Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']1. [B]no mam nadzieje ze na takich objawach sie nie złapie:diabloti: [/B]

[B]2. a i mam wade- uwilebiam porzadek i zazwyczaj psiatam i psiatam i piore i prasuje i myje podlogi etc...[/B]:loveu:[/quote]

1. bhahahaha nadzieja..... :evil_lol:
2. WOW :crazyeye:

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][IMG]http://www.imagic.pl/files//1342/Swieta%202006/zeby.jpg[/IMG][/quote]

cóż za artyzm :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']1. bhahahaha nadzieja..... :evil_lol:
2. WOW :crazyeye:

cóż za artyzm :loveu:[/quote]

[B]co wow..co wooow....normalka....:cool3:[/B]

[B]zdaje sie ze sie czepiasz....a ja chcialam uwiecznic i pokazac uzebienie mojego "psa obronnego", którego musze bronic sama[/B]...:diabloti:

[B]i bardzo sie ciesze, ze dostrzegasz artyzm w tych fotkach[/B]...:evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100'][IMG]http://www.imagic.pl/files//1342/Maxio/wileka%20orkiestra.jpg[/IMG]

[B]skąd ja znam ta ulicę, no skąd ja ją znam? :hmmmm:[/B]
[/quote]

tak jakby ja tez ją skądyś znam :evil_lol:

[QUOTE]
[IMG]http://www.imagic.pl/files//1342/Swieta%202006/spacer3.jpg[/IMG][/QUOTE]

i tą też :evil_lol:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']

[IMG]http://www.imagic.pl/files//1342/Sexmiso/sex.jpg[/IMG]

[/quote]

czy to aby na pewno suczka? :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']tak jakby ja tez ją skądyś znam :evil_lol:

[B][COLOR=red]a skad ja znasz mloda kobieto????hmmm:lol: [/COLOR][/B]

i tą też :evil_lol:

[B][COLOR=red]ciekawe , ciekawe, opowiadaj...[/COLOR][/B]:p

czy to aby na pewno suczka?

[B][COLOR=red]:diabloti: tak suczka a masz watpiliwosci????jakiekolwiek?:diabloti: [/COLOR][/B]

:evil_lol:[/quote]

[B]hmmmm no cos takiego......[/B]

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][URL]http://static.dogomania.pl/forum/customavatars/avatar19898_1.gif[/URL]

Boże , CO ten piesek robi ?????[/quote]

[B]Haniu,[/B]

[B]dzien dobry...[/B]
[B]wstałam dzielnie o 5.20..i moc była ze mna:loveu: dzieki Tobie..bardzo dziekuje.[/B]

[B]Miłeo dzionka....dla wszystkich dogomaniaczek, tych po studniówce i tych bez studniówki i tych co spac nie moa i tych co mocno uzaleznione i tych co maja rajska droge spacerowa na wsi i tych co boja sie wejsc same do lasu bo dziki wariuja....i czychaja..... i dla wszystkich tych z gor..i z dolin i tych z Wawy i Karkowa i Rybnika.....i z Lądla Zdroju i z Londynku..i ogolnie....( ale wazelina poszła):diabloti: [/B]

Posted

[I][B]:multi::multi::multi:czuję się pozdrowiona i przyjmuję życzenia miłego dzionka ....z wzajemnością;)
Pryskam zaraz do pracy .......i nie mogę powiedzieć ze mi sie chce:cool3:
[/B][/I]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:multi::multi::multi:czuję się pozdrowiona i przyjmuję życzenia miłego dzionka ....z wzajemnością;)[/B][/I]
[I][B]Pryskam zaraz do pracy .......i nie mogę powiedzieć ze mi sie chce:cool3:[/B][/I]
[/quote]

[B]Nio to mamy podobne odczucia...ale z ta róznica ze ja tu juz jestem od odziny i dzielnie staram sie robic b dobre wrazenie[/B]:diabloti:

Posted

A tu moje kochane troszku inne zwierzatko....

[B]piekny konik...z tzw domowego zoo w porcie Pilawa nad Zegrzem....[/B]
[B]oczywiscie moje szczescie próbuje glaskac konika...reszta to moje sasiady....:diabloti: [/B]

[IMG]http://www.imagic.pl/files//1342/Morze/zegrze.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]Haniu,[/B]

[B]dzien dobry...[/B]
[B]wstałam dzielnie o 5.20..i moc była ze mna:loveu: dzieki Tobie..bardzo dziekuje.[/B]

[B]Miłeo dzionka....dla wszystkich dogomaniaczek, tych po studniówce i tych bez studniówki i tych co spac nie moa i tych co mocno uzaleznione i tych co maja rajska droge spacerowa na wsi i tych co boja sie wejsc same do lasu bo dziki wariuja....i czychaja..... i dla wszystkich tych z gor..i z dolin i tych z Wawy i Karkowa i Rybnika.....i z Lądla Zdroju i z Londynku..i ogolnie....[/quote][/B]
A dziemkujemy, dziemkujemy, milo nam bardzo [B]:loveu:[/B]
[B][quote]( ale wazelina poszła):diabloti: [/B][/quote]
Eeeee tam! WCALE nie widac :lol!: :cooldevi:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B][COLOR=red]a skad ja znasz [U][SIZE=3]mloda[/SIZE][/U] kobieto????hmmm:lol: [/COLOR][/B][/quote]

:crazyeye::crazyeye: że co? :crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B][COLOR=red]ciekawe , ciekawe, opowiadaj...[/COLOR][/B]:p [/quote]

a żebrało sie pod pobliskim kosciołem "na psa" :evil_lol:

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]hmmmm no cos takiego......[/B][/quote]

no wlasnie :roll::evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']:crazyeye::crazyeye: że co? :crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol:

[/quote]
[B]ad1. a co? ze niby nie jestes mloda?????no dobra staruszko....:diabloti:[/B]
[B]ad.2. a to chyle czola przed szanowna kolezanka..nie wiedzialam, nie wiedzialam...:evil_lol: [/B]

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]ad1. a co? ze niby nie jestes mloda?????no dobra staruszko....:diabloti:[/B]
[B]ad.2. a to chyle czola przed szanowna kolezanka..nie wiedzialam, nie wiedzialam...:evil_lol: [/B][/quote]
ad.1 ostatecznie mam i wnuki a nawet prawnuki :evil_lol:

ad.2 moze niedlugo znowu zobaczysz tym razem z dwoma psami :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']

[/quote]

[B]tak, tak, ja Pikę pierwszy raz ujrzałam, jak stała pod kościołem Św. Zygmunta, obwiązała głowę Saby bandażem i bezczelnie wyłudzała pieniądze :diabloti: [/B]

Posted

[quote name='Maga100'][B]tak, tak, ja Pikę pierwszy raz ujrzałam, jak stała pod kościołem Św. Zygmunta, obwiązała głowę Saby bandażem i bezczelnie wyłudzała pieniądze :diabloti: [/B][/quote]

[B]a Ty taka wsciekla bo taki sam pomysł mialas tylko Edi Cie uprzedziła???:evil_lol: :evil_lol: [/B]
[B]no jak mi przykro ...trza byc Madziu bystrrym ....i zawsze czujnym...[/B]
[B]:diabloti: [/B]

Posted

[B]:angryy: Czesc Wariatki....[/B]

[B]opowiem Wam cos co sie wczoraj wydarzyło, tylko musicie przyrzec mi solennie ,ze nie bedziecie sie smiachy..nic a nic...:mad: [/B]

[B]otoz wtorek 16.01.2007 wyszlam umordowana z pracy - jak kon po westernie- i zbiegam ja do metra zeby w kierunku pl Wilsona sie dostac i do dziecieca dotrzej jak najszybciej....a tu wbiegam do wagoniku i jade snieta jak ryba , jakies 5 stacji przejechawszy orientuje sie bystro:diabloti: , ze jade w przeciwnym kierunku do zaplanowanego - extra co??????k....wa mac.....:angryy: [/B]

[B]10 minut w plecy.....a i na dodatek bol glowy mam taki ze mnie lepetyne rozsadza ..ale co tammm ja nie skocze?? no kto jak nie ja- Chuck Norris w spodnicy;) ..przejade sie jeszcze metrem..[/B]

[B]mowie Wam ze az sie poplakalam z wlasnej bezsilnosci...ale to nie koniec...docieram w koncu do domu a tu...niespodzianka....:diabloti: [/B]

[B]ale jaka[/B]

[B]niunie bolal brzuszek i w 5 miejscach w kuchni mam nowe wzory mozajkowe- narnela kupsko.....:angryy: :angryy: :angryy: [/B]
[B]i co ja robie - biore za szamtke i jazda po podlodze...[/B]

[B]myslalam ze zakopie, zabije, obedre ze skory i kwiatki posadze...:angryy: :angryy: .[/B]

[B]strzelilam facha i sie do mlodej caly wiedzor nie oddzywalam.....[/B]

[B]ale jazdas co???[/B]
[B]ja tonie mam mozliwosci sie ponudzic.....;) [/B]

Posted

[quote name='SiedzacyWoll2']a O softach to jest na dogomani osobny topic
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=2337&page=100[/URL]
Zycze milego pisania o softpsach .[/quote]

[B]howk.....juz napisałam i wstawiłam troszku zdjatek....grzeczna jestem- nie//????[/B]:diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']

[B]opowiem Wam cos co sie wczoraj wydarzyło, [COLOR=red]tylko musicie przyrzec mi solennie ,ze nie bedziecie sie smiachy..[/COLOR]nic a nic...:mad: [/B][/quote]

ja nigdy, nic nie obiecuje :diabloti: Szczególnie jak nie mogę dotrzymac słowa :diabloti:

Buhahaha :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:
:evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']ja nigdy, nic nie obiecuje :diabloti: Szczególnie jak nie mogę dotrzymac słowa :diabloti:

Buhahaha :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:
:evil_lol:[/quote]

[B]no bardzo smieszne..prawda..no bardzo[/B]...:angryy: :angryy: :diabloti: