Gosia>>> Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Vectra napisał(a):no widać że chłopaczyna wydoroślał , spojrzenie poważniejsze ;) Brutus ma zajefajne łaty na łepetynie :D wygląda jak by miał lizusowską fryzure gładziutko zaczesaną na boczek hihihihi Vectro dużo osób tak mówi:lol: A prawda jest taka, że on ją codziennie rano przez pól godziny układa:evil_lol: Quote
Gosia>>> Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 A przed chwilą mój asocjalny pies ściągnąlł z szafki w kuchni wielki słoik nutelli... Dzięki temu mam wielkie czekoladowe gooowno na środku kuchni...:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Vectra Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Gosia>>>;2784786 napisał(a):Vectro dużo osób tak mówi:lol: A prawda jest taka, że on ją codziennie rano przez pól godziny układa:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gosia>>>;2784872 napisał(a):A przed chwilą mój asocjalny pies ściągnąlł z szafki w kuchni wielki słoik nutelli... Dzięki temu mam wielkie czekoladowe gooowno na środku kuchni...:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: hahahahahaha fantastycznie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ciesz się że nutella :p a nie flacha 3 litrowego oleju :angryy: Lalunia się zabawiła :mad: jak była młodsza to lubiła pograsować po kuchennym blacie :mad: o myślałam że ubije :evil_lol: pół dnia to zbierałam i wszystko było tłuste i obrzydliwe :placz: Quote
Alicja Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='Vectra']no widać że chłopaczyna wydoroślał , spojrzenie poważniejsze ;) Brutus ma zajefajne łaty na łepetynie :D wygląda jak by miał lizusowską fryzure gładziutko zaczesaną na boczek hihihihi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:lizus...pewno fryz układa na brylantynie;) Quote
Gosia>>> Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Vectra napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahahahahaha fantastycznie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ciesz się że nutella :p a nie flacha 3 litrowego oleju :angryy: Lalunia się zabawiła :mad: jak była młodsza to lubiła pograsować po kuchennym blacie :mad: o myślałam że ubije :evil_lol: pół dnia to zbierałam i wszystko było tłuste i obrzydliwe :placz: Oj cieszę się strasznie:diabloti: A akcję sprzątania oleju też już przerav\białm i do tego miałam okazję spróbować jazdy figurowej:angryy: Alu, a jakże, że brylantyną. Mały elegant mi rośnie;) Quote
Kati Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Brutus świetnie wygląda, niezły rozrabiaka z niego :evil_lol: Quote
Gosia>>> Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Kati witaj! oj niezły niezły, czasami sama się sobie dziwię, że to wszystko wytrzymuję:evil_lol: Quote
Vectra Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 hahahaha , widzisz odkrywasz w sobie nowe pozytywce cechy :evil_lol: CIERPLIWOŚĆ:evil_lol: WYROZUMIAŁOŚĆ:evil_lol:WYTRZYMAŁOŚĆ:evil_lol: ja nie wiem skąd ludzie biorą grzeczne psy :niewiem: bo mi zawsze się cudak trafia :evil_lol: Quote
Gosia>>> Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [quote name='Vectra']hahahaha , widzisz odkrywasz w sobie nowe pozytywce cechy :evil_lol: CIERPLIWOŚĆ:evil_lol: WYROZUMIAŁOŚĆ:evil_lol:WYTRZYMAŁOŚĆ:evil_lol: ja nie wiem skąd ludzie biorą grzeczne psy :niewiem: bo mi zawsze się cudak trafia :evil_lol: To pociuesz się kochana, że nie jesteś w tym odosobniona:evil_lol: Quote
Vectra Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Gosia>>>;2786774 napisał(a):To pociuesz się kochana, że nie jesteś w tym odosobniona:evil_lol: niewiesz nawet jak się ciesze :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:pa mój jest grzeczny;) a ja mam na imie Hermenegilda , jestem ruda ,piegowata, szczerbata i mam garba :evil_lol: :evil_lol: i tes jestem gzecna :eviltong: Quote
Gosia>>> Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Oj Vectra to fajna laska z Ciebie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Alu to powiedz mi gdzie się takie grzeczne psy rodzą, zaraz polecę podmienić:diabloti: Quote
Gosia>>> Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Dzisiaj na spacerze Brutus znalazł wielką i śmierdzącą koopę, którą w mgnieniu oka skonsumował:angryy: :angryy: :angryy: Co ja się mam z tym psem:mad: :mad: Zaraz jak wróciliśmy do domku dostał kość, żeby trochę odświerzyć swój powalający oddech:evil_lol: No i oczywiście wcinał ją i memlal na pańciowym łóżku... Ale jednak życie jest sprawiedliwe, bo teraz słodko spunia i mam wkońcu chwilę, żeby odpocząć od bandziora:lol: Quote
DiDDlina85 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Ale słodko śpi :loveu: I jakie ma kościcho!!! mmm..pycha:p Quote
asiunia Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Hej! Kolejna swietna galeria:loveu:Bede do was czesto zagladac:evil_lol:Mordercy maja w sobie to cos...:eviltong: Quote
Gosia>>> Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Dziękuję dziewczynki za wizytę;) No z tego gnata to już niewiele zostało, jak kupuję to waży 3 kg, to co na zdjęciach to raczej ogryzek:evil_lol: Oj mają cos w sobie mają... Quote
Alicja Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Vectra']niewiesz nawet jak się ciesze :evil_lol: a ja mam na imie Hermenegilda , jestem ruda ,piegowata, szczerbata i mam garba :evil_lol: :evil_lol: i tes jestem gzecna :eviltong::loveu:masz śliczne imionko maja córeczko:evil_lol: Gosia>>>;2791205 napisał(a):Oj Vectra to fajna laska z Ciebie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Alu to powiedz mi gdzie się takie grzeczne psy rodzą, zaraz polecę podmienić:diabloti:w Gliwicach;) a wychowują się w Rybniku Gosia>>>;2797699 napisał(a):Dzisiaj na spacerze Brutus znalazł wielką i śmierdzącą koopę, którą w mgnieniu oka skonsumował:angryy: :angryy: :angryy: Co ja się mam z tym psem:mad: :mad: Zaraz jak wróciliśmy do domku dostał kość, żeby trochę odświerzyć swój powalający oddech:evil_lol: No i oczywiście wcinał ją i memlal na pańciowym łóżku... Ale jednak życie jest sprawiedliwe, bo teraz słodko spunia i mam wkońcu chwilę, żeby odpocząć od bandziora:lol: :razz:oj Ozzulcowi tez się czasemzdarzały takie numerki ....że chciał konsumować ...tyle ze w porę został ochrzaniony.Spróbuj podać Brutusowi Rumen Tabs ...to takie tabl.ze zwacza . Śliczne niewiniątko na wyreczku spi:loveu: Quote
Gosia>>> Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Dobry wieczór wszystkim! Tabletki już niepotrzebne... Brutus zabił dzisiaj nieprzyjemny zapach z pyska śledziami, które ukradł z blatu w kuchni, a które miały być moja kolacją:angryy:, aha i popił sobie to wodą z kuchennego zlewu. Ja nie wiem ale ta samowolka to już przechodzi wszelkie granice. ZEJŚĆ CZY NIE ZEJŚĆ: PAŃCIA, NIE ŚWIEĆ MI PO OCZACH TĄ LAMPĄ, BO SIĘ ZDENERWUJĘ! BRUTUS, GDZIE SIĘ TAK UPIŁEŚ?! Quote
Gosia>>> Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Dzisiaj byliśmy z Brutusem w gościach u babci. Zaczęło się nieciekawie, bo uciekł nam autobus i już miałam przed oczami perspektywę godzinnego czekania na deszczu:placz: ale nie;) Wzięłam Brutuska i poszliśmy na kawkę, o dziwo wpuścili nas bez problemu, także mam psa barowego od dzisiaj:evil_lol: W autobusie położył się w przejściu i całą drogę przespał. Także dzisiaj mogę powiedzieć, że strasznie kocham:loveu: mojego (niezwykle grzecznego) psiaka. Chyba świąteczny nastrój mu się udzielił:evil_lol: To kilka fotek z "imprezy": Brutus zawzięcie żebrał o ciastka.... Aż babcia ze słowami "proszę kochanie" go poczęstowała:evil_lol: ] Były też momenty, kiedy Brutus był zbyt głośny: I kończyło się to tak: Brutus-podglądacz: To spojrzenie.... Oczywiście bandzior w centrum zainteresowania:evil_lol: I bardzo dzielnie znosił dziecięce zabawy i uściski: Na koniec dnia Brutus padł.... Dlaczego? Przez dobrych kilka godzin dzieci podbiegały do niego klepały i krzyczały BELEK! a brutus je gonił. Jak już padł zmęczony to usłyszałam jak jedno z dzieci mówi do drugiego: Telaz ty jesteś pieskiem, dobla? i poklepując je po ramieniu krzyknęło BELEK! :evil_lol: :evil_lol: Quote
D0minika Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Gosia>>>;2812981 napisał(a): Ta mała ewidentnie chciała mu tylnią łapkę wyrwać :evil_lol: Pewnie głodna była ;) Quote
Alicja Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:belek no jak dzień babci to wszyscy ucztują;) Quote
Gosia>>> Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 DOMINIKO no ja właśnie nie wiem, co to miało być:shake: Ale Brutus dzielnie sobie radził:diabloti: ALU ucztują ucztują, a że moja babcia Brutusa traktuje jak małe dziecko to skorzystał i to bardzo. CHODŹ SKARBIE, BRUTUSKU CHODŹ MASZ, CHCESZ CIASTECZKO? MOŻE? CO TY GADASZ, NIC MU NIE BĘDZIE, MASZ BRUTUSKU. Zapomniałam dopowiedzieć. Brutus był bardzo grzeczny ale chyba z 20 razy zauważyłam jak podnosił nogę nad babcinymi kwiatami i je podlewał... tak na prawdę to tylko pokropił ale teren znaczył wyborowo:) Quote
Samturia Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Gosia>>>;2813328 napisał(a):DOMINIKO no ja właśnie nie wiem, co to miało być:shake: Ale Brutus dzielnie sobie radził:diabloti: ALU ucztują ucztują, a że moja babcia Brutusa traktuje jak małe dziecko to skorzystał i to bardzo. CHODŹ SKARBIE, BRUTUSKU CHODŹ MASZ, CHCESZ CIASTECZKO? MOŻE? CO TY GADASZ, NIC MU NIE BĘDZIE, MASZ BRUTUSKU. Zapomniałam dopowiedzieć. Brutus był bardzo grzeczny ale chyba z 20 razy zauważyłam jak podnosił nogę nad babcinymi kwiatami i je podlewał... tak na prawdę to tylko pokropił ale teren znaczył wyborowo:) Hahahahaha nieźle sie dzisiaj miał Brutusek :D Quote
Recommended Posts