Agunia-Pańciunia) Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 [B]Kochane Dogomaniaczki...[/B] [B]dobrej nocki Wam zycze i do zobaczenia jutro...:loveu: [/B] Quote
malawaszka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']1. [B]no mam nadzieje ze na takich objawach sie nie złapie:diabloti: [/B] [B]2. a i mam wade- uwilebiam porzadek i zazwyczaj psiatam i psiatam i piore i prasuje i myje podlogi etc...[/B]:loveu:[/quote] 1. bhahahaha nadzieja..... :evil_lol: 2. WOW :crazyeye: [quote name='Agunia-Pańciunia)'][IMG]http://www.imagic.pl/files//1342/Swieta%202006/zeby.jpg[/IMG][/quote] cóż za artyzm :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 [quote name='malawaszka']1. bhahahaha nadzieja..... :evil_lol: 2. WOW :crazyeye: cóż za artyzm :loveu:[/quote] [B]co wow..co wooow....normalka....:cool3:[/B] [B]zdaje sie ze sie czepiasz....a ja chcialam uwiecznic i pokazac uzebienie mojego "psa obronnego", którego musze bronic sama[/B]...:diabloti: [B]i bardzo sie ciesze, ze dostrzegasz artyzm w tych fotkach[/B]...:evil_lol: Quote
PIKA Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 [quote name='Maga100'][IMG]http://www.imagic.pl/files//1342/Maxio/wileka%20orkiestra.jpg[/IMG] [B]skąd ja znam ta ulicę, no skąd ja ją znam? :hmmmm:[/B] [/quote] tak jakby ja tez ją skądyś znam :evil_lol: [QUOTE] [IMG]http://www.imagic.pl/files//1342/Swieta%202006/spacer3.jpg[/IMG][/QUOTE] i tą też :evil_lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)'] [IMG]http://www.imagic.pl/files//1342/Sexmiso/sex.jpg[/IMG] [/quote] czy to aby na pewno suczka? :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 [quote name='PIKA']tak jakby ja tez ją skądyś znam :evil_lol: [B][COLOR=red]a skad ja znasz mloda kobieto????hmmm:lol: [/COLOR][/B] i tą też :evil_lol: [B][COLOR=red]ciekawe , ciekawe, opowiadaj...[/COLOR][/B]:p czy to aby na pewno suczka? [B][COLOR=red]:diabloti: tak suczka a masz watpiliwosci????jakiekolwiek?:diabloti: [/COLOR][/B] :evil_lol:[/quote] [B]hmmmm no cos takiego......[/B] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 [quote name='HankaRupczewska'][URL]http://static.dogomania.pl/forum/customavatars/avatar19898_1.gif[/URL] Boże , CO ten piesek robi ?????[/quote] [B]Haniu,[/B] [B]dzien dobry...[/B] [B]wstałam dzielnie o 5.20..i moc była ze mna:loveu: dzieki Tobie..bardzo dziekuje.[/B] [B]Miłeo dzionka....dla wszystkich dogomaniaczek, tych po studniówce i tych bez studniówki i tych co spac nie moa i tych co mocno uzaleznione i tych co maja rajska droge spacerowa na wsi i tych co boja sie wejsc same do lasu bo dziki wariuja....i czychaja..... i dla wszystkich tych z gor..i z dolin i tych z Wawy i Karkowa i Rybnika.....i z Lądla Zdroju i z Londynku..i ogolnie....( ale wazelina poszła):diabloti: [/B] Quote
Alicja Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [I][B]:multi::multi::multi:czuję się pozdrowiona i przyjmuję życzenia miłego dzionka ....z wzajemnością;) Pryskam zaraz do pracy .......i nie mogę powiedzieć ze mi sie chce:cool3: [/B][/I] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:multi::multi::multi:czuję się pozdrowiona i przyjmuję życzenia miłego dzionka ....z wzajemnością;)[/B][/I] [I][B]Pryskam zaraz do pracy .......i nie mogę powiedzieć ze mi sie chce:cool3:[/B][/I] [/quote] [B]Nio to mamy podobne odczucia...ale z ta róznica ze ja tu juz jestem od odziny i dzielnie staram sie robic b dobre wrazenie[/B]:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 A tu moje kochane troszku inne zwierzatko.... [B]piekny konik...z tzw domowego zoo w porcie Pilawa nad Zegrzem....[/B] [B]oczywiscie moje szczescie próbuje glaskac konika...reszta to moje sasiady....:diabloti: [/B] [IMG]http://www.imagic.pl/files//1342/Morze/zegrze.jpg[/IMG] Quote
UTAAP Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]Haniu,[/B] [B]dzien dobry...[/B] [B]wstałam dzielnie o 5.20..i moc była ze mna:loveu: dzieki Tobie..bardzo dziekuje.[/B] [B]Miłeo dzionka....dla wszystkich dogomaniaczek, tych po studniówce i tych bez studniówki i tych co spac nie moa i tych co mocno uzaleznione i tych co maja rajska droge spacerowa na wsi i tych co boja sie wejsc same do lasu bo dziki wariuja....i czychaja..... i dla wszystkich tych z gor..i z dolin i tych z Wawy i Karkowa i Rybnika.....i z Lądla Zdroju i z Londynku..i ogolnie....[/quote][/B] A dziemkujemy, dziemkujemy, milo nam bardzo [B]:loveu:[/B] [B][quote]( ale wazelina poszła):diabloti: [/B][/quote] Eeeee tam! WCALE nie widac :lol!: :cooldevi: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 [quote name='UTAAP'][/b] A dziemkujemy, dziemkujemy, milo nam bardzo [B]:loveu:[/B] [b] Eeeee tam! WCALE nie widac :lol!: :cooldevi:[/quote] [B]nic a nic....[/B] [B]dobra udajemy Niemców we wsi.....[/B]:siara::siara: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 [B]I pozdrowienia z Warszawy- letniej i dwa lata wstecz...:diabloti: [/B] [B]Fajnie co???[/B] [IMG]http://www.imagic.pl/files//1342/Lato%202006/widok.jpg[/IMG] [B]i dalej...[/B] [IMG]http://www.imagic.pl/files//1342/Lato%202006/widok3.jpg[/IMG] Quote
PIKA Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B][COLOR=red]a skad ja znasz [U][SIZE=3]mloda[/SIZE][/U] kobieto????hmmm:lol: [/COLOR][/B][/quote] :crazyeye::crazyeye: że co? :crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B][COLOR=red]ciekawe , ciekawe, opowiadaj...[/COLOR][/B]:p [/quote] a żebrało sie pod pobliskim kosciołem "na psa" :evil_lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]hmmmm no cos takiego......[/B][/quote] no wlasnie :roll::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='PIKA']:crazyeye::crazyeye: że co? :crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol: a żebrało sie pod pobliskim kosciołem "na psa" :evil_lol: [/quote] [B]ad1. a co? ze niby nie jestes mloda?????no dobra staruszko....:diabloti:[/B] [B]ad.2. a to chyle czola przed szanowna kolezanka..nie wiedzialam, nie wiedzialam...:evil_lol: [/B] Quote
PIKA Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]ad1. a co? ze niby nie jestes mloda?????no dobra staruszko....:diabloti:[/B] [B]ad.2. a to chyle czola przed szanowna kolezanka..nie wiedzialam, nie wiedzialam...:evil_lol: [/B][/quote] ad.1 ostatecznie mam i wnuki a nawet prawnuki :evil_lol: ad.2 moze niedlugo znowu zobaczysz tym razem z dwoma psami :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='PIKA'] a żebrało sie pod pobliskim kosciołem "na psa" :evil_lol: [/quote] [B]tak, tak, ja Pikę pierwszy raz ujrzałam, jak stała pod kościołem Św. Zygmunta, obwiązała głowę Saby bandażem i bezczelnie wyłudzała pieniądze :diabloti: [/B] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [quote name='Maga100'][B]tak, tak, ja Pikę pierwszy raz ujrzałam, jak stała pod kościołem Św. Zygmunta, obwiązała głowę Saby bandażem i bezczelnie wyłudzała pieniądze :diabloti: [/B][/quote] [B]a Ty taka wsciekla bo taki sam pomysł mialas tylko Edi Cie uprzedziła???:evil_lol: :evil_lol: [/B] [B]no jak mi przykro ...trza byc Madziu bystrrym ....i zawsze czujnym...[/B] [B]:diabloti: [/B] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [B]:angryy: Czesc Wariatki....[/B] [B]opowiem Wam cos co sie wczoraj wydarzyło, tylko musicie przyrzec mi solennie ,ze nie bedziecie sie smiachy..nic a nic...:mad: [/B] [B]otoz wtorek 16.01.2007 wyszlam umordowana z pracy - jak kon po westernie- i zbiegam ja do metra zeby w kierunku pl Wilsona sie dostac i do dziecieca dotrzej jak najszybciej....a tu wbiegam do wagoniku i jade snieta jak ryba , jakies 5 stacji przejechawszy orientuje sie bystro:diabloti: , ze jade w przeciwnym kierunku do zaplanowanego - extra co??????k....wa mac.....:angryy: [/B] [B]10 minut w plecy.....a i na dodatek bol glowy mam taki ze mnie lepetyne rozsadza ..ale co tammm ja nie skocze?? no kto jak nie ja- Chuck Norris w spodnicy;) ..przejade sie jeszcze metrem..[/B] [B]mowie Wam ze az sie poplakalam z wlasnej bezsilnosci...ale to nie koniec...docieram w koncu do domu a tu...niespodzianka....:diabloti: [/B] [B]ale jaka[/B] [B]niunie bolal brzuszek i w 5 miejscach w kuchni mam nowe wzory mozajkowe- narnela kupsko.....:angryy: :angryy: :angryy: [/B] [B]i co ja robie - biore za szamtke i jazda po podlodze...[/B] [B]myslalam ze zakopie, zabije, obedre ze skory i kwiatki posadze...:angryy: :angryy: .[/B] [B]strzelilam facha i sie do mlodej caly wiedzor nie oddzywalam.....[/B] [B]ale jazdas co???[/B] [B]ja tonie mam mozliwosci sie ponudzic.....;) [/B] Quote
SiedzacyWoll2 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 a O softach to jest na dogomani osobny topic [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=2337&page=100[/URL] Zycze milego pisania o softpsach . Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [quote name='SiedzacyWoll2']a O softach to jest na dogomani osobny topic [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=2337&page=100[/URL] Zycze milego pisania o softpsach .[/quote] [B]howk.....juz napisałam i wstawiłam troszku zdjatek....grzeczna jestem- nie//????[/B]:diabloti: Quote
SiedzacyWoll2 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 no pieknie pieknie - juz widzialam Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [quote name='SiedzacyWoll2']no pieknie pieknie - juz widzialam[/quote] [B]no czuje sie pochwalona:lol: [/B] [B]normalnie az 2 cm urosłam jeszcze[/B]:lol: Quote
PIKA Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'] [B]opowiem Wam cos co sie wczoraj wydarzyło, [COLOR=red]tylko musicie przyrzec mi solennie ,ze nie bedziecie sie smiachy..[/COLOR]nic a nic...:mad: [/B][/quote] ja nigdy, nic nie obiecuje :diabloti: Szczególnie jak nie mogę dotrzymac słowa :diabloti: Buhahaha :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [quote name='PIKA']ja nigdy, nic nie obiecuje :diabloti: Szczególnie jak nie mogę dotrzymac słowa :diabloti: Buhahaha :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :evil_lol:[/quote] [B]no bardzo smieszne..prawda..no bardzo[/B]...:angryy: :angryy: :diabloti: Quote
Recommended Posts