Jump to content
Dogomania

inauguracja Pucharu Polski w Dogtrekkingu 2012

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Ja również będę obecny ;) Już się nie mogę doczekać! Na pierwszym zimowym Dogtrekkingu było super. Myślę że tym razem będzie tak samo a może nawet jeszcze lepiej. Siedlec zalicza się do Pucharu więc mobilizacja podwójna ;)

• 5 weeks later...
Posted

Parę dni temu na stronie w aktualnościach został podany program imprezy:

Piątek:
- godz. 19.00 - 21.00 - zgłoszenia, potwierdzanie zgłoszeń, pierwsza odprawa weterynaryjna

Sobota:- godz. 8.00 - 9.00 - praca biura: zgłoszenia, potwierdzanie zgłoszeń, odprawa weterynaryjna
- godz. 9.50 - odprawa techniczna
- godz. 10.00 - START
- godz. 17.00 dekoracja (w zależności od czasów powrotu z trasy)
- godz. 19.00 – wieczór integracyjny, jeżeli warunki pozwolą ognisko.

Do zobaczenia w Siedlcu ;)

Posted

Niestety mnie nie było, ale słyszałem, że pogoda rewelacyjna, super warunki i organizacja. Ma ktoś z uczestników linki do zdjęć lub zechce podzielić się wrażeniami? :-)

Posted

My byliśmy z Toudim :) To był nasze pierwsze zawody w życiu i jestem bardzo zadowolona :) Zrobiłam błędy osoby niedoświadczonej, mianowicie niosłam na plecach trzy kilowy plecak z aparatem, jedzeniem, herbatą i bluzą. Oczywiście przez całą trasę z niczego nie skorzystałam ;) Pogoda fakt była bardzo udana, trasa ładna. W większość szła po szlakach, tylko jeden odcinek był ścieżką w polu ;) Ja miałam łatwo ponieważ ścieżki już były wydeptane więc wiedziałam jak ten odcinek pokonać ;) Miejscami źle się szło, tzn. nie wygodnie, jak to po śniegu. I był odcinek w lesie po którym kilka dni wcześniej musiał przejechać jakiś traktor, rozwalając całą ścieżkę, która zamarzła, więc było twardawo i nierówno.
Atmosfera podobała mi się bardzo :) Nie mogę się doczekać kolejnych zawodów :)

zdjęcia z zawodów są na facebooku -> http://www.facebook.com/pages/dogtrekkingcompl/139961059372858?ref=ts&sk=wall

• 2 months later...