Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 761
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj, zawsze mi się te dwie rasy mylą :roll: :eviltong: .

Wix, mam borderka, chyba nawet tą Thaię, o której ktoś tu kiedyś wspominał, ale na zdjeciach jest ze mną, także.. No wiesz :lol: A i chyba Colie tą samą suczkę obficie fociła, ale już bez kogoś z boku, więc na pewno coś wklei :D

Posted

Bardzo proszę o foty Jack Russell Terrierów. To te małe, białe i łaciate.:razz: Były w sobotę w hali. Niestety my straciliśmy aparat wraz z zawartością i całą fotorelację z wystawy:angryy: :placz: A mój Ziomal właśnie ukończył Championat Polski.:multi:

Posted

aneta25 Bardzo dziękuję za zdjęcie mojej rozrabiary "w ruinach" namiociku (biszkoptowa labradorka) MATAGI, bardzo mi było miło Cię poznać!!! Bardzo dziekujemy za pomoc w odszukaniu hotelu. Wspaniała organizacja wystawy, duże ringi. Mam nadzieję na Międzynarodową w Białymstoku za rok.

Posted

[quote name='yolencia']aneta25 Bardzo dziękuję za zdjęcie mojej rozrabiary "w ruinach" namiociku (biszkoptowa labradorka) MATAGI, bardzo mi było miło Cię poznać!!! Bardzo dziekujemy za pomoc w odszukaniu hotelu. Wspaniała organizacja wystawy, duże ringi. Mam nadzieję na Międzynarodową w Białymstoku za rok.

Haha wędrowniczka yolencia :lol: przywędrowała na dogo!:multi: :lol: Mnie też było baardzo,bardzoooo miło poznac Ciebie i Gabi!:multi: :lol: Ciesze się,że wystawa sie podobała:loveu: !Jak to masz nadzieję na Międzynarodowa za rok?????:crazyeye: MIĘDZYNARODOWA W 2008 ROKU JEST!!!!!:multi: :lol:
A TY masz na niej być!!!!!:evil_lol: :diabloti: a nie mnie tu nadziejami rzucać!:evil_lol:

Posted

yolencia napisał(a):
aneta25 Bardzo dziękuję za zdjęcie mojej rozrabiary "w ruinach" namiociku (biszkoptowa labradorka) MATAGI, bardzo mi było miło Cię poznać!!! Bardzo dziekujemy za pomoc w odszukaniu hotelu. Wspaniała organizacja wystawy, duże ringi. Mam nadzieję na Międzynarodową w Białymstoku za rok.

yolencia napisał(a):
Tak jest MATAGI!!! Stawiamy się w przyszłym roku na Białostockiej

Oooo!!!I to rozumiem!!!!:eviltong: :evil_lol: I już się cieszę!!!:multi: :loveu: Jak nie trafimy na siebie w wystawowej tułaczce :evil_lol: przez rok,to się nie rozminiemy i spotkamy w Białymstoku za rok!:evil_lol: :diabloti: :loveu: