u mnie podobnie, w sypialce rodziców na parapecie zamiast kwiatków, leżą psie koce ... ten parapet to strategiczne msce w domu - widać stamtąd wszystko i wszystkich i superowo jest wylegiwać się tam w słoneczku :)

Posted

U nas też na normalnej wysokości, ale ... nie możesz im łóżka pod okno podstawić :eviltong: ? Jak na parapecie niewygodnie, można poleniuchować na stercie poskładanej pościeli przecież.

Posted

eliza_sk napisał(a):
U nas też na normalnej wysokości, ale ... nie możesz im łóżka pod okno podstawić :eviltong: ? Jak na parapecie niewygodnie, można poleniuchować na stercie poskładanej pościeli przecież.

Ze względu na posiadanie młodocianego dziecięcia, nie ma w domu żadnych ułatwień w dostępie do okna, bo to szóste piętro jednak ;) Poza tym, mieszkam w takim dziwnym budynku, gdzie parapety mimo wszystko są wyżej, niż standardowo przyjęte. Jakoś muszą gadziorki żyć, bez zaokiennych widoków....

Posted

Farciol pojechał. Przyjechała po niego pancia ze swoja mamą, obie straszne psiory - wycałowały, wytulały. Fart nawet nie spojrzał za mną tęsknym wzrokiem, ułożył się na macie w samochodzie i pojechał robić karierę w stolicy. W lutym dołączy do niego sunia berneńczyka.

Posted

[quote name='eliza_sk']Fart będzie miał super dom !!!

Dzis miałam siadać do jego ogłoszeń, zadzwonił tel. o potrąconym psie, wyjechałam, ogłoszeń nie zaczęłam. W drodze do Kielc zadzwonił super telefon ws. Farta. Pani 20 grudnia pożegnała bernenkę. Dom z ogródkiem, mama stale w domu. Wakacje z psami, szkolenie pozytywne, obozy Alteri, przedłużanie parapetu, żeby psu łapki nie zwisały jak leży na oknie, długaśne spacery ... mam dalej wymieniać ? W lutym do Farta dołączy bernenka z hodowli.

We wtorek kastracja i pani od razu po niego przyjeżdża z Warszawy.

O ja cieeee, na taki pomysł to bym chyba nigdy nie wpadła :)

• 2 months later...