Gosia>>> Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 [quote name='evaxon']czesc łateczki Brutuseczki:multi:[/quote] cześć:multi: :multi: jak miło Cie widzieć:) [quote name='madziasto4']:lol: :lol: Biedna, ja to moje biorę pod pachę i po kłopocie :evil_lol: Oj Brutus, Brutus :lol: A odstawia czasem takie numery gdzieś w plenerze?[/quote] W plenerze to chulaj dusza.... Chociaż jak miał 3-4 miesiace i były poczatki chodzenia na smyczy to żaba była moim utrapieniem (ku uciesze sasiadów) Quote
madziasto4 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 [QUOTE=Gosia>>>;4423702] W plenerze to chulaj dusza.... Chociaż jak miał 3-4 miesiace i były poczatki chodzenia na smyczy to żaba była moim utrapieniem (ku uciesze sasiadów)[/QUOTE] Najgorzej jak taki kilkumiesięczny cielak zrobi żabę na przejściu dla pieszych :lol: Co Brutusik porabia? Nie zżera Ci przypadkiem mąki w kuchni? :diabloti: Quote
Gosia>>> Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Taaaa mąki....... właśnie weszłam do domu, Brutus załatwił mi obcasa w nowych butach, jeszcze nie zdążyłam ich ubrać:angryy: :angryy: :angryy: całe szczęście, że w porę wróciłam, bo tak to zaniose do szewca i po sprawie ale jeszcze 5 minut i byłoby po butach:angryy: :angryy: Quote
e.v.a Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 [quote=Gosia>>>;4425846]Taaaa mąki....... właśnie weszłam do domu, Brutus załatwił mi obcasa w nowych butach, jeszcze nie zdążyłam ich ubrać:angryy: :angryy: :angryy: całe szczęście, że w porę wróciłam, bo tak to zaniose do szewca i po sprawie ale jeszcze 5 minut i byłoby po butach:angryy: :angryy:[/quote] :lol: on dba zebys odciskow sobie nie narobila:lol: Quote
Gosia>>> Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 [quote name='evaxon']:lol: on dba zebys odciskow sobie nie narobila:lol:[/quote] Tak, wkońcu boso najzdrowiej..... kapci juz nie posiadam od dawna i nawet nie kupuje, bo nie ma sensu, musze przeczekac okres "niszczycielstwa":diabloti: na szczescie powoli mija:multi: :multi: :multi: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Cześć Gosia:multi: cześć Brutusek:loveu: Quote
Gosia>>> Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 [quote name='*Ania...Niuf*']Cześć Gosia:multi: cześć Brutusek:loveu:[/quote] Witaj Aniu:) Quote
Gosia>>> Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 [quote name='madziasto4']Czołem :lol: I jak tam obcasik? :lol:[/quote] cześć;) Obcasik? dzisiaj cały dzień w adidasach zasuwam.... No cóż chciało się psa niszczyciela to teraz trzeba cierpieć:angryy: Quote
madziasto4 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [QUOTE=Gosia>>>;4448811]cześć;) Obcasik? dzisiaj cały dzień w adidasach zasuwam.... No cóż chciało się psa niszczyciela to teraz trzeba cierpieć:angryy:[/QUOTE] Płaskie buty zdrowsze :lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Witam i życzę miłego popołudnia:loveu: Quote
Gosia>>> Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 [B][COLOR=red]A witamy, witamy:lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B] [COLOR=black]Właśnie wróciliśmy z brutuskiem ze spacerku. Mamy pięęęęęękną pogodę:loveu: :loveu: Pochodziliśmy sobie, pozrywaliśmy bazie - Brutus zobaczył, że Pańci ciężko to idzie i postanowił pomóc.... Później go nie mogłam od tego krzaka odciągnąć, tak się zawziął, szarpał, że jak wkońcu gałąź puściła to psiur poleciał 3 metry do tyłu:evil_lol: Nie wspomnę o tym, że wykąpał się w dole wypełnionym deszczową wodą....[/COLOR] tak czy inaczej u nas wszystko w najlepszym porządku:lol: Pozdrawiamy Quote
madziasto4 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Nonono, jaki pomocnik z Brutuska :cool3: Quote
Kitka20 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Witaj Gosiaczku hehehe moja to nie ma zapędów niszczycielskich pod warunkiem że nie zostaje sama w domu ale jedyne buty jakie sobie upodobała to moje adidasy z innymi mam spokój, no i nie mogę Coli zostawiać na podłodzę bo odkręca korek i wszystko mi wypija Quote
Gosia>>> Posted March 30, 2007 Author Posted March 30, 2007 [quote name='madziasto4']Nonono, jaki pomocnik z Brutuska :cool3:[/quote] O tak, chęci pomocy to on ma! Gorzej z wykonaniem... [quote name='Kitka20']Witaj Gosiaczku hehehe moja to nie ma zapędów niszczycielskich pod warunkiem że nie zostaje sama w domu ale jedyne buty jakie sobie upodobała to moje adidasy z innymi mam spokój, no i nie mogę Coli zostawiać na podłodzę bo odkręca korek i wszystko mi wypija[/quote] cześć! Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę... No ale z bullami już tak to jest, znajomej pies zerwał tapetę ze ściany jak jej nie było... Także u nas chyba nie jest jeszcze tak najgorzej:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote=Gosia>>>;4476512]O tak, chęci pomocy to on ma! Gorzej z wykonaniem...[/quote] Dobre chęci się liczą ;) Jak mija Prima aprilis? :lol: Quote
Gosia>>> Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 [quote name='madziasto4']Dobre chęci się liczą ;) Jak mija Prima aprilis? :lol:[/quote] A pierwszy kwietnia bardzo spokojny, brutus mi szczególnych figli nie spłatał:multi: Za to dzisiaj nie było wesoło:shake: Moja kruszyna miała starcie z psem.... na całe szczęście skończyło się na lekkich odrapaniach. brutus bawił się z koleżanką i nagle nie wiadomo skąd pojawił się facet z wilczurem bez smyczy, zdążył psa szybko zapiąć, a,brutus leciał się przywitać. Suki pies nie ruszył ale na brutusa zaczął warczec z daleko, całe szczęście, że zdążyłam złapać Brutusa za ogon i odciągnąć, pies tylko parę razy kłapnął zębami. :angryy: Quote
BeaC Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [COLOR=DarkRed][B]witam................baardzo słonecznie...............he he he lubię spobie poczytać o poczynaniach brutuska.............skad ja to znam????? wprawdzie Lucha nie obgryzła mi żadnego obcasa.............ale głosniki kabelki od myszek i klawiatór to kilka...... ..............nie mogę natomiast przy niej używać grabi....bo myśłi , że Pańcia patyczka przyniosła i będzie sie bawić w szarpanie:mad::mad::mad:[/B][/COLOR] Quote
Gosia>>> Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]witam................baardzo słonecznie...............he he he lubię spobie poczytać o poczynaniach brutuska.............skad ja to znam?????[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]wprawdzie Lucha nie obgryzła mi żadnego obcasa.............ale głosniki kabelki od myszek i klawiatór to kilka......[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]..............nie mogę natomiast przy niej używać grabi....bo myśłi , że Pańcia patyczka przyniosła i będzie sie bawić w szarpanie:mad::mad::mad:[/COLOR][/B][/quote] Ja żałuję, że tych wszystkich jego wybryków skrupulatnie nie zapisywałam, bo by całkiem ciekawa lektura powstała:evil_lol: na szczęście mordulec dorasta:multi: I już nie ściąga z kuchennego blatu litra oleju, ani nie rzeźbi z ścianie:angryy: No a buty.... rzecz nabyta i tak były z promocji:evil_lol: Jutro zapowiada sie wielka radocha dla Brutusa bo będziemy mieli w domu przedszkole.... tzn. trójka dzieci do nas przychodzi, piesiur będzie w niebie:loveu: Quote
shirrrapeira Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 No buty to przeciez najpyszniejsze dla psiaczkow. Biedny psiaczek jakis brzydki piesek Go ugryzl. Dobrze, ze mu krzywdy nie zrobil za bardzo i dobrze, ze Brutus nic mu nie zrobil.Trzymaj sie Gosia i trzymaj sie Brutusiku. Quote
BeaC Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [COLOR=DarkRed][B].........................to fajnie że lubi dziecki.......moja nieeeeeeeeeee........ ale to przez to że przez pierwzsy rok swego życia mieszkalimy na parterze i ją dziecki na balkonie denerwowały[/B][/COLOR] Quote
Gosia>>> Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='shirrrapeira']No buty to przeciez najpyszniejsze dla psiaczkow. Biedny psiaczek jakis brzydki piesek Go ugryzl. Dobrze, ze mu krzywdy nie zrobil za bardzo i dobrze, ze Brutus nic mu nie zrobil.Trzymaj sie Gosia i trzymaj sie Brutusiku.[/quote] Brutus to sierota.... nie umie się obronić, chociaż to i lepiej, ale myślę, że niestety przyjdzie to z czasem. Ma tylko wyrwaną sierść koło ucha także nic mu nie będzie. [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B].........................to fajnie że lubi dziecki.......moja nieeeeeeeeeee........ ale to przez to że przez pierwzsy rok swego życia mieszkalimy na parterze i ją dziecki na balkonie denerwowały[/B][/COLOR][/quote] Brutus od małego przebywa z dziećmi. To chyba wszystko zależy od charakteru. Wczoraj była imprezka:diabloti: Brutus był w siódmym niebie-trójka dzieci i belek:loveu: Niestety zdjęć nie mam... [B][COLOR=black]Mam za to fotki z poniedziałkowego wieczoru:)[/COLOR][/B] [B]portrecik[/B] [IMG]http://img218.imageshack.us/img218/6969/s5001285hf8.jpg[/IMG] [B]Brutuś śpi na siedząco[/B] [IMG]http://img183.imageshack.us/img183/1829/s5001288fv5.jpg[/IMG] [IMG]http://img183.imageshack.us/img183/2407/s5001289ap1.jpg[/IMG] [IMG]http://img183.imageshack.us/img183/7017/s5001290as8.jpg[/IMG] [B]Tak łobuz śpi u pańci na kolankach:[/B] [IMG]http://img183.imageshack.us/img183/4725/s5001302pw6.jpg[/IMG] [B]A tak z pańcią:[/B] [IMG]http://img183.imageshack.us/img183/4296/s5001304ie1.jpg[/IMG] Quote
e.v.a Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [IMG]http://img183.imageshack.us/img183/4725/s5001302pw6.jpg[/IMG] roskoszny malec:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts