tanitka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Omarku nich los się w końcu do ciebie uśmiechnie:lol: Quote
Seaside Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Czekamy na wieści z Wawy!!!!!!!!! Quote
tanitka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Czekamy na wieści z Wawy!!!!!!!!! jakie, jakie?????????????:lol: Quote
zuziaM Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Nie wiem, czy lepiej nie zapeszac, czy lepiej - napisac i prosic o kciuki ....:roll: . Jestem umowiona z panem z Opola na niedziele w sprawie adopcji Omarka.... Pan mieszka pod Opolem w domku - wokol pola i lasy. Ze zwierzakow - ma tylko golebie ( ale ni wiem, czy je hoduje, czy po prostu przyltuja do niego... ). Mial juz wyzla kiedys, wiec mysle, ze pamieta, jak to z tymi psiakmi moze byc... Ja jestem zdania, ze lepiej jesli Omar trafi ... po posto do domu, a nie do milosnika polowan, bo nie wiadomo, czy on kiedykolwiek mial z polowaniami do czynienia.... i wtedy moze sie okazac, ze tego nie potrafi.... A pisze to dlatego, ze jest tez drugi pan chetny do adopcji , ale poluje i dlatego chce Omara. Co radzicie ? ? ? No i prosze o zaciskanie kciukow ! ! ! Quote
Seaside Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Ja radzę na początek miłośnika gołębi :D Nie ma zwierząt, wymagań i miał wyżłą - zapowiada się nieźle :) Zawsze zostaje ta druga opcja :) Noo i j eśli Pan z Opola pokocha Omarka to można panu od polowań polecić inną bidkę :) Co9 sądzisz tanitko?? Trzymam kciuuuuuukiiiiii mocccccnooooooo!!!!!!!!!! :happy1: :bigok: Oby wszystko się udało!!!! Quote
Jola_K Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Seaside']Ja radzę na początek miłośnika gołębi :D Nie ma zwierząt, wymagań i miał wyżłą - zapowiada się nieźle :) ... Trzymam kciuuuuuukiiiiii mocccccnooooooo!!!!!!!!!! :happy1: :bigok: Oby wszystko się udało!!!! tez jestem za milosnikiem golebi :multi: ps Seaside, ten onek z twojego podpisu? on jest w schronisku? znam to zdjecie.... ale zanim przekopie watek jeleniej to minie sporo czasu i nie wiem czy bedzie to zakonczone sukcesem przy moim laczu albiemu napisal do mnie z pytaniem czy on nadal szuka domku, przekierowalam go/ja do karci.... wiec trzymajmy kciuki podwojnie, za Omara i onka :happy1: :happy1: Quote
tanitka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 dla mnie tez miłośnik gołębi brzmi nieźle, pies na polowania musi być psem sprawdzonym, inaczej będzie zwrot, a to ostatnia rzecz jaką bym życzyła Omarowi. Trzymam zatem mocno kciuki za dom spod Opola!:lol: Quote
Seaside Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 [quote name='Jola_K']tez jestem za milosnikiem golebi :multi: ps Seaside, ten onek z twojego podpisu? on jest w schronisku? znam to zdjecie.... ale zanim przekopie watek jeleniej to minie sporo czasu i nie wiem czy bedzie to zakonczone sukcesem przy moim laczu albiemu napisal do mnie z pytaniem czy on nadal szuka domku, przekierowalam go/ja do karci.... wiec trzymajmy kciuki podwojnie, za Omara i onka :happy1: :happy1: Onek już w domku, a Luśka w hotelu. Ale nie ja robiłąm banerek - to na zamóienie agi30 zrobiła inna osoba a wiecie - darowanemu koniowi podobno w żeby się nie zagląda :DBanerek śliczny i odwołuje do wątku więc dziękujemy :D Quote
tanitka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 oby do niedzieli, oby do niedzieli!:lol: - mocno trzymam Quote
Pianka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Ja jestem za tym pierwszym panem:p Trzymam mocno kciuki:cool3: Quote
Seaside Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 czekamy do niedzieli :loveu: :loveu: :loveu: Quote
tanitka Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 już niedziela wieczór, czy mogę już puścić trzymanie kciuków?:roll: Quote
zuziaM Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Pianka napisał(a):Wiadomo już coś? Omarek od soboty - w nowym domku kolo Opola :multi: :multi: :multi: ! Pan bardzo mily i wydaje sie znac na rzeczy - od razu wiedzial, jak z takim psem postepowac i co robic, zeby ustalic odpowiednia hierarchie w domu. W drodze do domu pan siedzial na tylnym siedzeniu z omarkiem, a ten dran go cala droge lizal :loveu: ! Dzisiaj zadzwonie i dowiem sie wiecej szczegolow juz mam nadzieje, zaaklimatyzowanego nieco Omara. Quote
Seaside Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 juhuuuuuuuuuuuuu :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Trzymam kciuki za dobre wieści Znająć przeboje Omarka tfu tfu wstrzymam się od przeniesienia :) - tak na szczęście :) Quote
zuziaM Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Seaside napisał(a):juhuuuuuuuuuuuuu :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Trzymam kciuki za dobre wieści Znająć przeboje Omarka tfu tfu wstrzymam się od przeniesienia :) - tak na szczęście :) Mozna jeszcze jakies kilka dni poczekac..... ale przed chwilka rozmawialam z panem Andrzejem, ktory stwierdzil, ze nie po to jechal prawie 300 km, zeby teraz psa oddawac..... Byl kryzys w sobote jeszcze, kiedy pan chcial zabrac Omara na spacer.... omarek sie postawil, ale .... stres - rozstanie z dotychczasowym miejscem pobytu, podroz - dosc dluga, nowe miejsce, gwar i ruch .... Teraz juz jest wszystko w porzadku.... "omarek szaleje" z .... trojka dzieci pana Andrzeja - to slowa pana Andrzeja. A o dzieciach pan Andrzej nie wspominal nawet ( a bardzo mlodo wyglada, wiec ja nie pytalam... :oops: ). Beda zdjecia mms-em ( nie mam kabelka, ale cos pomysle ). Quote
Seaside Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Gosiu - dobrego wyboru dokonałąś :loveu: :loveu: :loveu: ale przed chwilka rozmawialam z panem Andrzejem, ktory stwierdzil, ze nie po to jechal prawie 300 km, zeby teraz psa oddawac Noo... to już chyba nam coś mówi :multi: :multi: :multi: Quote
tanitka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 ojej jakie tutaj świetne wiadomości!!!:multi: strasznie się cieszę i życze Panu Andrzejowi i Omarowi i dzieciom wszystkiego najlepszego i dużo wyrozumiałości i miłości!:lol: oby wszytsko było już dobrze!!!:lol: Quote
Seaside Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 bardzo bardzo się cieszę :) Ale i tak odczekam z przeniesieniem :razz: Quote
zuziaM Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 zuziaM napisał(a): Teraz juz jest wszystko w porzadku.... "omarek szaleje" z .... trojka dzieci pana Andrzeja - to slowa pana Andrzeja. Zacytuje sama siebie ;) , ale czy po takich slowach nowego opiekuna Omarka..... moze cos sie popsuc ?????? Temu psu potrzebny byl prawdziwy przewodnik i jestem pewna, ze wlasnie pan Andrzej takim sie okazal. Poznalam tego psiaka osobiscie ( a podczas ostatniej wizyty z radosci tak mi kurtke ublocil, ze mamuniu kochana !:mad: - mimo, ze widywalam go nie za czesto - wylizal mnie po twarzy i obskakal ze wszystkich stron ) i chce tylko stwierdzic, ze temu psu potrzeba bylo troche milosci, bo on potrafi sie za nia odwdzieczyc ! ...... i obym sie nie pomylila w swoich spostrzezeniach...... Quote
Recommended Posts