Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 989
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='evaxon']czesc łateczki Brutuseczki:multi:[/quote]

cześć:multi: :multi: jak miło Cie widzieć:)

[quote name='madziasto4']:lol: :lol: Biedna, ja to moje biorę pod pachę i po kłopocie :evil_lol:
Oj Brutus, Brutus :lol: A odstawia czasem takie numery gdzieś w plenerze?[/quote]

W plenerze to chulaj dusza.... Chociaż jak miał 3-4 miesiace i były poczatki chodzenia na smyczy to żaba była moim utrapieniem (ku uciesze sasiadów)

Posted

[QUOTE=Gosia>>>;4423702]
W plenerze to chulaj dusza.... Chociaż jak miał 3-4 miesiace i były poczatki chodzenia na smyczy to żaba była moim utrapieniem (ku uciesze sasiadów)[/QUOTE]
Najgorzej jak taki kilkumiesięczny cielak zrobi żabę na przejściu dla pieszych :lol:

Co Brutusik porabia? Nie zżera Ci przypadkiem mąki w kuchni? :diabloti:

Posted

Taaaa mąki....... właśnie weszłam do domu, Brutus załatwił mi obcasa w nowych butach, jeszcze nie zdążyłam ich ubrać:angryy: :angryy: :angryy: całe szczęście, że w porę wróciłam, bo tak to zaniose do szewca i po sprawie ale jeszcze 5 minut i byłoby po butach:angryy: :angryy:

Posted

[quote=Gosia>>>;4425846]Taaaa mąki....... właśnie weszłam do domu, Brutus załatwił mi obcasa w nowych butach, jeszcze nie zdążyłam ich ubrać:angryy: :angryy: :angryy: całe szczęście, że w porę wróciłam, bo tak to zaniose do szewca i po sprawie ale jeszcze 5 minut i byłoby po butach:angryy: :angryy:[/quote]
:lol: on dba zebys odciskow sobie nie narobila:lol:

Posted

[quote name='evaxon']:lol: on dba zebys odciskow sobie nie narobila:lol:[/quote]

Tak, wkońcu boso najzdrowiej..... kapci juz nie posiadam od dawna i nawet nie kupuje, bo nie ma sensu, musze przeczekac okres "niszczycielstwa":diabloti: na szczescie powoli mija:multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='madziasto4']Czołem :lol:

I jak tam obcasik? :lol:[/quote]

cześć;) Obcasik? dzisiaj cały dzień w adidasach zasuwam.... No cóż chciało się psa niszczyciela to teraz trzeba cierpieć:angryy:

Posted

[QUOTE=Gosia>>>;4448811]cześć;) Obcasik? dzisiaj cały dzień w adidasach zasuwam.... No cóż chciało się psa niszczyciela to teraz trzeba cierpieć:angryy:[/QUOTE]
Płaskie buty zdrowsze :lol:

Posted

[B][COLOR=red]A witamy, witamy:lol: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[COLOR=black]Właśnie wróciliśmy z brutuskiem ze spacerku. Mamy pięęęęęękną pogodę:loveu: :loveu: Pochodziliśmy sobie, pozrywaliśmy bazie - Brutus zobaczył, że Pańci ciężko to idzie i postanowił pomóc.... Później go nie mogłam od tego krzaka odciągnąć, tak się zawziął, szarpał, że jak wkońcu gałąź puściła to psiur poleciał 3 metry do tyłu:evil_lol: Nie wspomnę o tym, że wykąpał się w dole wypełnionym deszczową wodą....[/COLOR]

tak czy inaczej u nas wszystko w najlepszym porządku:lol:

Pozdrawiamy

Posted

Witaj Gosiaczku hehehe moja to nie ma zapędów niszczycielskich pod warunkiem że nie zostaje sama w domu ale jedyne buty jakie sobie upodobała to moje adidasy z innymi mam spokój, no i nie mogę Coli zostawiać na podłodzę bo odkręca korek i wszystko mi wypija

Posted

[quote name='madziasto4']Nonono, jaki pomocnik z Brutuska :cool3:[/quote]

O tak, chęci pomocy to on ma! Gorzej z wykonaniem...

[quote name='Kitka20']Witaj Gosiaczku hehehe moja to nie ma zapędów niszczycielskich pod warunkiem że nie zostaje sama w domu ale jedyne buty jakie sobie upodobała to moje adidasy z innymi mam spokój, no i nie mogę Coli zostawiać na podłodzę bo odkręca korek i wszystko mi wypija[/quote]

cześć!
Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę... No ale z bullami już tak to jest, znajomej pies zerwał tapetę ze ściany jak jej nie było... Także u nas chyba nie jest jeszcze tak najgorzej:evil_lol:

Posted

[quote name='madziasto4']Dobre chęci się liczą ;)

Jak mija Prima aprilis? :lol:[/quote]

A pierwszy kwietnia bardzo spokojny, brutus mi szczególnych figli nie spłatał:multi:

Za to dzisiaj nie było wesoło:shake:
Moja kruszyna miała starcie z psem.... na całe szczęście skończyło się na lekkich odrapaniach. brutus bawił się z koleżanką i nagle nie wiadomo skąd pojawił się facet z wilczurem bez smyczy, zdążył psa szybko zapiąć, a,brutus leciał się przywitać. Suki pies nie ruszył ale na brutusa zaczął warczec z daleko, całe szczęście, że zdążyłam złapać Brutusa za ogon i odciągnąć, pies tylko parę razy kłapnął zębami. :angryy:

Posted

[COLOR=DarkRed][B]witam................baardzo słonecznie...............he he he lubię spobie poczytać o poczynaniach brutuska.............skad ja to znam?????
wprawdzie Lucha nie obgryzła mi żadnego obcasa.............ale głosniki kabelki od myszek i klawiatór to kilka......
..............nie mogę natomiast przy niej używać grabi....bo myśłi , że Pańcia patyczka przyniosła i będzie sie bawić w szarpanie:mad::mad::mad:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]witam................baardzo słonecznie...............he he he lubię spobie poczytać o poczynaniach brutuska.............skad ja to znam?????[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred]wprawdzie Lucha nie obgryzła mi żadnego obcasa.............ale głosniki kabelki od myszek i klawiatór to kilka......[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]..............nie mogę natomiast przy niej używać grabi....bo myśłi , że Pańcia patyczka przyniosła i będzie sie bawić w szarpanie:mad::mad::mad:[/COLOR][/B][/quote]

Ja żałuję, że tych wszystkich jego wybryków skrupulatnie nie zapisywałam, bo by całkiem ciekawa lektura powstała:evil_lol: na szczęście mordulec dorasta:multi: I już nie ściąga z kuchennego blatu litra oleju, ani nie rzeźbi z ścianie:angryy: No a buty.... rzecz nabyta i tak były z promocji:evil_lol: Jutro zapowiada sie wielka radocha dla Brutusa bo będziemy mieli w domu przedszkole.... tzn. trójka dzieci do nas przychodzi, piesiur będzie w niebie:loveu:

Posted

No buty to przeciez najpyszniejsze dla psiaczkow. Biedny psiaczek jakis brzydki piesek Go ugryzl. Dobrze, ze mu krzywdy nie zrobil za bardzo i dobrze, ze Brutus nic mu nie zrobil.Trzymaj sie Gosia i trzymaj sie Brutusiku.

Posted

[COLOR=DarkRed][B].........................to fajnie że lubi dziecki.......moja nieeeeeeeeeee........ ale to przez to że przez pierwzsy rok swego życia mieszkalimy na parterze i ją dziecki na balkonie denerwowały[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='shirrrapeira']No buty to przeciez najpyszniejsze dla psiaczkow. Biedny psiaczek jakis brzydki piesek Go ugryzl. Dobrze, ze mu krzywdy nie zrobil za bardzo i dobrze, ze Brutus nic mu nie zrobil.Trzymaj sie Gosia i trzymaj sie Brutusiku.[/quote]

Brutus to sierota.... nie umie się obronić, chociaż to i lepiej, ale myślę, że niestety przyjdzie to z czasem. Ma tylko wyrwaną sierść koło ucha także nic mu nie będzie.

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B].........................to fajnie że lubi dziecki.......moja nieeeeeeeeeee........ ale to przez to że przez pierwzsy rok swego życia mieszkalimy na parterze i ją dziecki na balkonie denerwowały[/B][/COLOR][/quote]

Brutus od małego przebywa z dziećmi. To chyba wszystko zależy od charakteru.

Wczoraj była imprezka:diabloti: Brutus był w siódmym niebie-trójka dzieci i belek:loveu: Niestety zdjęć nie mam...

[B][COLOR=black]Mam za to fotki z poniedziałkowego wieczoru:)[/COLOR][/B]

[B]portrecik[/B]
[IMG]http://img218.imageshack.us/img218/6969/s5001285hf8.jpg[/IMG]

[B]Brutuś śpi na siedząco[/B]
[IMG]http://img183.imageshack.us/img183/1829/s5001288fv5.jpg[/IMG]

[IMG]http://img183.imageshack.us/img183/2407/s5001289ap1.jpg[/IMG]

[IMG]http://img183.imageshack.us/img183/7017/s5001290as8.jpg[/IMG]

[B]Tak łobuz śpi u pańci na kolankach:[/B]
[IMG]http://img183.imageshack.us/img183/4725/s5001302pw6.jpg[/IMG]

[B]A tak z pańcią:[/B]
[IMG]http://img183.imageshack.us/img183/4296/s5001304ie1.jpg[/IMG]